Oblíbené hry

Barbie and Ken Wedding

10.6.2012
73%
Hra - Barbie and Ken Wedding
Video se načítá
Je tady další bezvadná oblíkačka s panenkou Barbie v hlavní roli. Tentokrát bude nevěstou a nebude si brát nikoho jiného než svého partnera Kena. Jaké svatební šaty jim oběma vyberete, aby jim to dohromady slušelo?

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.

Cute Puppy

15.8.2011
73%
Hra - Cute Puppy
Video se načítá
Cute Puppy je povedená oblékací hra s pejskem. Můžete mu úplně změnit vzhled, vybrat mu oblečky, nasadit čepku nebo brýle. Slaďte ho, ať je co nejkrásnější a aby byl rád, tak mu můžete dát kostičku nebo balonek na hraní.

Vysněné rande

24.7.2012
90%
Hra - Vysněné rande
Video se načítá
Slečna v této hře se chystá na rande se svým vysněným klukem. Ten má ale jasné představy, jak by měla jeho dívka vypadat a ona mu chce vyhovět. Pomůžete jí splnit jeho přání a správně se ostříhat, učesat, nabarvit vlasy i vybrat oblečení?
Hra - Modish Highlight Hairstyle
Video se načítá
Vžijte se do role kadeřnice a vytvořte postupně ten nejkrásnější účes podle své fantazie hned třem různým slečnám. Jakou délku vlasů zvolíte? Uděláte jim barevné melíry a ozdobíte vlasy nejrůznějšími doplňky? Všechno záleží jen na Vás.

Dress Up Rush

25.3.2012
92%
Hra - Dress Up Rush
Video se načítá
Otevřete si vlastní butik a obsluhujte co nejlépe své zákazníky. Na začátku budete mít jen velice malý sortiment, ale postupem času si budete moct dovolit vybavit svůj obchod opravdu na úrovni a hra získá to správné kouzlo.

Farm Frenzy 3 Ice Age

7.7.2011
91%
Hra - Farm Frenzy 3 Ice Age
Video se načítá
Určitě znáte oblíbenou hru Farm Frenzy, ve které se staráte o chod farmy. V této pozměněné verzi je princip podobný, farma je ovšem v době ledové. Místo slepic se tak například staráte o tučňáky. Dokážete správně vést farmu tak, aby byla zisková?

Totally spies dance

14.3.2012
88%
Hra - Totally spies dance
Video se načítá
Špionky Totally spies ze známého animovaného seriálu se tentokrát rozhodly odpočinout si od náročné práce tajných agentek a trochu si zatančit. Vaším úkolem je jim v tom pomoci. Musíte ve správnou chvíli mačkat zadané písmena nebo šipky na klávesnici. Když se spletete, některá z agentek upadne.…
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Evino vlasové studio

18.3.2012
80%
Hra - Evino vlasové studio
Video se načítá
Staňte se na chvíli prvotřídní kadeřnicí a splňte svým zákaznicím každé přání. V této hře můžete povolit uzdu své fantazii, zvolit si některou z modelek a vytvořit jí účes podle sebe, nebo zkusit zákaznici ostříhat, nabarvit a upravit co nejpodobněji jejímu přání.

April Cover Girl

6.8.2012
82%
Hra - April Cover Girl
Video se načítá
V této zajímavé oblékací hře s originální grafikou budete připravovat modelku na obálku dubnového vydání časopisu o módě. Na výběr budete mít z opravdu velkého množství moderních i dost dost netradičních kousků oblečení.
Hra - Wednesday Wendigo Dress Up
Video se načítá
Je tady další z dívek z Monster Higt, která potřebuje Vaši pomoc s výběrem vhodného oblečení, účesu a doplňků. Jaké barvy budou podle Vás nejvíc slušet Wednesday Wendigo?

Cyber Girl Makeover

12.7.2012
74%
Hra - Cyber Girl Makeover
Video se načítá
V dnešní době byste s tímto líčením asi ještě neuspěly, ale ve hře Cyber Girl Makeover půjde o dívku z budoucnosti, takže budete moct popustit uzdu své fantazii a vyzkoušet opravdu odvážné stylistické kreace.

Sue na rande

15.8.2011
75%
Hra - Sue na rande
Video se načítá
Sue má během celého dne rozvrhnutých několik rande, na které ji musíš připravit. Pomoc ji s výběrem oblečení, doplňků a makeupu, aby se klukům líbila co nejvíce. Za každé rande nakonec získáš bodové ohodnocení, takže můžeš srovnat, který vzhled jí padl nejlépe.

Pečování o prasátko

16.8.2012
78%
Hra - Pečování o prasátko
Video se načítá
Je tady další skvělá hra, ve které se budete starat o roztomilé zvířátko. Tím je tentokrát malé prasátko, se kterým proběhnete překážkovou dráhu, namydlíte ho, umyjete, usušíte, vmasírujete mu výživný olej a nakonec mu vyberete zajímavý klobouk nebo čepičku.

Bling Bling Manicur

1.6.2012
88%
Hra - Bling Bling Manicur
Video se načítá
Pro všechny holky co si rády lakují nehty je tady bezvadná hra, ve které máte na výběr opravdu velké množství barev laků, nejrůznějších ozdob i prstýnků. Nechte se třeba inspirovat a vytvořte si potom zajímavé dílo i na vlastních nehtech ;)

Stylin Stuff Pedicure

14.4.2012
94%
Hra - Stylin Stuff Pedicure
Video se načítá
Blíží se léto a tak je čas začít myslet i na své nohy, aby vypadaly v sandálcích opravdu krásně. Nacvičte si péči o nohy v této skvělé hře. První uděláte nohám pedikůru a potom jim můžete začít lakovat nehty a všemožně je zdobit. Hra je opravdu velice dobře propracovaná. Budete si moct namíchat…
Hra - Hummer Rally Championship
Video se načítá
Ukažte zda dokážete porazit soupeře v této závodní onlinovce. Se svým Hummerem překonejte rally trať a dojeďte do cíle jako první. Nesmíte ovšem ani na chvilku zaváhat, soupeři jsou nelítostní.
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.