Oblíbené hry

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

The Halloween Quiz

31.10.2012
85%
Hra - The Halloween Quiz
Video se načítá
Zajímalo by Vás jakou nadpřirozenou postavou byste se mohli nejspíš stát? Udělejte si tento jednoduchý test, ve kterém vždy vyberete ze tří možností podle svých preferencí a na konci se to dozvíte. Otázky jsou v angličtině, ale nebojte se, překladač nebo rodiče Vám jistě pomohou a užijete si spoustu…
Hra - Dress up Shop Summer collection
Video se načítá
Rádi nakupujete? A co byste řekli na svůj vlastní obchod s oblečením? Ve hře Dress up Shop Summer collection si vedení podniku můžete vyzkoušet. Vaším úkolem bude obsluha klientek. Prodejte jim, co si v bublinách vyžádají v dané barvě. Následně stačí sebrat peníze a můžete se vrhnout na další…

Runway Beauty Secrets

2.12.2013
93%
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Tato kráska potřebuje nutně vaši pomoc. Ptáte se proč? Potřebuje se obléci do čtyř různých módních stylů. V každém stylu jí budete moci vybrat účes, make-up, šaty a doplňky. Kromě toho vás čekají různé úkoly, které můžete, ale i nemusíte splnit. Tak na co ještě čekáte, zahrajte si hru Runway Beauty…

Water Element

14.4.2014
93%
Hra - Water Element
Video se načítá
Vytvořte si krásnou vodní vílu, která žije v moři a je královnou všech vod. Vybrat její můžete účes, šaty a doplňky.

Growth Commemorative Album gameNÁŠ TIP

11.8.2013
95%
Hra - Growth Commemorative Album game
Video se načítá
V této super hře budete moct vytvořit fotoalbum pro krásnou slečnu. Zachyťte ji v nejrůznějších okamžicích jejího života. Vyberte si, jak má být stará, oblékněte ji, učešte, zvolte pro ni pozadí a vyfotografujte. Nakonec ozdobte podle vlastní fantazie i samotné album.

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Top That Doux

24.5.2012
85%
Hra - Top That Doux
Video se načítá
Top That Doux je jméno restaurace, ve které se v této hře stanete obsluhou. Dokážete včas připravovat celá menu z polévky, nápoje i hlavního chodu podle osobních přání Vašich zákazníků?

Elsa Real Cosmetics

11.10.2014
89%
Hra - Elsa Real Cosmetics
Video se načítá
Elsa má poškozenou tvář a potřebovala by ji vyléčit novými technologiemi a různými přípravky. Pomůžete jí navrátit krásu v obličeji, vybrat krásný make-up a nakonec i oblečení?
Hra - Fashion Studio Winter Outfit
Video se načítá
Vytvořte si svou vlastní zimní kolekci za pár minut s hrou Fashion Studio Winter Outfit. V této hře si můžete navrhnout svoje vlastní oblečení, které můžete zdobit a barvit. Pak si šaty ušijete a svou kolekci můžete vylepšit přidáním kabelky nebo jiných doplňků.
Hra - Fashion Studio Bridesmaid Dress
Video se načítá
Připravte družičku na velkolepou svatbu. Aby byla dokonalá potřebuje navrhnout šaty a vybrat hezké doplňky, společně s účesem.

Winter Bistro

24.12.2012
93%
Hra - Winter Bistro
Video se načítá
Vítejte ve vánočním bistru, kde bude Vašim úkolem obsloužit co nejdříve všechny malé strávníky. První je potřeba je usadit ke stolu a vzít si od nich objednávku. Potom musíte vybrat správná jídla a nápoje a odnést je ke správnému stolu. Až zákazníci dojí uklidíte špinavé nádobí a vezmete si peníze.…

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Douchebag's chick

4.7.2013
91%
Hra - Douchebag's chick
Video se načítá
V této hře hrajete za ošklivou ženu, která potřebuje práci, aby měla peníze na to se udělat krásnější. Napřed jí přes internet najděte práci, abyste mohli vydělávat peníze. Potom můžete chodit nakupovat oblečení, boty a doplňky. Můžete chodit i do salónu krásy, kde vám můžou udělat naprosto vše od…

Blueprint 3D - HardHra na skóreHra o medaile

6.7.2014
80%
Hra - Blueprint 3D - Hard
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, která prověří vaši představivost. Ve hře Blueprint budete otáčet obrázky tak, aby daly jednotný objekt. Hra obsahuje 65 obrázků s objekty.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.