Oblíbené hry

Slovní fotbal

1.8.2012
88%
Hra - Slovní fotbal
Video se načítá
Utkejte se na hřišti slovní zásoby s reálným protivníkem. Vymyslete ze zadaných písmen více slov a dejte mu gól. V omezeném čase vytvořte co nejvíce slov, která by měla být co nejdelší, nejoriginálnější a hlavně spisovná podstatná jména.

Horolezci

3.7.2012
80%
Hra - Horolezci
Video se načítá
Zahrajte si super hru přímo on-line v reálném čase a s reálným protihráčem, kterého si můžete nechat náhodně vylosovat nebo pozvat konkrétního kamaráda. Jako horolezec budete šplhat do kopce. Za každé správně uhodnuté písmeno z tajenky se posunete o jeho hodnotu nahoru (nebo za špatné písmeno naopak…

Chameleon SurvivalHra na skóreHra o medaile

6.12.2013
72%
Hra - Chameleon Survival
Video se načítá
Přežití v divoké přírodě je poměrně náročné. Své o tom ví i mladý chameleon, který se musí uživit. Pomoci mu však musíte Vy. Zamiřte na hmyz a vystřelte jeho jazyk. Vždy musíte chytit nějakou kořist než Vám dojde energie.

Color Blast Beauty Prep

24.11.2013
82%
Hra - Color Blast Beauty Prep
Video se načítá
Tato sympatická slečna potřebuje upravit vlasy, pleť a samozřejmě vybrat hezký make-up, šaty a doplňky. Slaďte ji a dejte jí šmrnc, který jí před úpravou chyběl.
Hra - Blondie Lockes Ever After Secrets
Video se načítá
Tahle milá blondýna čeká na dívku, které jí udělá kosmetiku a nakonec vybere, pěkný make-up a oufit. Budeš to ty?

Izzi

14.8.2012
75%
Hra - Izzi
Video se načítá
Izzi je logická hra, ve které budete muset za pomoci kanónu zničit požadovaný počet barevných kostek. Jako munice vám poslouží barevní smajlíci. Jejich barva určuje pro jaký typ kostek jsou určení. Takže při střelbě buďte přesný a dostaňte se tak do dalšího levelu.

Flora Hair and Facial

12.10.2013
88%
Hra - Flora Hair and Facial
Video se načítá
Flora potřebuje celkovou změnu vzhledu, protože ten starý ji už omrzel. Pomůžeš jí a vybereš jí hezké šaty, doplňky s kosmetickými úpravami, ia výběrem účesu, aby zazářila? Jak bude vypadat tvá Flora?
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Lili Is Going to Camp

17.9.2013
80%
Hra - Lili Is Going to Camp
Video se načítá
Malá Lili se chystá na táboření se skauty a vy ji musíte pomoci uklidit pokoj, sbalit si a vydat se za dobrodružstvím. Jakmile dorazíte na místo, budete muset postavit stan, nasbírat dříví a nějaké lesní plody. Zvládnete to?

Lora and Sonia

9.4.2013
81%
Hra - Lora and Sonia
Video se načítá
Lora a Sonia jsou nerozlučné kamarádky, které se právě rozhodly, že si spolu vyrazí ven. Jako všechny holky ale samozřejmě neví co na sebe, jak se učesat a jaký zvolit make up. Je na Vás, abyste jim s těmito nesnadnými ale určitě velice zábavnými úkoly pomohly. Jak jim to bude nakonec dohromady…

Design kabelky

5.4.2012
79%
Hra - Design kabelky
Video se načítá
Navrhněte si tu nejkrásnější kabelku přesně podle svých představ! V této hře si budete moct vybrat z množství tvarů i barev, které pak doplníte vhodným držadlem, zapínáním i spoustou super doplňků.
Hra - Princess Jasmin Makeover
Video se načítá
Princezna Jasmin z příběhu o Aladdinovi teď potřebuje Vaši pomoc s péčí o svůj zevnějšek. Začít musíte od kompletní kosmetické kůry při které jí običej vyčistíte i zbavíte nežádoucích chloupků. Pak už se můžete vrhnout na výběr nejlepšího líčení, účesu a samozřejmě některých krásných šatů z jejícho…

Medieval Dresses

18.5.2013
87%
Hra - Medieval Dresses
Video se načítá
Která slečna si někdy nepředstavovala, jaké krásné historické šaty co nosily pricezny, by si nejraději vybrala... V této hře si to budete moct vyzkoušet a vytvořit podle své fantazie celou princeznu :) Čeká na vás opravdu velká nabídka dobových šatů, kterým navíc můžete měnit podle sebe i barvu. Kdo…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.