Oblíbené hry

Fairytale Scene Maker

17.2.2014
88%
Hra - Fairytale Scene Maker
Video se načítá
Pomozte sladké princezně a princi s oblékáním. Jaký styl jim vyberete je jen na vás, jedno je jisté máte nekonečné velké množství všemožných kombinací a širokou paletu barev. Tak jaké oblečení jim vybereš?

Christmas Room Decoration

29.12.2012
79%
Hra - Christmas Room Decoration
Video se načítá
Vytvořte si ještě tu správnou vánoční atmosféru a zařiďte podle sebe ten nejstylovější vánoční pokoj. Nesmí chybět nábytek, obyvatelé domu a samozřejmě ani vánoční stromeček. Použít můžete množství krásných dekorací i ozdob na stromek.

Pet Daycare Decoration

21.9.2012
89%
Hra - Pet Daycare Decoration
Video se načítá
V této moc pěkné dekorační hře budete zařizovat pokoj pro domácí mazlíčky. Můžete si vybrat, jestli bude pro pejsky, kočičky, papoušky nebo dokonce všechny najednou. Podle své fantazie a uvážení jim dejte do pokoje pelíšky, domečky, hračky a určitě i krmení.

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.
Hra - Valentýnská oblíkačka
Video se načítá
Blíží se Svatý Valentýn a s ním přichází i skvělá valentýnská hra, ve které se můžete připravit na tu pravou párty pro zamilované. K dispozici máte opravdu velký výběr nejrůznějšího oblečení a doplňků v opravdu valentýském stylu.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.

Stylish Emo Makeover

25.3.2013
77%
Hra - Stylish Emo Makeover
Video se načítá
Styl Emo je plný černé barvy doplněné dalšími výraznými barvičkami, jejichž kombinace mají vyjadřovat pocity svého nositele. Vyjádřete ty své, nebo jen vkus pro módu v povedené oblíkačce a vyberte pro slečnu některé ze zajímavých účesů, šatů a doplňků. Nezapomeňte ani na stylový make up.

3D Fashion Model

22.10.2012
90%
Hra - 3D Fashion Model
Video se načítá
Připravte celou módní přehlídku s mnoha super modely podle vlastní fantazie. Každou modelku zvlášť připravíte od účesu až po boty a doplňky. Všechno si jistě užijete o to víc, že na Vás čeká 3D grafika a tak modelky uvidíte tentokrát ze všech stran ;)
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Fashion Creator 2

13.11.2013
82%
Hra - Fashion Creator 2
Video se načítá
Vytvořte této krásné slečně nádherný obleček! Napřed jí udělejte účes, se kterým bude neodolatelná a pak hurá na to! Vylepšete její šaty podle vašich představ, budete mít na výběr ze spousty věcí a barevných motivů. Tak na co ještě čekáte?
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Rainy Dress-up

10.9.2013
85%
Hra - Rainy Dress-up
Video se načítá
V této oblíkačce bude vaším úkolem pomoci mladé dívce s výběrem oblečení. Takže se směle do toho pusťte, vyberte jí krásné tričko, kalhoty, sukni, boty, prostě dělejte, jak uznáte za vhodné. Jakmile skončíte, tak se můžete pokochat svým dílem.

Early Fall Trend

16.12.2013
78%
Hra - Early Fall Trend
Video se načítá
Pomozte vybrat této slečně oblečení, které by jí sedělo. Vyberte to, co je podle vás pro ní nejlepší. Stačí zapojit fantazii, je jen na vás jak jí vystrojíte.

Hallowinx Dress Up

1.10.2013
85%
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá
I když právě není Halloween, můžeš si zahrát tuhle haloweenskou hru. Oblékni si jednu svou vílu winx, vyber jí vlasy, oblečení i křídla, a samozřejmě čarodějnický klobouk. Je to přeci čarodějnice, lítá na koštěti, ne?

Abuba The Alien

18.8.2013
88%
Hra - Abuba The Alien
Video se načítá
Vyzkoušej si hru od PencilKids, ve které budeš zachraňovat malého roztomilého zeleného mimozemšťana, který ztroskotal na naší planetě. Chce se dostat domů a ty mu máš pomoci. Jde o velmi náročnou adventuru, ve které musíš umět dobře kombinovat předměty a snažit se vymyslet, jak postupovat dál.

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Funky Tuxedo Jacket

4.12.2013
79%
Hra - Funky Tuxedo Jacket
Video se načítá
Oblečte tuto krásnou dívku do stylového oblečení. Tato mladá slečna se nemůže rozhodnout, co si má dát na sebe a potřebuje právě vaši pomoc! Tak zapojte fantazii a vystrojte ji tak, aby byla úchvatná.

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.