Oblíbené hry

Free Rider

13.10.2012
96%
Hra - Free Rider
Video se načítá
Tato závodní hra bude tentokrát jistě bavit i holky. Nepůjde totiž jen o závodění a jízdu, ale hlavně o navrhování samotného závodního terénu. Na začátku si vyberete dopravní prostředek a prostředí a pak pomocí malování dokreslíte terén, po kterém pojedete. Používat můžete i klasické hvězdičky…
Hra - Miss Universe Prep Makeover
Video se načítá
Připravte mladou slečnu na prestižní soutěž Miss Universe! Nebude to vůbec jednoduché. První jí musíte vyčistit obličej, upravit obočí, použít pleťové masky a všechny ostatní kosmetické nezbytnosti. Potom teprve můžete přistoupit k líčení, oblékání a krásným doplňkům. Bude mít Vaše svěřenkyně šanci…

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.
Hra - Outfits Today: What to Wear Today
Video se načítá
Vyplňte si jednoduchý test, kdy stačí podle obrázků volit co se Vám víc líbí nebo máte rády a zjistěte, jaký druh oblečení se k Vám a Vaší náladě bude dnes nejvíce hodit. Tato zábavná hra Vám může třeba pomoci, až budete ráno stát bezradně před skřní ;)

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.