Poslední hrané hry

Barbie & Elsa BFFs

28.12.2015
86%
Hra - Barbie & Elsa BFFs
Video se načítá
Barbie a Elsa se stali nejlepšími kamarádkami a chtěli by se na sebe podobat. Vyberte jim podobný make-up a oblečení, aby vypadaly společně krásné.

My Colorful Hair Day

1.9.2013
82%
Hra - My Colorful Hair Day
Video se načítá
My Colorful Hair Day je hra, při které se nudit rozhodně nebudete. Ptáte se proč? Protože je jen vás, jakou vizáž modelce dáte. Ve hře se budete starat o její pleť, líčení, vlasy a samozřejmě zůstává na vás výběr oblečení a doplňků. Vyberte jí i vy pěkný out-fit a připravte ji na rande.

Runway Beauty Secrets

2.12.2013
93%
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Tato kráska potřebuje nutně vaši pomoc. Ptáte se proč? Potřebuje se obléci do čtyř různých módních stylů. V každém stylu jí budete moci vybrat účes, make-up, šaty a doplňky. Kromě toho vás čekají různé úkoly, které můžete, ale i nemusíte splnit. Tak na co ještě čekáte, zahrajte si hru Runway Beauty…

Fairytale MaidenNÁŠ TIP

26.11.2013
86%
Hra - Fairytale Maiden
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Tentokrát svoji postavičku budete moci obléknout jako pohádkovou postavu. Třeba jako princeznu zlatovlásku, Sněhurku nebo jako Karkulku. Hra totiž nabízí mnoho druhů účesů, barev, šatů a mnoho dalšího.

Run

21.11.2013
70%
Hra - Run
Video se načítá
Rozběhni se v této skvělé a jednoduché hře a nech starosti daleko za sebou! Run má jednoduchou grafiku, ale díky tomu skvělou hratelnost, která tě určitě potěší. Přeskakuj díry a zkus projít velké množství levelů!

Run, Jerry, Run!

1.12.2013
81%
Hra - Run, Jerry, Run!
Video se načítá
Zahrajte si tuto postřehovou hru, ve které budete utíkat se sýrem před kocourem Tomem. Snažte se s Jerrym utéci Tomovi až do úkrytu. Nebude vůbec jednoduché, protože všude bude spousta překážek, které musíte zdolat a máte pouze 5 životů. Zvládnete utéci Tomovi?
Hra - Sonic Boom Sticks The Badger Dress Up
Video se načítá
Pomozte s výběrem oblečení mladé kamarádce Sonica. v Její skříni najdete krásné šaty a odvážné kousky. Nezapomeňte jí změnit barvu srsti nebo vybrat doplňky.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Pop'em UpHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou hru Pop'em Up! Vaším úkolem bude odstranit z herní plochy co nejvíce barevných kostek tak, že budete klikat na minimálně dvě stejné vedle sebe.

Monkey GO Happy Samurai

18.8.2015
86%
Hra - Monkey GO Happy Samurai
Video se načítá
Přichází další pokračování této série her Monkey Go Happy! Tentokrát budete sbírat mince a samuraje, řešte úkoly a malé hádanky! Myslíte si, že se zvládnete dostat až na konec hry?

BallieUpHra na skóreHra o medaile

12.7.2014
74%
Hra - BallieUp
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s názvem BallieUp. Vaším úkolem bude letět do výšky a sbírat barevné kuličky. V pohybu vás udržují hvězdy, které musíte také sbírat. Dávejte si pozor na červené kuličky.

Transylvania

24.3.2012
90%
Hra - Transylvania
Video se načítá
Transylvania je povedená adventura, ve které bude vaším úkolem pomoci Mr.. Potato překonat překážky a dostat se do bezpečí. Klikáním na různé předměty ve správném pořadí se vám otevře cesta do další scénky.
Hra - Monster High Clawdeen Wolf Hairstyle
Video se načítá
Clawdeen je vlčice, která miluje módu a ne jen to, ráda si nechává od vás změnit střih a barvu účesu. Vymyslete jí nový účes a vyberte k němu vhodné šaty a doplňky.
Hra - Monster High Lagoona Scaris Style
Video se načítá
Pomozte Lagoone s výběrem oblečení a vyberte jí ze skříně zajímavý outfit. Bude vaší proměnou nadšená?

Halloween Girls

1.11.2014
73%
Hra - Halloween Girls
Video se načítá
V této hře musíte pomoci trojici mladých slečen s výběrem správného kostýmu na halloweenský večírek. Dokážete si poradit a vybrat ty nejlepší kombinace mezi makeupem, oblečením a doplňky?
Hra - Halloween Make Up: Spider Queen
Video se načítá
Halloween se blíží a Celesta se letos chce stát královnou pavouků. Pomozte jí se strašidelným make-upem, výběrem oblečení a doplňků, které potřebuje.
Hra - Frozen Couples Selfie Battle
Video se načítá
Kdo udělá lepší šelf? Elsa s Jackem nebo její mladší sestra Anna s Kristoff? oblečte každý pár a rozhodněte se komu jde focení lépe.
Hra - Frozen Sisters Easter Fun
Video se načítá
Připravte sestry na Velikonoce, aby se přítelům při návštěvě líbily. Nejdříve jim vyberete make-up a pak krásné oblečení. Dejte si záležet.
Hra - Frozen Sisters Valentine Date
Video se načítá
Anna a Elsa jdou na večeři se svými přáteli a proto se rozhodli, že se na den Valentýna upraví, aby se jim líbily. Pomozte každé z nich s výběrem make-upu, účesu a šatů.
Hra - Frozen Sisters Graduation Makeover
Video se načítá
Pomůžeš Else a její sestře Anne s výběrem vhodného make-upu a šatů? Učiňte jejich nejkrásnějšími slečnami oslavy.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.