Poslední hrané hry

Hra - Operate Now Appendix Surgery
Video se načítá
Operate Now Appendix Surgery se vžijete do role doktora, který musí pomoci mladé pacientce s bolestmi břicha. Po krátké diagnóze zjistíte, že na vině je slepé střevo. Vaším úkolem tak bude slepé střevo vyoperovat. Přitom se musíte držet instrukci, které vám dává vaše sestřička.

Rapunzel Hair Doctor

2.8.2015
81%
Hra - Rapunzel Hair Doctor
Video se načítá
Pomozte Rapunzel s odstraněním vší a ostatních tvorů, které žijí v její hlavě. Po ostříhání jí budete muset vybrat vhodný lektvar, aby jí vlasy opět narostly. Dokážete vybrat správné?

Kiss in the Airplane

6.4.2012
74%
Hra - Kiss in the Airplane
Video se načítá
V této hře se stanete letuškou nebo pilotem, kteří se chtějí na palubě letadla líbat, ale nesmí je vidět nikdo z cestujících. Dokážete odhadnout správné chvíle pro polibek tak, aby zůstali v tajnosti, ale pořádně si to užili?

Devilish Christmas

2.5.2014
86%
Hra - Devilish Christmas
Video se načítá
Vánoce mají být svátky klidu a míru. Ďáblice si to ale nemyslí, a tak se zase vydává páchat nějaké neplechy andílkovi. Jak to dopadne tentokrát? To zjistíš z obrázků. Na každém ale musíš najít šest rozdílů, abys mohla dál. Pokud si nebudeš vědět rady, klikni na lupu.

Santa Chimney Overcome

26.1.2015
45%
Hra - Santa Chimney Overcome
Video se načítá
Santa se potřebuje pohybovat při roznášení dárků mezi komíny. Dokážete mu postavit tak dlouhý žebřík, aby dosáhl přesně na další komín a nepřesáhl jej? Tloušťka komínů i jejich vzdálenost je proměnlivá.

Snowline

24.12.2011
88%
Hra - Snowline
Video se načítá
Snowline je vánoční hra, při které se určitě pobavíte i si odpočinete. Vaším úkolem bude totiž nakreslit do vzduchu Santovi dráhu tak, aby po cestě posbíral všechny dárečky a zároveň nespadl do propasti pod ním.

Santa Can Fly

25.8.2013
70%
Hra - Santa Can Fly
Video se načítá
Fanoušci Santa Clause, těšte se na pořádný herní zážitek. V této hře je cílem Santu vystřelit co nejdále. Čím dále Santa doletí, tím více peněz dostanete a tím více jej můžete následně vylepšit.
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.

Cleo de Nile Makeover

10.12.2013
81%
Hra - Cleo de Nile Makeover
Video se načítá
Cleo de Nile Makeover je dívčí hra, kde pomůžeš dívce z Monster High přeměnit se na egyptskou krásku. Udělej její hezkou kosmetiku, vyber pěkný make-up, šaty a doplňky.

Frozen Elsas Make Up Look

17.11.2014
83%
Hra - Frozen Elsas Make Up Look
Video se načítá
Dokážete upravit mladou dívku tak, aby vypadal stejně jako Elsa z filmu Frozen? Stačí následovat instrukce a jistě se to podaří. Musíte opravit kompletně makeup a také vybrat oblečení, které je hodné princezny.

Potion of Beauty

6.1.2014
90%
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Potion fo Beauty je zábavná hra, ve které budete míchat lektvary. Podle toho, jaký namícháte lektvar, se z čarodějnice stane kráska nebo obluda. Na výběr máte mnoho ingrediencí, které je možné kombinovat.

Malá čarodějka 2

11.12.2014
94%
Hra - Malá čarodějka 2
Video se načítá
Namíchejte pro žábu ten správný lektvar! Pokud bude lektvar dobrý, tak se z žáby stane prince, pokud ne, tak uvidíte. Lektvar je složen ze 3 ingrediencí. Vy jich na výběr máte 4, což stěžuje možnosti.

Tajný lektvar

21.3.2012
72%
Hra - Tajný lektvar
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou, která se má učit od staré čarodějnice a vařit s ní lektvar. Jenomže je neposedná a zvídavá a napadne ji, že by si mohla vykouzlit něco zajímavého. Proto vždycky, když se čarodějnice nedívá, přilévá do hrnce vlastní přísady. Zvládnete naplnit celý kotel tak, aby Vás…
Hra - Samantha Plum: The Globetrotting Chef 3
Video se načítá
Podaří se vám najít všechny předměty, které máte na seznamu? Pokud se vám to podaří v co nejkratším časovém limitu, získáte odměnu pro svoji restauraci.
Hra - Monkey GO Happy Valentines
Video se načítá
Blíží se k nám svátek všech zamilovaných a s ním i nové opičky. Tentokrát se budete snažit vložit lásku do zamilovaných párů a rozesmát opičku. Také na vás čeká 70 králíčků se srdíčkem, které musíte najít.

Monkey GO Happy MadnessNÁŠ TIP

3.8.2015
92%
Hra - Monkey GO Happy Madness
Video se načítá
Opět tu máme další díl se smutnými opičkami. Čeká na vás 27 úkolů, které budete muset vyřešit a opičky rozesmát.

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?
Hra - Barbie Lollipop Princess Dress Up
Video se načítá
Další skvělá hra s Barbie je tu! Tentokrát je Barbie princeznou sladkostí, a podle toho samozřejmě musí vypadat její oblečení, které je prostě... sladké. Jak ji oblečeš ty?
Hra - Barbie Bachelorette Challenge
Video se načítá
Barbie Bachelorette Challenge je hra, ve které s Barbie zažijete mnoho dobrodružství. Budete jezdit s dopravními prostředky, hledat jednotlivé kousky, které Barbie potřebuje a také budete barbie vybírat make-up, oblečení a doplňky.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.