Poslední hrané hry

Hra - Fashion Studio Christmas Outfit
Video se načítá
Vytvořte si vlastní vánoční outfit a ušijte jej tak, aby se všem líbil. Vylepšit jej můžete na modelce různými dekoracemi a doplňky.

Chrismas tree decoration

9.12.2011
65%
Hra - Chrismas tree decoration
Video se načítá
Zkuste si nazdobit v předstihu vánoční stromeček. Vybírat si budete moct z množství krásných ozdob, které nemusíte dávat jenom na stromeček, ale můžete si zkrášlit i jeho okolí. V této opravdu pěkně graficky vyvedené hře dáte jistě průchod své fantazii a dostanete tu správnou vánoční náladu.
Hra - Christmas Model Makeover
Video se načítá
Připravte tuto krásnou ženu na vánoční párty. Napřed jí budete muset udělat pleťové masky, vythrat obočí a další různé procedůry. Naličte jí, udělejte jí krásný účes a pak už můžete začít oblékat.

Snowline

24.12.2011
88%
Hra - Snowline
Video se načítá
Snowline je vánoční hra, při které se určitě pobavíte i si odpočinete. Vaším úkolem bude totiž nakreslit do vzduchu Santovi dráhu tak, aby po cestě posbíral všechny dárečky a zároveň nespadl do propasti pod ním.

My Nails and Mobile

13.5.2012
80%
Hra - My Nails and Mobile
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Nejen že vytvoříte slečně nehty podle své fantazie, ale uděláte jí i originální mobilní telefon, který drží. Jaké barvy, vzory a ozdoby by měl mít?

Stylin Stuff Pedicure

14.4.2012
94%
Hra - Stylin Stuff Pedicure
Video se načítá
Blíží se léto a tak je čas začít myslet i na své nohy, aby vypadaly v sandálcích opravdu krásně. Nacvičte si péči o nohy v této skvělé hře. První uděláte nohám pedikůru a potom jim můžete začít lakovat nehty a všemožně je zdobit. Hra je opravdu velice dobře propracovaná. Budete si moct namíchat…

Designing Sneakers

13.2.2014
84%
Hra - Designing Sneakers
Video se načítá
Další skvělá dekorační hra, ve které si tentokrát můžete upravit tenisky podle svých představ. Můžete jim dát různé doplňky, vzory či barvy. Navíc můžete slečně přidat tetování, sukni nebo podkolenky.

Moccasin Winter Boots

24.10.2013
86%
Hra - Moccasin Winter Boots
Video se načítá
Už vás nudí, dívat se na nudné boty ve výlohách? Udělejte si své vlastní zimní boty, kterým můžete měnit barvu, design a přidávat zajímavé doplňky. Jak budou vypadat po vaší dekorací?

Acerte o Laco

21.2.2014
77%
Hra - Acerte o Laco
Video se načítá
Naučte se, jak se správně zavazují tkaničky od tenisek a vyzkoušejte si všemožné styly, které si můžete vyzkoušet i na svých vlastních. Příjemnou zábavu.

Fashion Rain Boot

6.10.2013
80%
Hra - Fashion Rain Boot
Video se načítá
Období sychravých dní nemá nikdo rád, ale i zde si našla móda svoji cestičku. Vytvořte si své vlastní boty do deště, které byste si představovali. Vybírat můžete typ bot, barvu, mozaiku a doplňky. Jaké budou ty vaše?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.