Oblíbené hry

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Super chůvaNÁŠ TIP

13.8.2012
96%
Hra - Super chůva
Video se načítá
Staňte se v této hře chůvou v jeslích pro nejmenší děti. Všem svěřeným dětem budete muset včas plnit jejich potřeby a přání. Když se Vám to podaří, dostanete se do dalšího kola, kde Vám přibude dětí i věcí, které po Vás budou chtít.

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.

Chubby Hamster

22.2.2012
93%
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Křeček Chubby se rozhodl utéct od své zlé malé majitelky a tak se musí dostat z klece i z celého bytu. Pomůžete mu? Používejte všechno, co v domácnosti najdete a nebojte se ani bláznivějších nápadů :)

Haunted House

24.5.2013
74%
Hra - Haunted House
Video se načítá
Haunted House je povedená krátká adventura. Jste uvězněni ve strašidelném domě plném nástrah a nebezpečných duchů, kostlivců. Hledejte klíče a postupujte dále ve hře. Sbírejte bonbóny, které vám doplní zdraví, nezapomeňte, že se nesmíte s nikým střetnout, jinak přicházíte o zdraví. Podaří se vám…

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Snoring

19.9.2012
80%
Hra - Snoring
Video se načítá
Tato výborná logická hra je vhodná i pro nejmenší hráče. Má krásnou animovanou grafiku milých zvířátek a Vašim úkolem bude v každém kole shodit z útesu sympatického slona. Aby se Vám to podařilo, budete do něj muset strčit některým menším zvířátkem, jehož kutálení, skok nebo pád si budete muset…

Cover Orange 2

11.7.2012
78%
Hra - Cover Orange 2
Video se načítá
Cover Orange 2 je logická hra, ve které budete mít opravdu netradiční roli. Za pomoci vhodného rozmístění různých sudů, kol a dalších herních prvků musíte ochránit všechno ovoce před zničením. Jakmile poklademe všechny prvky, přijde zlověstný déšť, který se bude pokoušet ovoce zničit.
Hra - Blonde Princess Mood Swings
Pomoz princezně s jejími zvláštními náladami. V jednu chvíli je princezna šťastná a veselá, za pár okamžiků se jí chce zase plakat. Pomůžeš jí? nejdříve si vylosuj náhodou náladu a poté můžete společně udělat lahodný drink, podívat se do jejího šatníku či si prostě jen vybarvovat veselé omalovánky.…
Hra - My Little Pony Decoration
Video se načítá
Uspořádej domácnost malým poníkem z My Little Pony. Je jen na vás, jak jim věci rozmístěte příjemnou zábavu.

Rainbow Dash Attack

23.5.2014
85%
Hra - Rainbow Dash Attack
Video se načítá
Hlavní hrdinkou této hry je Rainbow Dash z My Little Pony. Přeskakuj z jedné plošiny na druhou, snaž se nespadnout a když před sebou uvidíš hvězdu, zmáčkni X.
Hra - My Little Pony Explore Ponyville
Video se načítá
Prožijte krásný den v přítomnosti svého oblíbeného poníka. S ním můžete zažít různý druh zábavy, stačí si vybrat. Jisté je to, že každý z nich má jiné koníčky. Najdi si svého favorita.

Barbie Be My Valentine

15.2.2016
88%
Hra - Barbie Be My Valentine
Video se načítá
Barbie se neumí rozhodnout mezi Kenem, Flynnem a Hiccup. Pomoz jí s rozhodováním, aby si vybrala toho pravého.

Mateřská školka

15.6.2012
90%
Hra - Mateřská školka
Video se načítá
Jak by měla vypadat dokonalá školka pro nejmenší děti? V této hře budete moct jednu takovou zařídit a vybrat si i paní učitelku s dětmi. Ve třech různých prostředích zvolíte vybavení, hračky a všechno co do takové školky patří. Možností je tu opravdu hodně a navíc můžete všechny věci různě otáčet a…

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)
Hra - Jerryho půlnoční svačinka
Video se načítá
Pomozte Jerrymu posbírat všechen jeho oblíbený sýr. Nebude to ale tak jednoduché. Jerry je totiž náměsíčný a tak mu budete muset připravit cestu pomocí šipek. Aby se dostal do své druhé díry, musí sebrat také klíč a vyhnout se všem nebezpečným místům.

Dora vaří

28.8.2012
68%
Hra - Dora vaří
Video se načítá
Dora se učí vařit. Prvním krokem musí být správný výběr ingrediencí. Vyberte si z její kuchařky jídlo, které by se Vám líbilo a pomozte jí najít v její kuchyni všechno, co bude pro přípravu potřeba. Protože Dora mluví jen anglicky a to velice pěkně, jistě se i něco naučíte.

Pirátka Dora

22.10.2012
71%
Hra - Pirátka Dora
Video se načítá
Vydejte se s Dorou na další dobrodružství. Tentokrát bude Vaše malá kamarádka hledat pirátský poklad. Vy jí musíte pomocí myšky provést po lodi, sebrat co nejvíce drahokamů a mincí a nakonec i hvězdičku s klíčem od dveří do dalšího kola.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.