Oblíbené hry

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!
Hra - Batman Beyond Dress Up Doll
Video se načítá
Postarejte se o kočičí ženu z filmu Batman! Na vás bude jí pořádně obléct!

Gem Invasion

7.11.2011
78%
Hra - Gem Invasion
Video se načítá
V logická hra Gem Invasion, ve které budete muset sbírat body, abyste se dostali do dalších levelů. Body získáváte tehdy, když se vám podaří dát vedle sebe alespoň tři krystaly stejné barvy. Naplánujte si tahy dopředu, abyste získali co nejvíce bodů.

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.

Angry Birds vs Zombies

21.6.2014
62%
Hra - Angry Birds vs Zombies
Video se načítá
V této hře najdeš zkombinované dvě zdánlivě nezkombinovatelné hry najednou, Angry Birds a Plants vs Zombies. Braň si svůj dům pomocí hrášku, který střílí jednotlivé Angry Birds. Ubráníš se nájezdům zombie?
Hra - Make A Scene: Rock Tour
Video se načítá
Zvířátka mají dnes koncert a musí být bezchybný proto potřebují tvoru radu, jak by měl vypadat stage. Pomůžeš jim a zahraješ si s nimi?
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Rainbow Dash Dress Up
Video se načítá
Oblečte si hrdinku Rainbow ze seriálu My Little Pony. Ve svém šatníku má netradiční výběr šatů a doplňků. Vyberete její nejkrásnější outfit?
Hra - Fort Blaster: Ahoy There!
Video se načítá
Skvělá hra, ve které na vás čeká několik desítek úrovní! Jako pirát na lodi bude vaším úkolem zničit šlechtu a jejich domy. K dispozici budete mít několik druhů střeliva.

Jungle CrashHra na skóreHra o medaile

25.6.2014
70%
Hra - Jungle Crash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které budete muset co nejrychleji odstranit kostky. Odstranit můžete vždy minimálně 3 stejné. Pokud jich odstraníte více naráz, dostanete mnohem více bodů.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.
Hra - Ancient Jewels: Lion Temple
Video se načítá
Další klasická hra, ve které musíte spojovat 3 stejně barevné drahokamy. Dávat pozor si musíte na spodní hranici.

Lamp of Aladdin

6.11.2013
72%
Hra - Lamp of Aladdin
Video se načítá
Hra Lamp of Aladdinje plná zábavy a mnoha překvapení. Najdete v ní hned několik her najednou. Nejprve je třeba hlídat části předmětů, které musíte zkompletovat. Dále se dostane také na zábavný bejeweled, kdy je třeba spojit tři stejné drahokamy vedle sebe.

Candy Chain

5.4.2017
77%
Hra - Candy Chain
Video se načítá
Podaří se vám vytvořit takovou řetězovou reakci, která pohltí všechny sladkosti? Čím více sladkostí dokážete rozbít, tím více získáte na konci levelu hvězdiček.

Cradle of Rome

11.5.2014
78%
Hra - Cradle of Rome
Video se načítá
Postavte si vlastní město v této skvělé hře!! Potřebné suroviny budete získávat tím, že si zahrajete mini hru, kde spojujete stejné obrázky. Po dosažení potřebného počtu surovin, si budete moci stavět budovy, dokud Vám suroviny nedojdou.

Farm Of Dreams

9.4.2014
76%
Hra - Farm Of Dreams
Video se načítá
Pořiď si svou vlastní farmu snů! Není to ale lehké takovou farmu vést. Musíš se otáčet, aby se ti povedlo získat dostatek obživy pro zvířátka, stejně tak peníze na kupování dalších. Zahraj si proto mini hru, ze které dostáváš peníze.
Hra - Bubble Raiders The Sun Temple
Video se načítá
V této pěkně zpracované hře ve stylu Bubble Shooter bude vaším úkolem střílet z děla kuličky tak, abyste na hrací ploše spojily alespoň tři stejné. Jakmile se kuličky spojí, zmizí z hrací plochy. Pokuste se v každém kole uvolnit klíč, který vás posune dál.

Spot N SmashHra na skóreHra o medaile

28.5.2014
77%
Hra - Spot N Smash
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru Spot N Smash! Vaším úkolem bude vždy najít příšerku, která se nějak liší od ostatních. Na tu pak kliknete a zmizí všechny příšerky. Dávejte si pozor na počet životů a časové omezení.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.