Oblíbené hry

Potion of Beauty

6.1.2014
90%
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Potion fo Beauty je zábavná hra, ve které budete míchat lektvary. Podle toho, jaký namícháte lektvar, se z čarodějnice stane kráska nebo obluda. Na výběr máte mnoho ingrediencí, které je možné kombinovat.

Love Me 2

30.6.2014
75%
Hra - Love Me 2
Video se načítá
Je tu druhé pokračování Love Me! Brouzdejte ulicemi s touto ženou, která chce všechny chlapy. Choďte po ulici a hypnotizujte je. Dávejte pozor, když s ním bude nějaká další žena tak se pustíte do souboje a musíte začít klikat na myš, abyste jí porazili. Zvládnete je všechny ulovit?

Love Me

29.6.2014
74%
Hra - Love Me
Video se načítá
Love Me je hra, ve které budete hrát za nenasytnou studentku, která touží po pozornosti všech kluků. Budete chodit po chodbě a hypnotizovat ostatní kluky ze školy. Dávejte pozor, když s ním bude nějaká další studentka tak se pustíte do souboje a musíte začít klikat na myš, abyste jí porazili. Cílem…

Bounce

14.3.2012
86%
Hra - Bounce
Video se načítá
Nápaditost, hratelnost a skvělá grafika, tak by se dala tato hra ve zkratce charakterizovat. Úkol je jednoduchý - udržet všechny barevné míčky ve hře. Míčky však stále přibývají, takže se budete muset skutečně snažit, abyste dosáhli co největší skóre.
Hra - The Sun For The Vampire
Video se načítá
Pomozte tomuto upírovi, který žije celý svůj život v temnotě. Chtěl by jednou vidět denní světlo a dneska se jeho sny mohou sát skutečností. Veďte ho skrz temný žalář až na povrch na denní světlo. Budete řešit různé úkoly a sbírat po cestě mince.

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Cake Decoration

8.12.2013
98%
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Chtěli byste být cukrářkou? Vyzkoušejte si tuto práci s hrou Cake Decoration, kde máte na výběr mnoho dekorací, které můžete všemožně kombinovat. Na dort můžete například napsat, i věnování a pokud se vám nebude líbit, začít můžete od začátku.

Kawairun

21.12.2014
90%
Hra - Kawairun
Video se načítá
Zkuste si zahrát Kawairun, tato hra otestuje vaše schopnosti. Na začátku si musíte vytvořit postavu a pak začne pořádné dobrodružství. Vaším úkolem bude proběhnout s tímto panáčkem všemi nástrahami, které na vás čekají! Dokážete se dostat co nejdále to jen půjde?

Gem TreesHra na skóreHra o medaile

25.8.2014
74%
Hra - Gem Trees
Video se načítá
Gem Trees je zábavná hra, ve které musíte sbírat drahokamy na stromě a inkasovat za ně body. Pokud vezmete šedý, tak o body přijdete. Nejvíce bodů získáte za hlavní drahokam, který vyroste po nasbírání 20 obyčejných. K úspěšnému splnění úrovně potřebujete nejméně 400 bodů.

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.