Poslední hrané hry

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…

Love Animals

11.11.2019
90%
Hra - Love Animals
I zvířátka mohou být zamilovaná. Pomůžeš jim pomocí kreslení tužkou dostat se k sobě? V každém levelu můžeš nakreslit délkově omezenou čáru. Čím kratší ji nakreslíš, tím více zlatých hvězd za daný level dostaneš.
Hra - Dotted Girl Ambulance For Superhero
Staň se doktorkou v této hře a ošetři známou superhrdinku Dotted Girl, která se ocitla v nesnázích. Nezanedbej žádné lékařské postupy, ať je Dotted Girl co nejdříve opět v pořádku.

Princess Cool Graffiti

19.11.2019
90%
Hra - Princess Cool Graffiti
V této hře si budeš moci vybarvit street artový nápis a uložit si jej do svého počítače. Který nápis si vybereš?

Santa Airlines

24.11.2019
85%
Hra - Santa Airlines
Naviguj Santu v jeho letadle Skybus DEC25. Prolétni mezi mraky, zachraň zlobivé děti a doleť včas s dárky na Vánoce!
Hra - Monkey GO Happy North Pole
Video se načítá
Opičáci mají před sebou náročný úkol, budou zachraňovat Vánoce a žádají vás o pomoc. Takže neváhejte a dostaňte se na severní pól kde navštívíte Santovu výrobu hraček. Jenže továrna je mimo provoz a na vás bude, jí dát zase do pořádku!
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Christmas Slacking 2013NÁŠ TIP

12.1.2014
89%
Hra - Christmas Slacking 2013
Video se načítá
Sára pomáhá Santovi s balením vánočních dárků, ale znáte ji, neustále musí vymýšlet neplechu. Pomozte jí dokud se Santa na ni nedívá, chytat dárky do krabice, jezdit se soby nebo dělat ostatním pracovníkům zle a to v časovém limitu.
Hra - Ellie Gingerbread House Decoration
Video se načítá
Ellie by chtěla letos udělat perníkový domeček. Pomůžete jí aby se při receptu nepomýlila a domeček vypadal nádherně?
Hra - Rudolph Red Nose Cupcakes
Video se načítá
Připravte si na vánoční stůl originální muffiny ve tvaru soba, které budete péct od základů, až po dekorování. Podaří se vám je pěkně upéct?

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
Jsou tu Vánoce a proto i my pro vás máme malý dárek v podobě jedné z nejpropracovanějších a nejoblíbenějších her plných módy, krásy a nakupování. Vyrazte do ulic a navštivte ty nejlepší butiky, klenotnictví, kadeřnictví apod. Najděte tu nejkrásnější kabelku nebo boty. Vše je jen na Vás :). V této…

Vánoční polibek

24.12.2012
71%
Hra - Vánoční polibek
Video se načítá
Zamilovaný pár v této postřehové líbací hře si chce dát dlouhý vánoční polibek. Problém je, že je při tom nesmí nikdo vidět a jako naschvál nejsou nikdy venku sami. Pomozte jim vystihnout chvíli než se na ně otočí soused, podívá se z okna sousedka nebo dítě vzhlédne od sněhuláka.

Vánoční přání

21.12.2011
65%
Hra - Vánoční přání
Video se načítá
Vyrobte si vlastní vánoční přáníčko úplně podle svých představ a to na počítači. Na pozadí krásné zasněžené krajiny budete moci dát množství vánočních motivů z nabídky, jako třeba sněhuláka, stromek, dárky, ozdoby... A to v jakémkoliv množství i velikosti.
Hra - Baby Hazel Ballerina Dance
Video se načítá
Pomozte Hazel s přípravami na její první hodinu baletu. Nejdříve se s ní výkupem, vyberete šaty a nakonec si zatančíte na hodině.

Baby Snow Date Prep

31.1.2014
82%
Hra - Baby Snow Date Prep
Video se načítá
Postarejte se o toto milé děvčátko jako vlastní máma. Děťátko musíte vykoupat, přebalit a nakonec vybrat hezké oblečení.

Santa Claus Makeover

11.1.2014
82%
Hra - Santa Claus Makeover
Video se načítá
Vytvořte Santovi nový účes, který mu můžete navrhnout sami. Vlasy, ale i bradu mu můžete stříhat natáčet, ale i barvit. Nakonec můžete Santu a jeho soba obléci do zajímavých kostýmů.

Princess Secret Santa

23.12.2016
82%
Hra - Princess Secret Santa
Video se načítá
V této hře se sejdou 4 kamarádky, aby si každá z nich vylosovala jméno jiné a vybrala ji ten správný dárek. Snažte se své kamarádky potěšit.

Baby Hazel Christmas TimeNÁŠ TIP

21.1.2014
93%
Hra - Baby Hazel Christmas Time
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru s Hazel v hlavní roli. Tento díl se nese v duchu vánoc a vy musíte pomoci Hazel s balením dárků, stavěním sněhuláka či zdobením dortu, než se objeví Santa s dárky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.