Oblíbené hry

Supermarket Slacking

4.11.2013
87%
Hra - Supermarket Slacking
Video se načítá
Další slacking hra je tu! Vydej se do supermarketu, kde máš sedět u pokladny a prodávat, ale moc tě to nebaví. Místo toho si užíváš činností jako malování rtů, psaní smsky, vytrhávání obočí nebo ježdění na nákupním vozíku.

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Office Slacking 8

24.4.2015
79%
Hra - Office Slacking 8
Video se načítá
S hrdinkou této postřehové hry se opět ocitnete uprostřed nudného pracovního dne. Naštěstí na vás čeká 7 zábavných úkolů, které v práci můžete dělat, abyste se nenudili. U žádné z nich vás však nesmí přistihnout šéfka, která jednou za čas kolem vás projde.

Office Slacking 9

21.2.2014
81%
Hra - Office Slacking 9
Video se načítá
Práce sekretářky může být čas od času nudná robota, kde se potřebujete odreagovat. Pomozte i vy této mladé slečně zpříjemnit den v práci a nalakujte si společně nehty nebo si natřete na pleť opalovací krém. Ale pozor, nesmí vás při tom přichytit šéfka.

Barbie Driving Slacking

29.5.2015
78%
Hra - Barbie Driving Slacking
Video se načítá
Barbie řídí do práce a zapomíná udělat mnohé věci, které musí stihnout během jízdy. Pomozte jí s nimi a nedovolte, aby během nich nabourala.

Dentist Slacking

19.2.2014
77%
Hra - Dentist Slacking
Video se načítá
Tato dívka má jít dneska na prohlídku k zubařovi. Ona se ho nebojí, akorát se prostě začne nudit z toho nekonečného sezení. Takže vaším úkolem bude dělat něco nekalého, když se zubař nedívá. Dávejte pozor, aby vás nenačapal.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.
Hra - Baby Barbie Candyshop Slacking
Video se načítá
Malá Barbie se nudí na brigádě a na vás bude jí zabavit. Jenže nesmí být přistižena, takže si dávejte pozor a buďte obezřetní.
Hra - Baby Barbie Beach Slacking
Video se načítá
Barbie chce dělat vylomeniny a na vás bude zajistit, aby jí nikdo nepřistihl.

Barbie Class Slacking

4.6.2016
76%
Hra - Barbie Class Slacking
Video se načítá
Barbie se nudí a na vás bude jí zabavit, tak aby jí neviděla učitelka. Takže si dávejte pozor, bude vás tlačit čas.

Shopping Cart Hero 3

9.3.2012
79%
Hra - Shopping Cart Hero 3
Video se načítá
Zkuste super originální oddechovou hru, ve které budete přímo létat v nákupním vozíku. Co nejrychleji se rozběhněte a v pravý čas naskočte, abyste doletěli co nejdál. Podle vzdálenosti, kterou uletíte, potom dostanete peníze, za které si budete moct koupit lepší vybavení a vylepšení pro svůj vozík.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.