Oblíbené hry

Shopaholic HollywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
95%
Hra - Shopaholic Hollywood
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Shopaholic. Bydlíš ve velmi známém Hollywoodu a dostáváš pozvánky na různé večírky, kde se ale musí dodržovat dress code. Oblečení tedy nakupuj podle stylu a barev, které obdržíš v pozvánce. Jedině tak můžeš vydělávat víc a víc a stát se úspěšnou celebritou! V každé…
Hra - Baby Bathing Time To Sleep
Video se načítá
Cílem v této hře je dokázat se postarat o malé batole, které potřebuje vaši péči. Podaří se vám děťátko před spaním připravit tak, aby krásně usnulo a nebylo smutné? Předveďte se a zahrajte si tuto hru.
Hra - Hair Studio: Wedding Edition
Video se načítá
Vytvořte ten nejkrásnější účes a to tentokrát k opravdu zvláštní příležitosti a totiž svatbě. Můžete stříhat podle předlohy, nebo nechat projevit vlastní fantazii. K dispozici máte stříhání, různé druhy natáček nebo naopak žehličku na vlasy. Samozřejmostí je množství nejrůznějších barev včetně…

Sue kadeřnice

12.8.2011
71%
Hra - Sue kadeřnice
Video se načítá
Máte rádi hry, ve kterých upravujete vzhled a hlavně účesy? Pak se vám bude líbit tato hra, ve které se Sue děláte zákaznicím účesy na míru. Dokážete udělat vzhled každé návštěvnice podle jejich představ?

Sue Video Director

13.1.2013
89%
Hra - Sue Video Director
Video se načítá
Staňte se profesionální režisérkou videoklipu a připravte pro natáčení celé hudební vystoupení malé Sue. Zvolte to nejlepší pozadí, druh pódia, osvětlení, efekty do pozadí, oblečení i doplňky pro začínající zpěvačku a tanečnici Sue. Až budete hotové můžete se podívat, jak by celý klip vypadal ;)

Sue kadeřnice 2

15.8.2011
85%
Hra - Sue kadeřnice 2
Video se načítá
V této další oblíbené hře se Sue se stanete kadeřnicemi, které stříhají zákazníky podle předloh, které jim poradíte. Zvolte jim typ účesů a poté je ostříhejte co nejpřesněji dokážete.

Evino vlasové studio

18.3.2012
80%
Hra - Evino vlasové studio
Video se načítá
Staňte se na chvíli prvotřídní kadeřnicí a splňte svým zákaznicím každé přání. V této hře můžete povolit uzdu své fantazii, zvolit si některou z modelek a vytvořit jí účes podle sebe, nebo zkusit zákaznici ostříhat, nabarvit a upravit co nejpodobněji jejímu přání.
Hra - Fashion Designer Slacking
Video se načítá
Pomozte Sáře aby se v práci zabavila různorodými činnostmi a zapomněla na svou klasickou práci švadleny. Dokážete jí v každé príležitosti pomoci, aby ji neviděla její nadřízená?

Pony Slacking 2

5.6.2014
82%
Hra - Pony Slacking 2
Video se načítá
Pomozte Sarah, aby se na farmě zabavila. Společně budete jezdit na koni, česat koně nebo čistit kopýtka. Dávat si musíte pozor na její kamarádku, která vás neustále sleduje.

School Band Slacking

27.9.2014
86%
Hra - School Band Slacking
Video se načítá
Sarah je tentokrát ve sboru, ale ani to jí nezabrání vyvádět neplechu. Pomozte jí, aby se neunudila k smrti, ale práva naopak, aby se zabavila.

Hall Monitor Slacking

7.12.2014
82%
Hra - Hall Monitor Slacking
Video se načítá
Pomozte Sarah a její kamarádem se sprejováním školní skříňky. Tato činnost není povolena a proto musíte dávat pozor. Ale znáte Saru ta dokáže při jakékoli činnosti dělat i něco jiného. Pomozte jí s psaním zprávy, tvorbou letadel nebo s hledáním koláčků. Podaří se vám všechny úkoly v časovém limitu…

April Fool Slacking 2014

17.4.2014
88%
Hra - April Fool Slacking 2014
Video se načítá
Jaký by to byl duben bez menšího žertu? Jednoduše nuda, alespoň pro Sáru, která chce pár kousků udělat. Pomůžete jí?

Chelsea Flu Doctor Care

26.5.2014
84%
Hra - Chelsea Flu Doctor Care
Video se načítá
Pomoz holčičce, která se nachladila, když pršelo a ona byla bez deštníku venku. Doktorka bude potřebovat tvou pomoc, ale vždy ti poradí, co máš dělat, takže se nech vést a společně vylečte holčičku.

Maze A Pix

30.5.2013
71%
Hra - Maze A Pix
Video se načítá
Hra Maze A Pix je zajímavá hra. Jde o to dostat se z bodu A do bodu B. Pokaždé musíte najít cestu až nakonec, jakmile jí najdete, tak vznikne krásný obrazec, třeba v podobě býka nebo auta. Ozkoušejte si svůj postřeh. Zvládnete najít cestu z každého levelu?
Hra - My Little Pony Blueberry Cake Dress Up
Video se načítá
Blueberry miluje fialovou barvu a vše co je s ní spojeno. Vyberte jí tentokrát něco nového a barevně odlišné.

Classroom Makeup

1.8.2013
86%
Hra - Classroom Makeup
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete hrát za mladou středoškolačku, která nejspíš zaspala do školy a nestihla se upravit. Takže jí upravte vlasy, naličte jí, vytrhejte jí obočí a další různé věci, které do školy nepatří. Musíte si dávat pozor na pana učitele a ještě na vašeho spícího spolužáka,…

Devilish Cooking

1.1.2013
95%
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Určitě znáte postřehové hry, ve kterých se ďáblice snaží prosadit vedle anděla a skazit jí andělskou práci. Tentokrát budete mít za úkol upéct a začarovat jídlo. První podle návodu uděláte jídlo (v každém levelu jiné) a pak už půjde jen o to začarovat ho na svou stranu, když se druhá slečna nebude…

Horse Rancher

17.1.2013
90%
Hra - Horse Rancher
Video se načítá
Staňte se dostihovou trenérkou a vybudujte si vlastní úspěšnou stáj. Nakupujte koně, pečujte o ně, správně je trénujte a účastněte se prestižních závodů. Když si vše dobře naplánujete, budete s rozvahou investovat a Vaši koně budou spokojí, pak jistě budete vítězit a vydělávat peníze na ty nejlepší…

My Pony Park

30.5.2011
85%
Hra - My Pony Park
Video se načítá
Velmi povedená hra s poníky. V této hře si můžete vytvořit váš park s poníky přesně tak jak byste si ho představovali. Poníky si můžete vyzdobit nejrůznějšími doplňky a usadit je na nejvhodnější louku, ať už do prostředí léta nebo zimy.
Hra - Blissville Community Hospital
Video se načítá
Vybavte si svou vlastní nemocnici zaměstnanci a pacienty. Každého z nich můžete obléknout a dát do různé pokoje nebo před vchod. Bude vaše nemocnice nejpestřejší?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.