Poslední hrané hry

Hra - Ella's Fashion Week Parade
Video se načítá
V této hře budete dekorovat boty a kabelku na týden módy. Vytvořte ty nejlepší kousky!

Beauty's Royal Ball

16.2.2017
81%
Hra - Beauty's Royal Ball
Video se načítá
Princezna se rozhodla, že ve svém honosném paláci připraví ples. Pomůžete ji s tím? Vaším úkolem bude připravit krásnou pozvánku. Následně budete muset připravit taneční sál. Nakonec vyberete pro slečnu ty nejlepší šaty a doplňky.

Beauty Wellness Massage

14.1.2016
75%
Hra - Beauty Wellness Massage
Video se načítá
Postarejte se o svou zákaznici a dopřejte její dokonalou masáž a odpočinek, který si zaslouží. Bude s vašimi službami spokojena nebo ne?

Hexxagon

14.4.2012
70%
Hra - Hexxagon
Video se načítá
Přinášíme vám známou logickou hru Hexxagon, kterou si můžete zahrát proti počítači nebo s kamarádem. Oba hráči mají na začátku stejný počet kamenů. Vítězem se stává ten, kdo má po obsazení všech políček hrací plochy více kamenů. Pokud s kamenem posunete na vedlejší hrací políčko kámen se naklonuje.

Reversi Gold

19.9.2013
70%
Hra - Reversi Gold
Video se načítá
Stolní hry existují i v době online her. Nevymizeli, ale hodně se jich také přesunula na obrazovky počítačů. Jednou z nich je hra Reversi Gold. Ve hře máte jediný cíl a tím je mít na konci hry více barevných kamínků než Váš protivník. Musíte jeho barevné kamínky uzavřít mezi dva své a pak je změní…

Puzzle Freak

23.5.2011
74%
Hra - Puzzle Freak
Video se načítá
Tato stolní hra se skládá z různých miniher, kde je vaším úkolem správně poskládat rozházené puzzle ve vymezeném čase. Hru mohou hrát až čtyři hráči proti sobě, nebo proti počítači.

Neil the Nail

30.3.2012
95%
Hra - Neil the Nail
Video se načítá
Hra Neil the Nail určitě potěší každého, a to nejen svou pěknou grafikou, ale i velmi dobrou hratelností. V této hře se stanete malým hřebíčkem, který je ohrožován množstvím nepezpečných kladiv a jiných nástrojů. Překonejte všechny nástrahy a pomozte vašim přátelům - ostatním hřebíčkem.

Zippy Fish

30.10.2011
70%
Hra - Zippy Fish
Video se načítá
Cílem této hry se krmit se se svou rybkou tak, abyste nasbírali určený počet bodů. V každém levelu je časový limit, během kterého to musíte stihnout. Čím dříve se vám podaří body nasbírat, tím lepší ocenění získáte.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.