Poslední hrané hry

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

Science Class Potion

29.9.2014
68%
Hra - Science Class Potion
Video se načítá
V této části bude vaším úkolem, abyste za pomocí tří ingrediencí namíchali lék, který by zachránil odumřelou květinu. Podaří se vám namíchat správný lektvar?

Fisherman FunHra s oceněním

8.1.2014
71%
Hra - Fisherman Fun
Video se načítá
Fisherman Fun je náročná postřehová hra, ve které jako rybář budete každý den vycházet na moře, abyste ulovili dostatek ryb. Vždy však máte na lov pouze vymezený časový limit, do kterého je potřeba stihnout nachytat ryby v přesně stanovené hmotnosti.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Barbie Loves to Party

5.9.2013
75%
Hra - Barbie Loves to Party
Video se načítá
Barbie je pozvána na oslavu, na níž nemůže chybět. Pomůžeš jí vybrat make - up, účes a oblečení, aby na ní zazářila?

Barbie and Ken Wedding

10.6.2012
73%
Hra - Barbie and Ken Wedding
Video se načítá
Je tady další bezvadná oblíkačka s panenkou Barbie v hlavní roli. Tentokrát bude nevěstou a nebude si brát nikoho jiného než svého partnera Kena. Jaké svatební šaty jim oběma vyberete, aby jim to dohromady slušelo?
Hra - Baby Barbie Fairy Costume
Video se načítá
Pokuste se vybrat ideální oblečení pro malou vílu. Chce to kombinovat jednotlivé prvky, abyste vše dokonale sladili. Víla přece musí vypadat krásně a upraveně.
Hra - Barbie’s Personalized Wedding
Video se načítá
Barbie má v tento den a chybí jí už jen jedna věc a to krásné šaty a doplňky. Pomozte Barbie s výběrem krásných šatů, účesu a doplňků, aby se Kenovi líbila.
Hra - Barbie’s Lovely Hair Care
Video se načítá
Zahrajte si na profesionální kadeřnici a připravte Barbie na ples, aby byla krásná musíte jí vlasy umýt, vyfoukat a nakonec udělat krásný účes, který můžete vylepšit doplňky a šaty.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.