Poslední hrané hry

Symbiosis

10.3.2013
75%
Hra - Symbiosis
Video se načítá
Symbiosis je perfektní strategická hra, jejíž úspěšné dokončení vyžaduje logiku a především dobré taktické myšlení. V každém kole budete na hrací plochu umísťovat bojové rostliny, díky kterým je možné zničit vašeho nepřítele. Kromě toho musíte zvolit i vhodný typ útoku, aby vaše rostliny mohli…
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Frontline Defense 2

23.3.2012
70%
Hra - Frontline Defense 2
Video se načítá
Braňte své pozice a hlavně vchod do své pevnosti před nájezdy nepřátel ve výborné tower defense hře s válečnou tématikou. Rozmístěte co nejlépe své palebné věže a nenechte projít žádného nepřátelského vojáka. Za zabité nepřátele získáte body k nákupu dalších obranných prvků.

Happy Hairdresser 3

7.8.2013
88%
Hra - Happy Hairdresser 3
Video se načítá
Zahrajte si na kadeřníka! V této hře si můžete vybrat dva herní režimy. Pak budete obsluhovat jak muže, tak i ženy. Vždy budete mít obrázek, jak mají vypadat a podle toho je budete muset ostříhat, učesat a nabarvit vlasy.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

French Baguette

8.12.2013
97%
Hra - French Baguette
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutnou francouzskou bagetu. Nejdříve si v obchodě vyberete suroviny, následně je zpracujete a vyválíte těsto. Pak bagetu stačí nakrojit a dát do pece. Podaří se vám to v časovém limitu?

Hot or Cold

6.9.2012
77%
Hra - Hot or Cold
Video se načítá
Vyberte si, jestli chcete hrát za stranu ohně nebo ledu, zvolte obtížnost a vrzhněte se do intelektuálního boje. Vždy když kliknete na svou figurku zobrazí se Vám pole, kam se může pohybovat. Podle vzdálenosti se buď namnoží, nebo skočí. Když se ocitne vedle nepřátelské figury, ta se změní na Vaši.…

Youda Farmer 2

17.1.2013
86%
Hra - Youda Farmer 2
Video se načítá
Druhé pokračování skvělé farmářské hry, ve které budujete farmu od ničeho. Vaším největším odběratelem je blízké městečko a na Vás je, abyste zásoby dodali co nejdříve.

Penguin diner

27.2.2021
84%
Hra - Penguin diner
Video se načítá
Klasická hra s obsluhováním restaurace, kterou si jistě oblíbíte. Vaším úkolem je provozovat restauraci tučňáků. Musíte rychle splnit požadavky vašich zákazníků a pak bude dobře odměněni.

Křeččí restaurace

15.3.2012
84%
Hra - Křeččí restaurace
Video se načítá
Křečci u lesa se rozhodli otevřít si vlastní restauraci. Samozřejmě mají své speciální jídlo, ale jinak je potřeba je obsluhovat jako v každém jiném podniku. Vžijte se do křečka číšníka a splňte všechna přání svých hostů.

Flower Reaction

9.5.2014
75%
Hra - Flower Reaction
Video se načítá
Jestli máte rádi řetězovky, tak tohle je hra přímo pro Vás! Flower Reaction je klasická řetězovka, na které není nic složitého. Máte pole plné poletujících květin a máte za úkol trefit jednu kytičku, která je v chumlu dalších. Máte na to nahrát více jak 1000 bodů?

Model Studio

4.8.2011
72%
Hra - Model Studio
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou módního salonu. Vašim úkolem je uspokojit zájmy zákaznic. Některé chtějí ostříhat, jiné vhodně obléknout a jiné raději navštíví váš kosmetický koutek. Vašim úkolem je rychle a kvalitně obsluhovat všechny zákaznice.

Fling a ThingHra s oceněním

19.5.2012
89%
Hra - Fling a Thing
Video se načítá
Vystřelte do vzduchu malé létající stvoření a posbírejte všechny bubliny v oddechovce Fling a Thing. K dispozici je i množství bonusů, které vám pomohou bubliny přilákat nebo vám přidají další body na vystřelování. Pokuste se dostat co nejvýše a nasbírat co nejvíce bodů. Hra může mít problém s…

Winx Fashion

15.8.2011
70%
Hra - Winx Fashion
Video se načítá
Hra Winx Fashion je určena všem fanynkám Winx panenek. Jedná se totiž o oblíkačku, ve které budete vybírat oblečení a doplňky pro jednu z Winx panenek. Musíte se ovšem pořádně snažit, protože ji připravujete na rande s jejím princem.

Winx Club Dressup

31.7.2011
59%
Hra - Winx Club Dressup
Video se načítá
Tato hra vypadá jako klasická oblíkačka a princip je opravdu takový. Tvým úkolem je obléknout do stylového oblečení jednu nebo klidně všechny tři dívky. Ať už si vyberete hnědovlásku, zrzku nebo blondýnu, jistě vás hra zabaví. Dejte prostor své fantazii a vyberte jim to nejzajímavější oblečení,…

Miniwinx Dollhouse

14.5.2013
87%
Hra - Miniwinx Dollhouse
Video se načítá
Pro všechny milovnice krásných víl z klubu Winx je tady bezvadná dekorační hra, ve které můžete úplně podle svých představ přestavět jejich nový dům. Pro každou je v něm nachystaná ložnice a je jen na vás, kde bude která víla bydlet a jak budou pokoje vypadat. Tak uplatňete své estetické cítění a…

Winx Club Mermaid Layla

29.4.2012
93%
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá
V této hře se seznámíte s vílou Winx z mořských hlubin. Layla je totiž mořská panna, kterou tentokrát nebudete oblékat, ale podniknete nebezpečnou cestu za krásnými perlami a dalšími cennostmi na v moři. Musíte si dát ale pozor na zákeřné ryby, které Vám můžou ubrat životy a vyřadit Vás ze hry.

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Island Tribe 2

7.10.2012
95%
Hra - Island Tribe 2
Video se načítá
V této super strategické hře budete osidlovat ostrov. Začnete jako jediný obyvatel s malou základnou a Vašim úkolem bude zastavět celou mapu a splnit zadané úkoly. To se Vám podaří, když budete sbírat dřevo, vodu, kameny, med a ostatní suroviny. Ty Vám pomůžou postavit a opravit cesty, mosty, farmy…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.