Oblíbené hry

Resort Empire

2.5.2013
88%
Hra - Resort Empire
Video se načítá
V této letní hře, si budete moci postavit vlastní hotel a vybavit si ho podle svých představ nebo představ zákazníků. Na začátku máte však jen recepci a pár dolarů v kapse. Začněte třeba tím, že postavíte pár pokojů, nějaké kytky, saunu nebo cukrárnu. Uvidíte, jak se zákazníci jen pohrnou.

World Strongest Monkey

9.11.2012
84%
Hra - World Strongest Monkey
Video se načítá
Kdo je nejsilnější opice na světě? Bude to Váš gorilí závodník? Poměřte své síly s ostatními a zkuste vyhrát v několika náročných disciplínách jako jako je vzpírání, zvedačky, házení do dálky, rovnováha nebo boxování. Aby Váš závodník vyhrál, budete potřebovat dobrý postřeh, přesnost a rychlost na…

Voda

26.6.2012
78%
Hra - Voda
Video se načítá
V této trochu netradiční střílečce budete mít za úkol ochránit barel vody před útokem různých nepřátelských stvoření, která se vody chtějí zmocnit. Postřílejte každého, kdo se k barelu přiblíží a zabezpečte tak, že se voda v bezpečí dostane až na místo určení.

Taberinos

1.5.2013
83%
Hra - Taberinos
Video se načítá
Taková příjemná oddechovka, která pobaví každého. Hra je lehce založená na fyzice, cílem je kuličkou zlikvidovat všechny přímky na ploše, můžete jich zlikvidovat i víc na jednou, je třeba využít toho a kuličku odrážet od zdí.

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

Caffe Waitress

13.4.2012
73%
Hra - Caffe Waitress
Video se načítá
Staňte se na chvíli obsluhou v kavárně. Přijímejte objednávky svých zákazníků na jídlo i pití, vše správně a rychle vyřiďte a nezapomeňte na úklid stolů. S přibývajícími zákazníky to ale nebude tak jednoduché, protože budete muset spolupracovat i s kuchařem a tomu příprava jídla nějakou dobu potrvá.

Fling a ThingHra s oceněním

19.5.2012
89%
Hra - Fling a Thing
Video se načítá
Vystřelte do vzduchu malé létající stvoření a posbírejte všechny bubliny v oddechovce Fling a Thing. K dispozici je i množství bonusů, které vám pomohou bubliny přilákat nebo vám přidají další body na vystřelování. Pokuste se dostat co nejvýše a nasbírat co nejvíce bodů. Hra může mít problém s…

Defend your nuts

3.3.2013
76%
Hra - Defend your nuts
Video se načítá
Ve hře Defend Your Nuts bude pomáhat veverce v obraně jejích lískových oříšků. Ty se snaží ukrást různé monstra, kterým v tom musíte za každou cenu zabránit. K obraně budete zpočátku využívat luk. Když však vyděláte dostatek peněz, můžete si koupit lepší zbraně a také plot a další užitečné obranné…

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?
Hra - Clothing Store Decoration
Video se načítá
Dekorační hra z prostředí obchodu s oblečením. Tentokrát se nejedná o klasický princip, kdy je dekorace pouze na vaší fantazii. V této hře mají totiž všechny věci své místo, vaším úkolem je umístit věci správně.

School Flirt

30.5.2011
80%
Hra - School Flirt
Video se načítá
Neobvyklá hra, ve které je tvým úkolem získat co nejvíce kluků, kteří se do tebe zahledí. Stačí si některého z nich vybrat a zaměřit se na něho. Nejsi ovšem jediná, kdo se takhle snaží kluky ošálit, na ulici jsou i jiné dívky. Můžeš s nimi svádět o kluky souboje, rychlým klikáním získáváš nad…

Hannah Montana Love Mix

29.3.2012
95%
Hra - Hannah Montana Love Mix
Video se načítá
Hannah Montana je tentokrát v roli barmanky. Pomozte jí namíchat z množství ingrediencí ten nejlepší nápoj a sledujte, co se stane když ho vypije. Určitě se skvěle pobavíte. A to nejen u míchání nejrůznějších drinků, ale hlavně u sledování zajímavých následků jejich vypití ;)

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.