Poslední hrané hry

Hra - Monster High Omalovánka
Video se načítá
Vymalujte postupně šest studentek strašidelné střední školy. Můžete se nechat inspirovat seriálovou předlohou, nebo popustit uzdu své fantazii. Všechno je jen na Vás :)
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Pet Detective

26.4.2012
65%
Hra - Pet Detective
Video se načítá
Zvířecí detektiv je hra, která se bude líbit hlavně nejmenším milovníkům zvířátek všeho druhu. Vašim úkolem totiž bude najít všechna zvířátka ukrytá v obrázcích. Jejich seznam můžete vidět na spodní straně hry. Dokážete je najít všechny?

Zamilovaná panda

16.3.2012
70%
Hra - Zamilovaná panda
Video se načítá
V této pěkné hře s milými pandami budete muset pomoct zamilovanému pandímu nápadníkovi, aby utrhl své slečně tu správnou kytičku, kterou zrovna chce. Kytička se bude postupně měnit a vaším úkolem je utrhnout ji, když bude představě pandí slečny nejpodobnější. Čím lépe se Vám to podaří, tím bude…

At The Countryside

13.12.2014
85%
Hra - At The Countryside
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem se postarat o kravičku. Musíte jí čistit, kartáčovat a dojit. Ke všemu vám bude stačit pouze myš. Dokážete se postarat o všechna zvířata na farmě?

Potion of Beauty

6.1.2014
90%
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Potion fo Beauty je zábavná hra, ve které budete míchat lektvary. Podle toho, jaký namícháte lektvar, se z čarodějnice stane kráska nebo obluda. Na výběr máte mnoho ingrediencí, které je možné kombinovat.

Malá čarodějka 2

11.12.2014
94%
Hra - Malá čarodějka 2
Video se načítá
Namíchejte pro žábu ten správný lektvar! Pokud bude lektvar dobrý, tak se z žáby stane prince, pokud ne, tak uvidíte. Lektvar je složen ze 3 ingrediencí. Vy jich na výběr máte 4, což stěžuje možnosti.

Pony Care

27.12.2013
94%
Hra - Pony Care
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jaké je to vlastnit koně, není to jen zábava, ale i starosti. Ve hře bude vaším úkolem uklidit stáj, vybrat si koníka, kterého budete mýt, čistit zuby a vyměňovat podkovy. Nakonec mu můžete vybrat pěkný kostým.

Elsa's Valentine

21.3.2015
87%
Hra - Elsa's Valentine
Video se načítá
Oblečte si krásnou Elsu na den Sv. Valentýna. Tento den je výjimečný tím, že se má setkat se svým přítelem proto chce vypadat krásně. Pomůžete jí ??

Elsa DIY Galaxy Dress

18.5.2015
78%
Hra - Elsa DIY Galaxy Dress
Video se načítá
Vytvořte Else krásné šaty s designem galaxie a to za pár minut. Kromě toho si ji nakonec můžete vylepšit doplňky.

Elsa Today

11.2.2015
62%
Hra - Elsa Today
Video se načítá
Vyberte Else modernější věci, aby mohla jít mezi své poddané. Bude vypadat přirozeně?

Frozen Elsa Shopping

11.2.2015
68%
Hra - Frozen Elsa Shopping
Video se načítá
Elsa si che nakoupit nové šaty a doplňky, pomůžeš jí, aby si vybrala správně?

Snow Prom Party

3.4.2015
45%
Hra - Snow Prom Party
Video se načítá
Oblečte si obě princezny z filmu Ledové království, aby se mohli zúčastnit královského plesu. Pomůžeš jim?

Elsa Wedding Party

20.3.2015
59%
Hra - Elsa Wedding Party
Video se načítá
Elsa má dnes svatbu a proto chce vypadat romanticky a krásné. Pomůžeš jí s výběrem nového účesu, šatů a doplňků, aby se z ní stala krásná nevěsta?
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.
Hra - Elsa's Snapchat Challenge
Video se načítá
V této hře musíte pomoci Else s jejím oblečením a fotkami na snapchat. Nejprve však budete muset Elsu obléci podle toho, co vám ukazuje snapchat. Vždy máte několik vteřin na to, abyste si outfit zapamatovali.

Nurse Slacking

11.8.2013
81%
Hra - Nurse Slacking
Video se načítá
Pokud tě baví hry ze série Slacking, pak tě jistě potěší, že je tu další. V tomto případě se nudí sestřička v nemocnici. Strašně moc chce pomáhat nemocným, ale dělá to po svém a doktorovi se to úplně nezdá. Během toho, co se nedívá, musíš stihnout spoustu věcí, jako například utěšit malé dítě,…
Hra - Barbara`s Second Child Birth
Video se načítá
Barbara zjistila, že čeká druhé děťátko a proto se musí na jeho příchod připravit. vaším úkolem je jí pomáhat během celého těhotenství od návštěvy lékaře až po samotný porod. Podaří se vám přivést zdravé děťátko?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.