Poslední hrané hry

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 3
Video se načítá
Je tady už třetí pokračování super logické adventury ze série Monkey Go Happy, kde bude zase pomáhat jedomu z velké rodiny smutných opiček hledat všech 15 jejich maličkých potomků. Aby se Vám to na velké lodi podařilo, musíte rozluštit několik logických hádanek a dobře použít všecny užitečné věci.…

Milk Quest

26.3.2012
93%
Hra - Milk Quest
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pomoci kotěti dostat se k mléku. V každé scénce se však budete muset vypořádat s různými překážkami, které kotěti v další cestě brání. Hra se ovládá za pomoci myši.

Snail Bob 4

2.6.2013
95%
Hra - Snail Bob 4
Video se načítá
Již čtvrté pokračování zábavné logické hry Snail Bob ve vesmíru. Vydejte se s Bobem na cestu do vesmíru, na cestu plnou překážek a nástrah, které určitě s Bobem vyřešíte. Kdyby se vám bob zdál moc pomalý, tak v levém horním rohu je tlačítko, které ho zrychlí. Boba ovládejte myší, pokud ho chcete…

Math Solving Problems

25.11.2019
95%
Hra - Math Solving Problems
Kolik matematických rovnic zvládneš bez zaváhání vyřešit? V této hře na procvičování mozkových závitů je pro tebe připravena spousta jednoduchých i těžších matematický příkladů, které musíš vypočítat před uplynutíš časového limitu.

Monster High Avatar

2.6.2013
96%
Hra - Monster High Avatar
Video se načítá
Napadá Vás jak by mohl vypadat nový student nebo studentka strašidelné střední školy Monster High? V této super hře si ho budete moct celého podle vlastní fantazie vytvořit. Bude to holka nebo kluk? Jaký bude mít tvar obličeje, oči, uši, pusu, nos, vlasy,...? Všechno je jen a jen na Vás.

Grow Park

29.8.2015
73%
Hra - Grow Park
Video se načítá
Cílem hry je vybudovat co nejvíce vyvinuté společenství. Jak budete stavět jednotlivé prvky, tak budete muset doufat, aby se co nejvíce vyvinuly. Kdo dosáhne největší vyspělosti?

IQ Ball

14.12.2014
78%
Hra - IQ Ball
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které se musíte dostat vždy ke kulatému terči. Pohybovat se můžete pomocí lepkavého chapadla. Čím méně kliknutí využijete, tím dostanete více bodů IQ.

Bratz Makeover

12.8.2011
85%
Hra - Bratz Makeover
Video se načítá
Vychytaná hra s panenkami Bratz. Zvolte si jednu z nich a udělejte jí kompletní změnu vzhledu. Můžete začít účesem, poté ji nalíčíte nebo nalakujete nehty. Nakonec ji můžete ozdobit různými třpytivými doplňky.
Hra - Bratz Babyz Ponyz Stylin' Show
Video se načítá
V této hře budete moct upravit jednoho z poníků ve výběru. Budete ho moct nabarvit, upravit hřívu a dát mu i různé módní doplňky, dokonce i make-up. Zkuste upravit všechny poníky a vyberte si toho nejoblíbenějšího!

Tessa´s Manicure Shop

6.5.2012
85%
Hra - Tessa´s Manicure Shop
Video se načítá
Staňte se dokonalou manikérkou a upravte nehty svým zákaznicím přesně podle jejich přání. Zvolte správný lak, ozdoby, délku nehtů i ozdoby. Pokud budete chtít popustit uzdu své fantazii určitě můžete, jen za svůj výtvor nebudete hrou oceněny ;)

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Inked Up Tattoo Shop

27.10.2012
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Zkuste se stát na chvíli pravou tatérkou a vyrobit své zákaznici reálné tetování. Vyberte si jednu ze slečen, které přišly do Vašeho salónu a splňte její přání. Na ruku, lýtko nebo záda jí vytetujte obrázek přesně podle jejích představ. Přesným postupem Vás hra krok po kroku provede, takže se…

Fast Food Bar

19.11.2012
91%
Hra - Fast Food Bar
Video se načítá
Je tady další super postřehová hra ze série "BAR". Tentokrát se stanete obsluhou v rychlém občerstvení a co nejrychleji budete uspokojovat chutě Vašich zákazníků po nejrůznějších burgerech a párcích v rohlíku. Spolu s nápoji budete vyrábět vždy určitá menu, kterých bude v každém kole více a více.…

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…

Baby Blimp

16.2.2012
92%
Hra - Baby Blimp
Video se načítá
Věříte, že čáp nosí děti? V této hře rozhodně ano. A zajímalo by Vás kde je bere? No přece v továrně na děti! A právě v této továrně budete obsluhovat výrobu dětí a podle zakázek jejich rodičů posílat na zem holčičky, nebo chlapečky. Nejdůležitější ale bude se o ně postarat v době, než budou…

The Telekinetic Incident

30.10.2013
87%
Hra - The Telekinetic Incident
Video se načítá
V této super hře od Armor Games bude vaším úkolem najít cestu k teleportu, který vás přenese do dalšího levelu. K tomu budete využívat vaše telekinetické schopnosti. Ze začátku to bude jednoduché, ale věřte, že v dalších levelech začne přituhovat. Máte na to vyřešit každý level?

Youdovo Zlatnictví

16.2.2013
85%
Hra - Youdovo Zlatnictví
Video se načítá
Prodejci šperků mají velmi zajímavou práci. Jejich úkolem je vyrobit nejlepší šperky, které se budou prodávat za vysoké ceny. Šperky je nutné vyrobit zcela přesně podle požadavků, což bude také Vaším úkolem v této hře. Budete se zabývat výrobou prstenů, náramků, náušnic a dalších šperků. Na řadu…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.