Oblíbené hry

Lucy Hale Make Up

25.8.2013
87%
Hra - Lucy Hale Make Up
Video se načítá
Chceš udělat pěkný makeup známé zpěvačce a herečce Lucy Hale? Znát ji můžeš například ze seriálu Prolhané krásky. Vychutnej si tuhle takřka reálnou hru a dej si pozor, ať nepřetáhneš stíny nebo naopak nevynecháš kousek rtů.

Space Ball

25.2.2014
74%
Hra - Space Ball
Video se načítá
Princip hry Space Ball je založen na tom, že se musíte pomocí obarvené kuličky, dotknout všech stejnobarevných čtverečků. Do dalšího kola postoupíte až budou všechny čtverečky odstraněny.

Memory Master

2.3.2014
74%
Hra - Memory Master
Video se načítá
Skvělá hra na paměť, ve které se budete snažit si zapamatovat ukázaná pole. V každém kole se Vám ukáže síť políčky, z nichž některé mají červenou barvu. Musíte si pozorně zapamatovat, kde tyto pole byla umístěna. Červená pole poté zmizí a Vy hádáte, kde byla.

The Seraglio

27.9.2013
89%
Hra - The Seraglio
Video se načítá
V této hře nebudeš oblékat jen jednu slečnu, ale rovnou dvě. A obě jsou velmi hezké, jsou to totiž sultánovy dcery. Každou z nich můžeš nalíčit i obléct úplně jinak, ale obě budou velmi stylové.

Fish Tales Deluxe

31.8.2013
90%
Hra - Fish Tales Deluxe
Video se načítá
Jako malá rybička v moři tě čeká těžký úkol. Musíš jíst, ale sníst můžeš pouze ryby, které jsou menší než ty. Postupně rosteš a rosteš a můžeš jíst i větší ryby. Některé na tebe ale budou velké vždycky. Snaž se uhnout všem nástrahám a dostat se do dalšího kola!

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.
Hra - Horror truck zombie killer
Video se načítá
Lehce postřehová hra, ve které ovládáte nákladní auto a musíte posbírat co nejvíce černých přízraků. Hra je časově omezená, takže se musíte snažit být co nejrychlejší, občas se však na silnici najde i časový bonus.

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

My Perfect Hair Day

2.4.2013
96%
Hra - My Perfect Hair Day
Video se načítá
I těm nejnáročnějším milovnicím krásy se jistě bude líbit tato hra, ve které se budete věnovat hlavní hrdince od pleti, přes vlasy, až po konečné oblékání. Dejte si záležet s čištěním pleti, mytím vlasů (na které musíte použít všechny dostupné prostředky, aby byly krásné a zdravé i je samozřejmě…

Microboats

30.5.2011
65%
Hra - Microboats
Video se načítá
Závodní 3D hra, ve které usednete za kormidlo mikroloďky. Můžete si vybrat z několika různých typů závodů.

Piggy Wiggy

29.11.2013
79%
Hra - Piggy Wiggy
Video se načítá
Piggy Wiggy je zajímavá logická hra, ve které budete pomáhat hladovým selatům k jejich potravě. Abyste je mohli přemístit můžete používat jen lana z kladek, které je dokážou vynést nahoru. Ale, aby hra nebyla tak jednoduchá, mají omezený dosah proto si musíte dobře rozmyslet, které prasátko a kam…

New Year Slacking 2013NÁŠ TIP

20.12.2013
90%
Hra - New Year Slacking 2013
Video se načítá
Zahrajte si nejnovější díl flákačky! Tentokrát se děj odehrává na oslavě nového roku a vy se děsně nudíte! Ovšem kolem je spousta zábavy, jenom si musíte dát pozor, aby vás nikdo nechytil. Například můžete odpalovat ohňostroje, pudrovat si tváře nebo vylekat přítomné hosty.

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.

Cube CrushHra s oceněním

19.12.2013
70%
Hra - Cube Crush
Video se načítá
Rozmlaťte kostky! V této logické hře jde o to vyčistit hrací plochu nejlépe od všech kostiček. Na každý level jste omezeni počtem, který musíte rozbít, abyste se dostali do dalšího levelu. Podaří se vám vydržet co nejdéle a nahrát to nejlepší skóre?

Thanksgiving Slacking

19.12.2013
89%
Hra - Thanksgiving Slacking
Video se načítá
Dnes je díkuvzdání a Sara chystá večeři. Pro Sáru je to nudné, a proto chce udělat pár věcí. Například poslat sms, udělat si indiánský klobouk nebo házet na chlapce s jídlem. Pomoz jí s těmito šaškárnami a nedopusť, aby ji při nich chytila ​​máma.

Circus Clown

17.12.2013
76%
Hra - Circus Clown
Video se načítá
Circus Clown je hra na paměť a postřeh. Každé kolo dostanete obrázky, které si musíte zapamatovat a poté správně označit, nejlépe bez chyby. Jste omezeni časem, na každý level máte 30 sekund. Hra je na skóre, takže buďte přesní a rychlí.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

StoneQuest

17.12.2013
70%
Hra - StoneQuest
Video se načítá
StoneQuest je logická hra, ve které bude vaším cílem dopravit kámen do cílové zóny. Pohybovat se budete přitom po přesně vyznačené části pláže, kde musíte mimo jiné sbírat i bílé perly. Cestu je nutné si v každém kole dobře naplánovat, protože s kamenem se nemůžete pohybovat dvakrát po stejné trase.

Geewa Kulečník

21.8.2013
88%
Hra - Geewa Kulečník
Video se načítá
Od Geewy můžeš znát mnoho karetních her nebo třeba slovní fotbal, ale kulečník je zde poprvé a hned je mezinárodně úspěšný. Zahraj si se svým kamarádem nebo s někým náhodným z celého světa. Šťouchej do bílé koule, zbav se co nejdřív všech svých, nakonec shoď do kapsy černou, získej více bodů než…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.