Poslední hrané hry

BlosicsHra na skóreHra o medaile

20.11.2014
72%
Hra - Blosics
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete sestřelovat zelené kostky z platforem. Čím déle podržíte kuličkuj v zeleném poli, tím bude větší a bude vás stát více bodů. Dávejte si pozor, abyste nesestřelili červené kostky.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

WorldCup FeverHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
70%
Hra - WorldCup Fever
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte udržet míč ve vzduchu, tak dlouho jak jen to půjde. Míč udržíte ve vzduchu tak, že na něj budete klikat myší.
Hra - Sery Bride Dolly Makeup
Video se načítá
Nevěsta potřebuje nalíčit a vy ji musíte pomoci! Vždy si vyberete jednu z krabic, kde se ukrývá sada očních stínů, rtěnek nebo účesů.

King Pin BowlingHra na skóreHra o medaile

15.3.2012
71%
Hra - King Pin Bowling
Video se načítá
Hrajete rádi bowling? V této skvělé hře si ho budete moct opravdu realisticky vyzkoušet. Koulí se napřáhnete tak, že myší kliknete na tlačítko GO a když stisknutí povolíte, kouli hodíte. Ale pozor, jde o to vystihnout správný okamžik hodu. Ten se zobrazuje u obrázku s panáčkem a čím blíže budete…

Wiz Dog Quiz

2.7.2014
79%
Hra - Wiz Dog Quiz
Video se načítá
Nevíte si vybrat z různých ras psů? Tato hra vám ve výběru pomůže. Vaším úkolem bude si vybrat z pomezí tří možností. Po vyhodnocení se výsledek dozvíte.
Hra - Which Song Best Decribes Your Life?
Video se načítá
Zkuste si tento kvíz, který vám na konci ukáže písničku, která vás nejvíce vystihuje. Stačí když odpovíte na několik otázek.

Love Tester Deluxe

5.1.2013
86%
Hra - Love Tester Deluxe
Video se načítá
Chodíte s někým nebo jste zamilovaní a ještě jste to svému vyvolenému neřekli ale chcete si zkusit, jak moc se k sobě hodíte? Pak určitě vyzkoušejte tuto zábavnou hru, ve které se dozvíte na kolik procent jste si souzeni. Stačí vyplnit vaše jména, data narození nebo znamení zvěrokruhu a počkat si na…

Tattoo designs salon

14.10.2015
69%
Hra - Tattoo designs salon
Video se načítá
Slečna Tatiana by chtěla moderní tetování a proto rozhodla svěřit do vašich rukou, abyste jí ho udělali. Vyberte její místo a samotný tvar tetování, aby se jí líbilo.

Tattoo Baby Ink Master

21.12.2013
80%
Hra - Tattoo Baby Ink Master
Video se načítá
Oblečte tyto dvě krásné slečny do hezkého oblečení, vyberte jim i nějaké módní doplňky a celé je potetujte.

Tattoo Shop Spa Salon

14.3.2015
77%
Hra - Tattoo Shop Spa Salon
Video se načítá
Si tatér a tvým úkolem je dělat tetování. Nejdříve si ho vybereš a pak postupuješ podle pokynů. Budeš ho muset namalovat, nalepit a nakonec vytetovat. Bude se nové majitelce líbit?

Inked Up Tattoo Shop

27.10.2012
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Zkuste se stát na chvíli pravou tatérkou a vyrobit své zákaznici reálné tetování. Vyberte si jednu ze slečen, které přišly do Vašeho salónu a splňte její přání. Na ruku, lýtko nebo záda jí vytetujte obrázek přesně podle jejích představ. Přesným postupem Vás hra krok po kroku provede, takže se…

Salon Slacking

1.3.2014
88%
Hra - Salon Slacking
Video se načítá
Sára pracuje jako kadeřnice v kadeřnickém salonu. Měla by se věnovat své klientce, ale znáte ji, Sára má úplně jiné koníčky. Například si maluje pusu rtěnkou, odstrašuje ostatní zákaznice nebo si češe své vlasy. Pomozte jí splnit všechny její úkoly, aby vás při tom nechytla její klientka.

Hamster KingdomNÁŠ TIP

10.12.2014
98%
Hra - Hamster Kingdom
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastního křečka? Křeček je však náročné zvířátko. Musíte mu koupit klec, hračky, krmení a také může být nemocný. Všechno je to velmi nákladné a vy nemáte ani korunu. Tak šup vydělávat penízky!

Ballet Slacking

2.9.2013
86%
Hra - Ballet Slacking
Video se načítá
Skvělá postřehovka, ve které budete dělat vše, jenom ne se učit balet. Vaše učitelka vás hlavně nesmí při těchto neplechách chytit, a tak musíte být na pozoru. Vaším úkolem tak bude se nepozorně nalíčit, napsat smsku nebo si jen tak pro radost zatančit.

Crab BallHra na skóreHra o medaile

30.12.2013
77%
Hra - Crab Ball
Video se načítá
Jestli máte rádi volejbal, tak tato hra vás určitě bude bavit. Bohužel se dá hrát pouze proti počítači, ale i tak si užijete spoustu zábavy. Nasázejte protivníkovi co nejvíce bodů a vyhrajte.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Wake Up CallsHra na skóreHra o medaile

13.8.2014
72%
Hra - Wake Up Calls
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku s názvem Wake Up Calls. Vaším úkolem bude plachtit na listu a vždy vyskočit a střelit do kokonu. Tím probudíte motýla a dostanete body.

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.