Oblíbené hry

Winx Flora Believix

26.5.2012
83%
Hra - Winx Flora Believix
Video se načítá
Pro všechny milovnice víl Winx je tady bezvadná hra, ve které budete spolu s Flórou létat vysoko do oblak a sbírat cenné kytičkové artefakty. Po cestě nesmíte ale zapomenout vyhýbat se zlému hmyzu, ani sbírat fialové drahokamy, které Vám k letu dodají energii.

Česání poníka

17.6.2012
77%
Hra - Česání poníka
Video se načítá
Jak by měl podle Vás vypadat poník snů? Zkuste si jednoho upravit úplně podle sebe. nabarvěte a ušešte mu hřívu, nalakujte kopýtka a ozdobte ho doplňky.
Hra - Hair Studio: Wedding Edition
Video se načítá
Vytvořte ten nejkrásnější účes a to tentokrát k opravdu zvláštní příležitosti a totiž svatbě. Můžete stříhat podle předlohy, nebo nechat projevit vlastní fantazii. K dispozici máte stříhání, různé druhy natáček nebo naopak žehličku na vlasy. Samozřejmostí je množství nejrůznějších barev včetně…

Evino vlasové studio

18.3.2012
80%
Hra - Evino vlasové studio
Video se načítá
Staňte se na chvíli prvotřídní kadeřnicí a splňte svým zákaznicím každé přání. V této hře můžete povolit uzdu své fantazii, zvolit si některou z modelek a vytvořit jí účes podle sebe, nebo zkusit zákaznici ostříhat, nabarvit a upravit co nejpodobněji jejímu přání.

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Hannah Montana Love Mix

29.3.2012
95%
Hra - Hannah Montana Love Mix
Video se načítá
Hannah Montana je tentokrát v roli barmanky. Pomozte jí namíchat z množství ingrediencí ten nejlepší nápoj a sledujte, co se stane když ho vypije. Určitě se skvěle pobavíte. A to nejen u míchání nejrůznějších drinků, ale hlavně u sledování zajímavých následků jejich vypití ;)

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Barbie princezna

1.6.2012
72%
Hra - Barbie princezna
Video se načítá
Pro všechny milovnice a princezen a panenek Barbie je tady výborná oblíkačka, ve které právě krásnou Barbie budete moct obléct jako ještě krásnější princeznu. Kromě výběru šatů, účesu a doplňků, můžete její šaty i vlasy ozdobit nejrůznějšími jednotlivými květy, mašlemi nebo motýlky.

Bratz 25 Ice Champions

12.8.2011
80%
Hra - Bratz 25 Ice Champions
Video se načítá
Tak trochu neobvyklá hra s tématikou Bratz. Nejde totiž o oblékací ani make up hru. V této hře jste na šampionátu v bruslení a vaším úkolem je připravit úžasnou show. Vyberte si správnou muziku a vytvořte choreografii pro vaši bruslící Bratz panenku. Potom si samozřejmě můžete celou show…
Hra - Bratz módní návrhářka
Video se načítá
V této hře se stanete módní návrhářkou pro známé panenky Bratz. Zvolte si jednu z nich a stylově je oblečte. Hra funguje zároveń jako omalovánka, takže si barvy každého typu oblečení můžete zvolit podle sebe.

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Barbie Cake

29.4.2012
88%
Hra - Barbie Cake
Video se načítá
Dort panenky Barbie je výborná hra ve které si přijdou na své milovnice zdobení, vaření i této krásky. Vyberte panence oblečení a hlavně tvar sukně, která se stane dortem. Ten pak můžete podle libosti zdobit z opravdu velké nabídky polev, krémů, svíček i jednotlivých cukrových pochoutek. Vše co na…

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

New Moon Puzzle

12.3.2012
73%
Hra - New Moon Puzzle
Video se načítá
Užijte si bezvadné puzzle s obrázky z oblíbeného filmu Stmívání. Před začátkem si budete moct zvolit přesný počet dílků i to, jestli mají být správně otočeny. Hru si tak užije opravdu každý. Zajímavostí je, že se obrázky mění již v průběhu skládání, takže musíte být přizpůsobivější než u jiných…

Twilight Celebrity Puzzle

19.12.2012
78%
Hra - Twilight Celebrity Puzzle
Video se načítá
Užijte si moc pěkné puzzle se super obrázky hlavních hrdinů současného filmového hitu Twilight. Ve třech obtížnostech, ze kterých si můžete zvolit, budete vzájemně měnit pozice pomíchaných čtverečků do té doby, než bude obrázek kompletní ;)

Twilight líbání

12.4.2012
76%
Hra - Twilight líbání
Video se načítá
Pro všechny milovnice ságy Twilight je tady super líbací hra, ve které se můžete vžít do hlavní hrdinky Belly, která chce políbit oba své nápadníky. Tentokrát si nemusí vybírat kterému dá přednost, ale užije si pěkné chvilky s oběma ;) Jen je nesmí druhý z kluků přistihnout.

Ukradený polibek

15.9.2012
75%
Hra - Ukradený polibek
Video se načítá
Princezna s princem v této hře se chtějí políbit, ale princeznina zlá macecha jim to nechce dovolit, tak si musejí polibek ukradnout v každé chvilce, kdy se nedívá. Pomůžete jim vystihnout co nejvíce vhodných chvil?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.