Poslední hrané hry

Factory Balls 4

19.9.2014
73%
Hra - Factory Balls 4
Video se načítá
Čtvrtý díl oblíbené hry jménem Factory Balls je tu. Princip je pořád stejný - vytvářej všelijaké míčky podle modelu. Musí vypadat naprosto identicky! Dokážeš to?

Grow Valley

2.1.2012
74%
Hra - Grow Valley
Video se načítá
Grow Valley je zajímavá hra s pěknou grafikou, kde budete zvelebovat jedno krásné údolíčko. Postupným klikáním na různé ikony pod obrázkem vytvoříte lidské sídlo se všemi továrnami, elektrárnami i silnicí. Podle pořadí, v jakém ikony zvolíte, bude vypadat výsledek. Objevíte všechny varianty?

Sue kadeřnice

12.8.2011
71%
Hra - Sue kadeřnice
Video se načítá
Máte rádi hry, ve kterých upravujete vzhled a hlavně účesy? Pak se vám bude líbit tato hra, ve které se Sue děláte zákaznicím účesy na míru. Dokážete udělat vzhled každé návštěvnice podle jejich představ?

Sue kadeřnice 2

15.8.2011
85%
Hra - Sue kadeřnice 2
Video se načítá
V této další oblíbené hře se Sue se stanete kadeřnicemi, které stříhají zákazníky podle předloh, které jim poradíte. Zvolte jim typ účesů a poté je ostříhejte co nejpřesněji dokážete.

Barber Shop Styler

13.8.2013
86%
Hra - Barber Shop Styler
Video se načítá
Zahraj si na kadeřnici. Nejdříve zákaznici umyj hlavu, poté ji vysuš fénem a nakonec ostříhej, aby měla nějaký zajímavý účes. Podle tvé úspěšnosti dostáváš body, za které si můžeš koupit barvy na vlasy nebo různé oblečení pro tvé zákaznice.
Hra - Hair Studio: Wedding Edition
Video se načítá
Vytvořte ten nejkrásnější účes a to tentokrát k opravdu zvláštní příležitosti a totiž svatbě. Můžete stříhat podle předlohy, nebo nechat projevit vlastní fantazii. K dispozici máte stříhání, různé druhy natáček nebo naopak žehličku na vlasy. Samozřejmostí je množství nejrůznějších barev včetně…

Mini Hair Dresser 3

11.11.2012
88%
Hra - Mini Hair Dresser 3
Video se načítá
Je tady pokračování povedené kadeřnické hry Mini Hair Dresser. Teď na Vás čekají nové vzory pro vytváření účesů. Ostříhejte, nabarvěte a učešte svou malou modelku tak, aby co nejvíce odpovídala předloze. Určitě to zvládnou i ty nejmenší malé kadeřnice ;)

Catch the Candy 2

15.2.2020
90%
Hra - Catch the Candy 2
Budete mít a úkol pomoci potvůrce dostat se k červenému kulatému terči tím, že budete vystřelovat chapadla, kterými se potvůrka může zachytit různých objektů nebo předmětů nebo s ním může pohybovat s věcmi.

Super Shopping

13.5.2012
93%
Hra - Super Shopping
Video se načítá
Vyrazte na správné holčičí nákupy v bezvadné hře Super Shopping. Do začátku dostanete peníze a bude jen na Vás, do kterého obchodu se podíváte a co si koupíte. Nezapomínejte jíst, aby Vám nedošla energie a vypadat stále co nejlépe ;)

Harley Quinn

28.2.2017
85%
Hra - Harley Quinn
Video se načítá
Parádní oblíkačka, kde si vezmete do parády komiksovou postavu a členku sebevražedného oddílu Harley Quinn. K dispozici budete mít mnoho různých oblečků a šatů, u kterých můžete měnit i barvu. Také budete moci vybrat různé typy účesů, líčidel a doplňků.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Catch the Candy Mech

29.11.2011
90%
Hra - Catch the Candy Mech
Video se načítá
Povedená a hezky zpracovaná hra Catch the Candy Mech, ve které se budete muset dostat se svým fialovým smajlíkem k cukroví. K dispozici máte ovšem pouze vystřelovací lano, kterým se můžete přitahovat, nebo ho můžete využít k úderům.

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Love Tester Deluxe

5.1.2013
86%
Hra - Love Tester Deluxe
Video se načítá
Chodíte s někým nebo jste zamilovaní a ještě jste to svému vyvolenému neřekli ale chcete si zkusit, jak moc se k sobě hodíte? Pak určitě vyzkoušejte tuto zábavnou hru, ve které se dozvíte na kolik procent jste si souzeni. Stačí vyplnit vaše jména, data narození nebo znamení zvěrokruhu a počkat si na…

Babiččina pekárna

26.9.2012
93%
Hra - Babiččina pekárna
Video se načítá
Tato vařící hra, kde budete plnit přání jednotlivých zákazníků v babiččině pekárně, má poněkud pomalejší rozjezd. Když ale zvládnete prvních pár jednoduchých kol, kde se hlavně učíte nové recepty, jistě si ji oblíbíte a neubudete už chtít přestat ;)

Douchebag's chick

4.7.2013
91%
Hra - Douchebag's chick
Video se načítá
V této hře hrajete za ošklivou ženu, která potřebuje práci, aby měla peníze na to se udělat krásnější. Napřed jí přes internet najděte práci, abyste mohli vydělávat peníze. Potom můžete chodit nakupovat oblečení, boty a doplňky. Můžete chodit i do salónu krásy, kde vám můžou udělat naprosto vše od…

My Sweet Kitten

28.10.2013
85%
Hra - My Sweet Kitten
Video se načítá
Máte rádi koťata? Zde je jedno opuštěné, o které byste se měli postarat. Ve hře ho budete krmit, oblékat, hrát si s ním a dokonce i mýt. Zvládnete se o něj postarat, co nejlépe?

Princess Slacking 2

22.9.2013
86%
Hra - Princess Slacking 2
Video se načítá
Druhý díl s nudící se princeznou. O princeznu se zajímá mnoho nápadníků, ale ji to moc nezajímá, nebo přinejmenším ne ten jeden. Proto se snaží dělat mnoho jiných věcí jako malovat se, pusinkovat další nápadníky (aby z nich byly žáby), jíst dort nebo se projet v kočáře.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.