Poslední hrané hry

My Horse Farm

1.7.2013
81%
Hra - My Horse Farm
Video se načítá
Tato hra se vám bude určitě líbit. Máte za úkol si postavit farmu a chovat koně. Čím rychleji plníte požadavky koní, tím lépe. Kupujte vylepšení (jsou to služby pro koně jako třeba čištění, doktor). Koně jsou celkem hladoví a vyžadují toho dost, takže tu rozhoduje i rychlost. Podaří se vám postarat…

My sweet hamster

28.3.2012
85%
Hra - My sweet hamster
Video se načítá
Dokážete se správně postarat o křečka? Takový křeček má spoustu potřeb. Musíte mu čistit klec, krmit ho, starat se o jeho zábavu, zdraví, dávat ho spát a spoustu dalších věcí. Udržujte křečka šťastného a zdravého, aby byl u Vás spojený a nechtěl z Vašeho terária utéct.

Kavárna pro víly

25.1.2013
91%
Hra - Kavárna pro víly
Video se načítá
Všem slečnám se jistě bude líbit tato krásná obsluhovací hra, ve které si otevřete opravdu speciální kavárnu. Vašimi hosty totiž budou samotné víly. Vy je budete muset vždy usadit k volnému stolku, vyslechnout jejich přání a připravit jim podle toho nápoj nebo jídlo. Když všechno stihnete včas,…

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Dog Hotel

15.8.2011
95%
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou hotelu, ale ne ledajakého. Jde totiž o hotel s pejsky, takže je vaším úkolem starat se o všechny psíky, kteří se k vám dostanou. Musíte o ně pečovat a starat se, aby měli všechno co potřebují. Za to jste potom náležitě odměněni a můžete projít do dalšího levelu.

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Farm Frenzy 1

12.5.2014
87%
Hra - Farm Frenzy 1
Video se načítá
Zahraj si další skvělou farmářskou hru, která prověří tvé schopnosti. V každém kole musíš získat požadované množství peněz nebo nakoupit daný počet hospodářských zvířat. První kola jsou lehká, ale postupně bude vše těžší a těžší.

Youda Survivor

1.2.2014
88%
Hra - Youda Survivor
Video se načítá
Youda Survivor je skvělá hra, ve které budete hrát za mladého chlápka, který ztroskotal na pustém ostřově. V každém levelu budete mít úkoly, které musíte splnit. Budete omezeni časem, takže postřeh a rychlost budou na místě.

Youda Safari

1.6.2012
79%
Hra - Youda Safari
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastní safari zoo? Hlavním úkolem bude správně a rychle provádět návštěvníky a ukazovat jim krásná exotická zvířata. Když se Vám dobře povede, budete si moct zoologickou zahradu i vylepšovat a rozšiřovat.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

My Perfume Salon 2

26.10.2011
90%
Hra - My Perfume Salon 2
Video se načítá
Druhé pokračování hry My Perfume Salon z vás opět udělá majitelku obchodu s parfémy. Vaším úkolem nebude pouze prodej voňavek, ale také jejich správná příprava. Pokud to neumíte, nemusíte se ničeho obávat, ve hře je návod, díky kterému se vaši práci dobře naučíte.

Farm Frenzy 3

14.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 3
Video se načítá
Další díl skvělé úspěšné hry Farm Frenzy! Zahraj si hru, kde se staráš o rostliny a zvířata v Africe. Najdeš zde jak obyčejná zvířata, tak 30 opravdu originálních. 95 skvělých úrovní a mnoho nových vylepšení!

Flying CandyHra s oceněním

14.5.2012
76%
Hra - Flying Candy
Video se načítá
Ve hře Flying Candy bude vaším úkolem vyvolat co nejsilnější řetězovou reakci za pomoci jediného výbuchu. Snažte se posbírat co největší množství cukrovinek, které vám poslouží na nákup upgradů. Použitím různých bomb můžete vyvolat silnější reakci.

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Veselé kadeřnictví

15.6.2012
89%
Hra - Veselé kadeřnictví
Video se načítá
V této kadeřnické hře budete mít za úkol vytvořit zadaný účes a to navíc v časovém limitu. Dokážete modelku správně ostříhat, učesat i nabarvit? Nezapomeňte ani na úpravu obočí.

The ice cream Parlour

10.11.2012
82%
Hra - The ice cream Parlour
Video se načítá
V této obsluhovací hře se stanete na chvíli zmrzlinářkou a budete plnit přání svých hodně netrpělivých zákaznic a zákazníků. Dokážete dost rychle vyrábět a prodávat zmrzlinu do kornoutku, poháry i nejrůznější nápoje abyste vydělali dost peněz na postup do dalšího náročného dne?

Youda Sushi Chef

7.3.2012
93%
Hra - Youda Sushi Chef
Video se načítá
Další ze skvělých her, ve které budete vařit a co nejrychleji plnit přání svých zákazníků. Tentokrát máte za úkol vyrábět exotické sushi. Začnete s jednoduchými třemi druhy a postupem času bude výroba čím dál náročnější. Důležité je neplést si ingredience a včas doplňovat zásoby.

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.

Zippy Fish

30.10.2011
70%
Hra - Zippy Fish
Video se načítá
Cílem této hry se krmit se se svou rybkou tak, abyste nasbírali určený počet bodů. V každém levelu je časový limit, během kterého to musíte stihnout. Čím dříve se vám podaří body nasbírat, tím lepší ocenění získáte.

Symbiosis

10.3.2013
75%
Hra - Symbiosis
Video se načítá
Symbiosis je perfektní strategická hra, jejíž úspěšné dokončení vyžaduje logiku a především dobré taktické myšlení. V každém kole budete na hrací plochu umísťovat bojové rostliny, díky kterým je možné zničit vašeho nepřítele. Kromě toho musíte zvolit i vhodný typ útoku, aby vaše rostliny mohli…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.