Oblíbené hry

Hra - Baby Barbie Beach Slacking
Video se načítá
Barbie chce dělat vylomeniny a na vás bude zajistit, aby jí nikdo nepřistihl.
Hra - Baby Barbie Flower Shop Slacking
Video se načítá
Barbie pracuje v květinářství a z času na čas by se chtěla zabavit několika úkoly. Pomozte jí, aby ji u těchto činností neviděl její šéf.

Where's Derpy? 2

27.3.2014
74%
Hra - Where's Derpy? 2
Video se načítá
Where 's Derpy? 2 je postřehové hry, kde opět budete hledat mezi ostatními poníky Derpyho a také tři muffinky, které jsou ukryty v obrázku. Podaří se vám najít všechny předměty?

Rainbow Dash Attack

23.5.2014
85%
Hra - Rainbow Dash Attack
Video se načítá
Hlavní hrdinkou této hry je Rainbow Dash z My Little Pony. Přeskakuj z jedné plošiny na druhou, snaž se nespadnout a když před sebou uvidíš hvězdu, zmáčkni X.
Hra - My Little Pony Hairstyles
Video se načítá
Vyberte pro holčičku účes inspirovaný z My Little Pony po vyberte její krásnou barvu účesu. Jednotlivé barvy můžete kombinovat a vytvořit například ombré. Je to jen na vás.
Hra - Decorate the Gingerbread Boy
Video se načítá
Udělejte si svého vlastního vánočního panáčka, kterému můžete vybrat oblečení a vymalovat ho a všemožně dekorovat. Bude váš perníkový panáček, ten nejhezčí?

Little Pony Bike Racing

16.4.2014
89%
Hra - Little Pony Bike Racing
Video se načítá
Zahrajte si i vy závody s my Little Pony. nejdříve si vyberete poníka, za kterého budete hrát pak už jen stačí Vašeho protivníka v každém kole překonat.

Barbie Driving Slacking

29.5.2015
78%
Hra - Barbie Driving Slacking
Video se načítá
Barbie řídí do práce a zapomíná udělat mnohé věci, které musí stihnout během jízdy. Pomozte jí s nimi a nedovolte, aby během nich nabourala.

Flight Attendant Rush

28.5.2016
79%
Hra - Flight Attendant Rush
Video se načítá
Sara řekla své matce, že je na let připravena, ale není to pravda a proto musí všechny věci dohnat v průběhu 5 minut. Pomozte jí splnit všechny úkoly, které musí mít splněny. Vyhněte se i její zvědavé mámě, která vás bude neustále kontrolovat.

Emma Cheating Liam

15.9.2016
83%
Hra - Emma Cheating Liam
Video se načítá
Emma chodí s Liamem, ale tajně pokukuje po jiném. Ve chvíly, kdy se Liam nedívá, tak se s ním baví nebo pusinkuje. Dávejte si však pozor, aby si vás Liam nevšimnul.

Selena`s Date Rush

22.8.2014
60%
Hra - Selena`s Date Rush
Video se načítá
Selena se musí přichystat, ale Justin je netrpělivý a proto jí neustále klepe na dveře. Vaším úkolem je, abyste Selene udělali celkový makeover.

Hannah Montana Love Mix

29.3.2012
95%
Hra - Hannah Montana Love Mix
Video se načítá
Hannah Montana je tentokrát v roli barmanky. Pomozte jí namíchat z množství ingrediencí ten nejlepší nápoj a sledujte, co se stane když ho vypije. Určitě se skvěle pobavíte. A to nejen u míchání nejrůznějších drinků, ale hlavně u sledování zajímavých následků jejich vypití ;)
Hra - Taylor Swift Rush Make Up
Video se načítá
Pokuste se upravit Taylor Swift před koncertem. Nebude to však jednoduché, protože fanoušci jí vniknou do zákulisí. Nikdo Vás nesmí vidět při líčení, protože jinak uvidí, že i jejich hvězda nemusí vždy vypadat skvěle.

iBrain Box

17.11.2014
71%
Hra - iBrain Box
Video se načítá
Do dalšího kola v této hře postoupíte pouze v okamžiku, kdy přesně trefíte počet krychlí, který dopadne na hrací plochu. Nesprávné pokusy snižují skóre.

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Avie Pocket: Popstar

20.2.2016
90%
Hra - Avie Pocket: Popstar
Video se načítá
Parádní hra, ve které se jdete bavit na koncert. Mezitím se však můžete bavit tancem, hledáním stejných desek nebo bavením hostů. Za každou dokončenou minihru dostanete oblečení nebo doplněk.

Shopaholic: Tokyo

16.3.2016
88%
Hra - Shopaholic: Tokyo
Video se načítá
Vydejte se za nákupy do Tokya! Na své kartě máte do začátku nějaké peníze, které však nevydrží dlouho. Musíte tedy proto pracovat. Každý den můžete pracovat jako obsluha v kavárně. Za získané peníze pak můžete nakupovat šaty a chodit na módní přehlídky.

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Lolita Makeover

11.2.2016
76%
Hra - Lolita Makeover
Video se načítá
Oblečte si mladou Lolitu do krásného oblečení a oživte ji novým účesem a barevným make-upem.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.