Poslední hrané hry

Hra - Frozen Prom Make-Up Design
Video se načítá
Připravte Elsu nebo Annu na maturitní ples! Takže jí musíte dát pořádný makeover. Změňte jí účes, hezky jí naličte a kochejte se její krásou.

Barbie Make Up Artist

16.7.2015
84%
Hra - Barbie Make Up Artist
Video se načítá
Barbie se dnes ráno probudila a nevypadá vůbec dobře a to jí děsí. Takže na vás bude jí hezky upravit!

Lucy Hale Make Up

25.8.2013
87%
Hra - Lucy Hale Make Up
Video se načítá
Chceš udělat pěkný makeup známé zpěvačce a herečce Lucy Hale? Znát ji můžeš například ze seriálu Prolhané krásky. Vychutnej si tuhle takřka reálnou hru a dej si pozor, ať nepřetáhneš stíny nebo naopak nevynecháš kousek rtů.

Whitney Houston

25.11.2013
89%
Hra - Whitney Houston
Video se načítá
Staňte se profesionálním maskérem jedné z nejslavnějších popových zpěvaček Whitney Houston!!! Vaším úkolem bude jí krásně připravit na její velkolepé vystoupení, takže musí vypadat naprosto dokonale. Jek už bude vypadat, je čistě jen na vás.
Hra - Elsa's True Love Jack vs Hiccup
Video se načítá
O Elsu se zajímá Jack, ale i Hiccup. Mezi ni mi se Elsa neumí rozhodnout a proto chce každému položit pár otázek. Pomozte každému z nich, aby si konečně vybrala.
Hra - Elsa & Rapunzel College Girls
Video se načítá
Elsa a Rapunzel spolu bydlí na koleji a chtěli by vyrazit ven se svými kamarády. Pomozte jim s aplikací make-upu a výběrem oblečení.

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Art Pad

28.4.2014
86%
Hra - Art Pad
Video se načítá
Chceš si něco nakreslit? V této hře můžeš bez problémů. Vyber si barvu, velikost štětce i množství barvy. Vyzkoušet můžeš také moderní cákance nebo psaní. Vše je jen na tobě!
Hra - Crystal Klondike Solitaire
Video se načítá
Máte rádi solitaire? Ano? Tak tu máme něco, co vás potěší! Solitaire na skóre! Otestujte si svůj postřeh a rychlost. Zbavte se všech karet v poli, že je skládáte sestupně nebo vzestupně, ale pozor, karty nemohou být ve stejné barvě! Máte na výběr více obtížností. Máte na to být TOP?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.