Poslední hrané hry

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?
Hra - Papa Louie 3: When Sundaes Attack!
Video se načítá
Louie se už potřetí vydává za dobrodružstvím. Musí osvobodit všechny své zákazníky, jinak nebude mít žádné výdělky. Jeho nepřáteli jsou například zákusky, ovoce nebo zelenina. Myslíš si, že se zvládneš v každém kole dostat včas do cíle?

High School Cheerleader

30.5.2011
91%
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Chtěla by ses stát jednou z roztleskávaček? Tak v tom případě si zahraj tuto hru a vyzkoušej si, jaké to je. Tvým úkolem je na čas kopírovat pohyby, které vykonává kapitánka. Pokud se ti to bude dařit, můžeš se dostat do vyšších levelů.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Dog Hotel

15.8.2011
95%
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou hotelu, ale ne ledajakého. Jde totiž o hotel s pejsky, takže je vaším úkolem starat se o všechny psíky, kteří se k vám dostanou. Musíte o ně pečovat a starat se, aby měli všechno co potřebují. Za to jste potom náležitě odměněni a můžete projít do dalšího levelu.

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Splix.io

5.8.2016
75%
Hra - Splix.io
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které budete obsazovat mapu svojí barvou. Musíte si však dávat pozor na ostatní hráče, kteří se vám to snaží překazit.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Slither.io

2.5.2016
76%
Hra - Slither.io
Video se načítá
V této hře se snažíte vykrmit hada do co největší délky a velikosti. Rostete tak, že sbíráte barevné kuličky. Pozor si musíte dávat na ostatní hady, do kterých nesmíte narazit.

Agar.io

11.11.2015
74%
Hra - Agar.io
Video se načítá
Zahrejte si známou hru s kuličkami, která baví celý svět. Cílem této hry je, abyste se stali největší kuličku ze hry a dokázali pojídat ostatní soupeře. Ze začátku je hra náročná, ale časem se můžete vypracovat a nabývat větší sílu. Později můžete kuličku dělit nebo z ní střílet.

Kiss Me.. Quickly!

17.5.2015
50%
Hra - Kiss Me.. Quickly!
Video se načítá
Pomozte několika párům, aby se mohli líbat na veřejnosti. Musíte však dávat pozor, aby je při tom nikdo neviděl. Dokážete to?

Kiss the Frog

11.3.2013
70%
Hra - Kiss the Frog
Video se načítá
Staňte se krásnou princeznou, která má za úkol dostatečně políbit žabáka, aby se z něj stal její vysněný princ, v povedené postřehové líbačce Kiss the Frog. Podaří se Vám to ale jen v tom případě, že nebudete u líbání přistiženi žádným z přítomných zvířátek. Troufáte si?

Kiss Kiss Paradise

10.9.2012
85%
Hra - Kiss Kiss Paradise
Video se načítá
Umíte flirtovat? V této zajímavé hře se vžijete do ne zrovna správného chlapíka, který chce zapůsobit na přitažlivou dívku, která jde okolo. Problém je, že vedle je jeho slečna a nesmí nic spozorovat a to není lehký úkol.

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Get a HeadHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Get a Head
Video se načítá
Zahrajte si velmi jednoduchou hru, kde utrhnete robotovy hlavu a odkopnete na skládku. Vaším úkolem je získat nejvyšší skóre.

Cyclomaniacs EpicHra na skóreHra o medaile

13.6.2014
90%
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Máme tu skvělou hru na kolech! Vaším úkolem bude vybrat si místo a závod. Následně si vyberte závodníka a musíte porazit všechny soupeře a přitom ještě splnit nějaké úkoly.

123Go! Motorcycle RacingHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
72%
Hra - 123Go! Motorcycle Racing
Video se načítá
Zahrajte si super závodní hru na motorkách! Vaším úkolem bude předjet co nejvíce závodníků v omezeném časovém limitu. Ten můžete prodloužit, když projedete časovou bránou.

BallieUpHra na skóreHra o medaile

12.7.2014
74%
Hra - BallieUp
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s názvem BallieUp. Vaším úkolem bude letět do výšky a sbírat barevné kuličky. V pohybu vás udržují hvězdy, které musíte také sbírat. Dávejte si pozor na červené kuličky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.