Poslední hrané hry

Anna Baby Birth

24.4.2015
84%
Hra - Anna Baby Birth
Video se načítá
Anně se brzy narodí miminko a je potřeba Vaší pomoci. Pokuste se jí ulevit od bolesti a pomoci děťátku na svět. Jistě budete překvapeni tím, že nejde o nic složitého a všechno půjde hladce.

Angela Baby Birth

26.12.2014
74%
Hra - Angela Baby Birth
Video se načítá
Angela je těhotná a proto se musí nachystat do porodnice. Pomoz jí zbalit, nachystat všechny věci a zavolat na 911.Angela je v porodnici a vaším úkolem je se postarat o dítě. Bude Tom šťastný?

Elsa's Baby Birth

28.12.2014
77%
Hra - Elsa's Baby Birth
Video se načítá
Elsa je těhotná a zjistila, že za pár minut bude rodit proto jí musíte pomoci sbalit tašku, zavolat 911 a přemístit se do nemocnice. Během tohoto pobytu jejího musíte pomáhat s porodem a péčí o dítě. Dokážete to?

Baby Swimming Accident

7.10.2014
63%
Hra - Baby Swimming Accident
Video se načítá
Anna plavala bazénu a začala se topit. Po zachráněni z bazénu, byla přivolána záchranka. Vaší roli jako lékaře je ji zachránit. Dokážete ji probudit? Navíc jí můžete vybrat i oblečení.

Baby Bath Time

2.10.2013
72%
Hra - Baby Bath Time
Video se načítá
Nela jde poprvé koupat své dítě, pomůžeš jí se na tuto speciální událost vystrojit, aby vypadala krásně, ale i prakticky? Vybrat jí můžeš účes, šaty a doplňky, udělej z ní i ty hezkou maminku.
Hra - Miminko v oblečku zvířátka
Video se načítá
V této moc roztomilé oblíkačce budete vybírat zvířátkový kostým pro miminko. Na výběr budete mít z kompletních převleků třeba za králíčka, žabičku, opičku, medvídka, pandu a mnoho dalších. Je jen na Vás, který miminku oblečete. Nakonec mu můžete dát do ručiček nejrůznější hračky a zvolit i z…

My Cute Baby

3.1.2013
70%
Hra - My Cute Baby
Video se načítá
Oblékněte podle svých představ roztomilé miminko. Vyberte mu ty nejlepší vlásky, botičky, hračku do ručičky i kobereček, na kterém bude sedět. Na výběr budete mít z několika druhů dupaček, šatiček, nebo triček s kraťáskama, takže z miminka můžete jednoduše udělat holčičku nebo i chlapečka.

Baby's Pacifier

9.2.2014
71%
Hra - Baby's Pacifier
Video se načítá
Oblečte toto mimčo do hezkého oblečení, udělejte jí účes, dejte jí autosedačku, dudlíček a plyšáčka, aby se mohla s ním mazlit.
Hra - Baby Bathing Time To Sleep
Video se načítá
Cílem v této hře je dokázat se postarat o malé batole, které potřebuje vaši péči. Podaří se vám děťátko před spaním připravit tak, aby krásně usnulo a nebylo smutné? Předveďte se a zahrajte si tuto hru.
Hra - High School Perfect Couples
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete vybírat oblečení pro dvě slečny, které chtějí opět zapůsobit na své kluky. K dispozici budete mít různá trika, sukně, šaty a mnoho doplňků.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.