Oblíbené hry

Spider Stickman

23.5.2014
79%
Hra - Spider Stickman
Video se načítá
Zahrajte si Spider Stickman, vaším úkolem bude urazit co nejdelší vzdálenost za pomocí lana. K tomu vám bude stačit myš, se kterou budete muset klikat jak o život. Máte na to ho dopravit co nejdál?

Shopping Cart Hero

24.1.2013
50%
Hra - Shopping Cart Hero
Video se načítá
Užijte zábavnou oddechovku, ve které nasednete do obyčejného nákupního vozíku a pokusíte se v něm doletět co nejdál. Na začátku to určitě žádný zázrak nebude, ale každý metr se počítá. Za svůj výkon dostanete po každém kole odměnu za kterou si budete moct pořídit užitečná vylepšení, se kterými to už…

Shopping Cart Hero 3

9.3.2012
79%
Hra - Shopping Cart Hero 3
Video se načítá
Zkuste super originální oddechovou hru, ve které budete přímo létat v nákupním vozíku. Co nejrychleji se rozběhněte a v pravý čas naskočte, abyste doletěli co nejdál. Podle vzdálenosti, kterou uletíte, potom dostanete peníze, za které si budete moct koupit lepší vybavení a vylepšení pro svůj vozík.

Supermarket Slacking

4.11.2013
87%
Hra - Supermarket Slacking
Video se načítá
Další slacking hra je tu! Vydej se do supermarketu, kde máš sedět u pokladny a prodávat, ale moc tě to nebaví. Místo toho si užíváš činností jako malování rtů, psaní smsky, vytrhávání obočí nebo ježdění na nákupním vozíku.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Pucca Funny Love

27.5.2012
92%
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Pucca Funny Love není hra v pravém slova smyslu, ale o to je zábavnější. Kolika způsoby myslíte, že jde políbit stydlivého kluka? Roztomilá panenka v této hře Vám to ukáže a vždy když kliknete na diváka v hledišti, tak jiným, zajímavým způsobem.

Computer Crash

18.12.2014
55%
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Naštval vás někdo? Můžete si váš vztek vymlátit na tomto počítači. Aby toho nebylo málo, při práci s ním vyskočí okno a všechno je v tahu. Rozbijte počítač na atomy a zničte i jeho příslušenství.

Beach Girl

14.8.2014
71%
Hra - Beach Girl
Video se načítá
Tato dívka si konečně užívá svojí dovolenou na tropickém ostrově! Vaším úkolem bude vystrojit tuto mladou slečnu na pláž! Takže zapojte fantazii a vyberte jí to, co jí nejvíce sluší.

Nurse Slacking

11.8.2013
81%
Hra - Nurse Slacking
Video se načítá
Pokud tě baví hry ze série Slacking, pak tě jistě potěší, že je tu další. V tomto případě se nudí sestřička v nemocnici. Strašně moc chce pomáhat nemocným, ale dělá to po svém a doktorovi se to úplně nezdá. Během toho, co se nedívá, musíš stihnout spoustu věcí, jako například utěšit malé dítě,…

Detention Slacking

7.4.2015
83%
Hra - Detention Slacking
Video se načítá
Sara sedí ve škole a měla by si psát úkol ji to však nudí a chtěla by se něčím zabavit. Pomůžete jí splnit všechny úkoly, aby ji neviděla učitelka?
Hra - Manga Princesses Back To School
Video se načítá
Připravte Ariel a Rapunzel do školy tím, že jim aplikujete na obličej vhodný make-up. Můžete se těšit na širokou škálu barev a aplikací.

Barbie Slacking

19.12.2014
71%
Hra - Barbie Slacking
Video se načítá
Barbie se musí učit na zítřejší test, aby měla její máma jistotu neustále ji kontroluje po určitých intervalech. Vaším úkolem je, abyste Barbie pomohli s jinými činnostmi jako je učení. Můžete jí pomoci, aby sledovala televizor, zda volala se svým přítelem. Dokážete jí pomoci?

Ariel's Prince Crush

11.7.2015
68%
Hra - Ariel's Prince Crush
Video se načítá
Ariel by se chtěla zabavit různými činnostmi, které jí princ zakázal. Během jednotlivých úloh musíte dávat pozor, aby vás neviděl. Dokážete vyhrát?
Hra - Baby Barbie Back to School
Video se načítá
Pomozte Barbie nakoupit nové oblečení. Pak jí musíte hezky učesat a vybrat něco na sebe.
Hra - Baby Barbie Homework Slacking
Video se načítá
Malá Barbie se musí učit a maminka jí chodí kontrolovat. Na vás bude dělat vše kromě učení. Dokážete pokaždé před maminkou dělat, že se učíte?
Hra - Baby Barbie Candyshop Slacking
Video se načítá
Malá Barbie se nudí na brigádě a na vás bude jí zabavit. Jenže nesmí být přistižena, takže si dávejte pozor a buďte obezřetní.

Baby Barbie Sisters

18.2.2016
74%
Hra - Baby Barbie Sisters
Video se načítá
Připravte tyto dvě mladé slečny na procházku. Budete je líčit, česat a oblékat. Záleží jenom na vás, jak si s tím poradíte.
Hra - Baby Barbie Princess Dollhouse
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem postavit a upravit domeček pro panenky. Záleží jen na vás, jak si to upravíte.

Barbie Class Slacking

4.6.2016
76%
Hra - Barbie Class Slacking
Video se načítá
Barbie se nudí a na vás bude jí zabavit, tak aby jí neviděla učitelka. Takže si dávejte pozor, bude vás tlačit čas.

Office Beauty Tricks

5.7.2015
70%
Hra - Office Beauty Tricks
Video se načítá
V této postřehovce budete hrát za sekretářku, které se nechce dneska nic dělat. Proto budete s ní dělat vše krom práce. Dávejte si pozor, protože vás nikdo nesmí přistihnout.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.