Oblíbené hry

Tajný lektvar

21.3.2012
72%
Hra - Tajný lektvar
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou, která se má učit od staré čarodějnice a vařit s ní lektvar. Jenomže je neposedná a zvídavá a napadne ji, že by si mohla vykouzlit něco zajímavého. Proto vždycky, když se čarodějnice nedívá, přilévá do hrnce vlastní přísady. Zvládnete naplnit celý kotel tak, aby Vás…

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Chubby Hamster

22.2.2012
93%
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Křeček Chubby se rozhodl utéct od své zlé malé majitelky a tak se musí dostat z klece i z celého bytu. Pomůžete mu? Používejte všechno, co v domácnosti najdete a nebojte se ani bláznivějších nápadů :)

Bratz fashion show

9.3.2012
86%
Hra - Bratz fashion show
Video se načítá
Výborná oblíkačka, ve které můžete podle svých představ nastrojit hned několik panenek Bratz najednou.

Flora Winx

25.3.2012
65%
Hra - Flora Winx
Video se načítá
Hrajte na piáno a sledujte, co se bude dít s jednou z panenek Winx - Florou. Pod správnými klávesami se totiž skrývají její šaty, boty, náušnice i změna náhrdelníku. Určitě Vás tato neobvyklá oblíkačka zaujme ;)

Winx Club Bubbles

11.3.2012
85%
Hra - Winx Club Bubbles
Video se načítá
Osvoboďte co nejrychleji všechny krásné víly Winx z jejich zajetí v letících bublinách. Ale musíte být opravdu rychlé, aby Vám nezmizely a dát si velký pozor, abyste náhodou nevysvobodily i některou ze zlých víl. To by pro Vás hra skončila.

Winx Club Fashion

7.4.2012
79%
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Užijte si bezvadnou oblíkačku panenek Winx. Nastrojte Bloom a Floru tak, aby jim to podle Vás co nejvíc slušelo. Vyberte jim stylové účesy, barvy vlasů i oblečení a boty. Na konci se pak samy vyjádří k tomu, jak se Vám to povedlo. Která bude krásnější?

Winx Club Dressup

31.7.2011
59%
Hra - Winx Club Dressup
Video se načítá
Tato hra vypadá jako klasická oblíkačka a princip je opravdu takový. Tvým úkolem je obléknout do stylového oblečení jednu nebo klidně všechny tři dívky. Ať už si vyberete hnědovlásku, zrzku nebo blondýnu, jistě vás hra zabaví. Dejte prostor své fantazii a vyberte jim to nejzajímavější oblečení,…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.