Oblíbené hry

Cute Kitten

9.11.2013
85%
Hra - Cute Kitten
Video se načítá
Máš ráda koťata? Navrhni si jedno ve hře Cute Kitten, kde mu můžeš vybrat například uši, ocas a srst. Kotě pak můžeš umýt a obléct do chutného kostýmu. Bude kotě s tvou prací spokojené?
Hra - Barbie Valentine Dress Design
Video se načítá
Barbie si chce ušít krásné šaty na Valentýna. Pomůžeš jí s jejich šitím a zdobením, aby byly ještě krásnější?

Baby Barbie Rudolf Injury

15.12.2014
78%
Hra - Baby Barbie Rudolf Injury
Video se načítá
Malá srnka přišla v lese k mnoha zraněním. Je pouze na Tobě, abys jí všechna poraněné místa ošetřila. Dokážeš jí vytáhnout i trny a zašít některé rány? Bez tvé pomoci by to v přírodě sama nezvládla.

Doctor Frozen Elsa Hand

15.3.2015
80%
Hra - Doctor Frozen Elsa Hand
Video se načítá
Elsa přišla na svých dobrodružstvích k několik úrazům na rukou. Dokážete si poradit s jejich nápravou? Je třeba vše pečlivě desinfikovat a samozřejmě také zalepit ranky. Vytáhnout kousky letu a následně se o ruce postarat a nalakovat nehty.

Real Punk Makeover Salon

20.2.2015
78%
Hra - Real Punk Makeover Salon
Video se načítá
Proměňte punkáčku na krásnou přitažlivou ženu a to za pár minut. Nejdříve jí musíte odstranit nepěkný make-up a pak jí můžete pomoci s výběrem oblečení a doplňků. Podaří se vám z ní vytvořit krásku?

Starlight

13.7.2012
80%
Hra - Starlight
Video se načítá
Nacházejte na noční obloze nové souhvězdí v logické hře Starlight. Otáčením náhledu musíte najít tu správnou polohu, ve které se souhvězdí zobrazí v celé své kráse. Hrát můžete ve třech obtížnostech, přičemž na nejtěžší úroveň budete mít jen třicet sekund.

Anna's Frozen Spa

12.8.2014
87%
Hra - Anna's Frozen Spa
Video se načítá
Anna se rozhodla navštívit lázně, aby si odpočinula. Zpříjemníte jí tento pobyt procedurami.

Hexxagon

14.4.2012
70%
Hra - Hexxagon
Video se načítá
Přinášíme vám známou logickou hru Hexxagon, kterou si můžete zahrát proti počítači nebo s kamarádem. Oba hráči mají na začátku stejný počet kamenů. Vítězem se stává ten, kdo má po obsazení všech políček hrací plochy více kamenů. Pokud s kamenem posunete na vedlejší hrací políčko kámen se naklonuje.

ShapeFit

20.10.2014
76%
Hra - ShapeFit
Video se načítá
Poskládejte všechny netradiční skládačky v této logické hře. K dispozici budete mít několik dřevěných prvků připomínajících tetris, které musíte naskládat do význačných oblasti. Prvky se přitom nesmí navzájem překrývat a všechna políčka musí být zaplněny.

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

King Kong Skull Island

13.9.2012
82%
Hra - King Kong Skull Island
Video se načítá
King Kong Skull Island je logická hra, ve které budete muset co nejrychleji vyplnit hrací plochu za pomoci příchozích herních prvků. Každý umístěn prvek vám postupně odhalí obrázek, který se na ploše ukrývá. Herní prvky se nikdy nesmějí dotknout smrtky ve spodní části, jinak budete muset začít…

Chocolate Spa Day

26.11.2013
90%
Hra - Chocolate Spa Day
Video se načítá
Postarejte se o tuto milou dámu, která navštívila vaše lázně. Ve hře jí uděláte zábaly, kompletní pedikúru a nakonec jí pomůžete s výběrem make-upu, šatů, bot a doplňků. Bude se jí proměna líbit?

Beauty SalonNÁŠ TIP

28.5.2014
96%
Hra - Beauty Salon
Video se načítá
Beauty Salon je hra, ve které dáte své zákaznici tu nejlepší péči. Budete jí čistit pleť, nohy, záda a dokonce jí uděláte manikúru a pedikúru. Za tyto jednotlivé procedury dostanete určitý počet bodů, je lepší mít určitě víc. Protože čím více bodů máte tím se vám otevře v sekci make-up více možností…

Frozen Elsa Makeover

21.7.2014
79%
Hra - Frozen Elsa Makeover
Video se načítá
Elsa chce vypadat opět atraktivní, aby se líbila svému princi. Pomozte jí s výběrem make-upu a oblečení.

Elsa Stylish Makeover

6.2.2015
80%
Hra - Elsa Stylish Makeover
Video se načítá
Elsa se chystá na další večírek, takže je potřeba udělat z ní krasavici. Vyberte ideální účes, šaty a doplňky. Velmi důležitá bude také péče o její obličej. Můžete jí dát makeup podle Vašich představ. Cílem je vytvořit kompaktní model, kde bude všechno sladěno.

Frozen Dream Wedding

12.2.2015
80%
Hra - Frozen Dream Wedding
Video se načítá
Ve světě ledového království se chystá opět další svatba. Dokážete pomoci s úpravou pleti a také samozřejmě s výběrem těch správných svatebních šatů? Stačí pouze uvolnit fantazii a vše půjde samo.
Hra - Frozen Anna’s Make Up Look
Video se načítá
Anna si chce vyzkoušet, jak bude vypadat v netradičním make-upu. Vaším úkolem je ho aplikovat, vyčistit pokožku a nakonec vybrat hezké šaty.

Elsa Beard Shave

29.9.2014
74%
Hra - Elsa Beard Shave
Video se načítá
Else narostly na obličeji vousy, pomozte jí, aby se jich zbavili holicím strojkem. Podaří se vám, aby vypadala opět jako princezna?
Hra - Dora Hand Doctor Caring
Video se načítá
Dora si během procházky poranila ruku. vaším úkolem je ji uzdravit a dodat jí pěknou vizáž za pomocí laků a doplňků, které budete mít k dispozici.
Hra - Valentine Braided Hairstyles
Video se načítá
Kathy si chce udělat krásný účes na Sv. Valentýna. Pomůžeš jí s umytím vlasů a účesem, aby vypadal hezky?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.