Poslední hrané hry

Mutační komora

30.12.2012
85%
Hra - Mutační komora
Video se načítá
Profesor ze super seriálu Futurama vymyslel další zajímavý stroj. Tentokrát je to mutační komora ve které může podle libosti namíchat těla, hlavy a oči svých přátel. Zkuste si to taky a vytvořte i ty nejneuvěřitelnější kombinace ;)
Hra - Frozen Sisters Valentine Date
Video se načítá
Anna a Elsa jdou na večeři se svými přáteli a proto se rozhodli, že se na den Valentýna upraví, aby se jim líbily. Pomozte každé z nich s výběrem make-upu, účesu a šatů.
Hra - Sweet Girl Valentine Date
Video se načítá
Tato mladá dívka se chystá na rande a proto je třeba ji pěkně upravit. Poradíš si s tímto úkolem a bude líbit?

Justin Bieber Date

15.9.2014
81%
Hra - Justin Bieber Date
Video se načítá
Chtěli byste mít rande se slavnou hvězdou Justinem Bierbrom? Tento sen se vám s hrou může splnit. Promluvte si s Justinem, pokud se mu budete líbit a budete správně odpovědět. Můžete se stát jeho přítelkyní, tak směle do toho.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Movie Date

26.2.2015
64%
Hra - Movie Date
Video se načítá
Gabriela má dneska rande a chystá se s kamarádem do kina. Na vás bude jí na to řádně připravit, takže se snažte. Udělejte jí pěkný účes, oblečte a dejte jí hezké šperky.

Date Night

23.7.2015
64%
Hra - Date Night
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem obléknout tuto slečnu co nejlépe a pak jí vybrat toho největšího elegána. Dokážete jí obléknout tak, aby si jí vybral?

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.
Hra - Selena Gomez mezi dvěma kluky
Video se načítá
Je tady super hra se Selenou Gomez. Tentokrát ji nebudete oblékat ani česat, ale v hlavní roli bude líbání a její dva kluci. V první části musíte pomoci Danielu Samonasovi, aby ji políbil ve spánku, v další části pojede autem s Nickem Jonasem a nesmí se vybourat. Nakonec se octne mezi oběma klukama…

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.