Poslední hrané hry

Barbie's Perfect Baby

10.2.2014
78%
Hra - Barbie's Perfect Baby
Video se načítá
Postarejte se společně s Barbie o její milované děťátko. Ne jen že potřebuje umýt, navařit a dát jíst, ale i obléknout. Pomůžete Barbie?

Avie Pocket: Birthday

19.2.2016
84%
Hra - Avie Pocket: Birthday
Video se načítá
Oblékněte si a namalujte krásnou slečnu. Než se však dostanete k oblečení a make upu, tak musíte hrát několik miniher. Každá minihra je jiný, jednou dekorujete dort, pak hledáte předměty nebo bavíte hosty. Za každou splněnou minihru získáte nějaké oblečení pro slečnu.

Avie Pocket: Popstar

20.2.2016
90%
Hra - Avie Pocket: Popstar
Video se načítá
Parádní hra, ve které se jdete bavit na koncert. Mezitím se však můžete bavit tancem, hledáním stejných desek nebo bavením hostů. Za každou dokončenou minihru dostanete oblečení nebo doplněk.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

FlightHra na skóreHra o medaile

18.7.2012
84%
Hra - Flight
Video se načítá
Ve hře Flight budete mít opravdu důležitou roli. Malá holčička si napsala své vánoční přání na letadlo z papíru, které se nyní musí dostat až k Santovi. Vaším úkolem je zajistit, aby letadlo bezpečně dostalo až ke svému cíli. Můžete si nakupovat různá vylepšení, které zvýší vaše šance na úspěch.

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Runner 2Hra na skóreHra o medaile

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video se načítá
Zdolejte co největší vzdálenost! Utíkejte přes překážky a snažte se nikde nezaseknout. Pokud se zaseknete, tak hra končí.

BigJump ChallengeHra na skóreHra o medaile

22.7.2014
76%
Hra - BigJump Challenge
Video se načítá
Máme tu další skvělou sportovní hru! Tentokrát se budete snažit předvést co nejlepší skok na lyžích. Zapojit musíte i triky! Máte 5 pokusů a celkový výsledek se vám uloží.

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

EatHra na skóreHra o medaile

31.7.2014
70%
Hra - Eat
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které budete muset v časovém limitu sníst co nejvíce porcí jídla. Jídlo jíte tak, že na něj klikáte myší.

Clickplay

16.5.2013
77%
Hra - Clickplay
Video se načítá
Clickplay je zábavná minihra, u které se určitě nebudete nudit. Cílem hry je odhalit černobílou šipku skrytou někde na hrací ploše. Vy máte za úkol zjistit kde. K tomu vám pomůže nápověda v horním rámčeku, je potřeba drobná znalost angličtiny. Musíte co nejmíň klikat, aby jste měli co nejvíce bodů.…

KongrecopterHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
68%
Hra - Kongrecopter
Video se načítá
Další vyrovnávací postřehovka je tady! Vaším úkolem bude ovládat vrtulník a snažit se vyhnout všem překážkám, které se v tunelu nachází.

Watermelon Cannon

20.6.2016
70%
Hra - Watermelon Cannon
Video se načítá
V této hře se v časovém limitu snažíte sníst co nejvíce melounů a posbírat tak co nejvíce pecek. Následně pecky vyplivnete a snažíte se posbírat co nejvíce bodů. Za ty pak můžete nakoupit jiné melouny.

Cool Winter 2016 - 1

3.2.2016
66%
Hra - Cool Winter 2016 - 1
Video se načítá
Tento pár se chystá na procházku a bude pouze na vás, jak je upravíte. Dejte si záležet, abyste je řádně upravili.
Hra - Baby Monster High Costumes
Video se načítá
Další oblíkačka ze série Monster High prověří Vaše schopnosti coby módní návrhářky. Dokážete vybrat ideální oblečení, které bude ladit i s doplňky? Stačí uvolnit představivost a všechno se jistě podaří.
Hra - The Cat in the Hat - Don't Jump on the Couch
Video se načítá
Super a poněkud nevšední skákačka, ve které můžete hrát za jednoho ze dvou sourozenců. Budete mít za úkol skákat na gauči tak dlouho, dokud vás nenachytá vaše maminka. Vždy, když se má blížit, tak vás upozorní váš věrný kamarád v akvárku. Skákejte po gauči, točte se ve vzduchu, když do toho…

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Chcete mě?

9.5.2013
77%
Hra - Chcete mě?
Video se načítá
Pro všechny co mají doma čtyřnohé kamarády. Starejte se o pejska a najděte mu majitele. Musíte ho napřed pořádně namydlit, vykoupat, osušit a pak ostříhat drápky. Pro maximální efekt musíte trefit fialový pruh vpravo tak, aby se zastavil až nahoře. Pejskovi potom v průběhu hry kupovat různé doplňky,…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.