Poslední hrané hry

Perfect Date

13.12.2012
91%
Hra - Perfect Date
Video se načítá
Dokázaly byste připravit opravdu dokonalé rande, abyste svého vyvolého úplně ohromily a nikdy na Vás nezapomněl? V této hře si to budete moct zkusit. Při výběru kluka na začátku hry je dobré přečíst si jeho charakteristiku a to co má rád, abyste mohly zvolit správné oblečení, dekorace a hlavně jídlo…

Fairytale MaidenNÁŠ TIP

26.11.2013
86%
Hra - Fairytale Maiden
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Tentokrát svoji postavičku budete moci obléknout jako pohádkovou postavu. Třeba jako princeznu zlatovlásku, Sněhurku nebo jako Karkulku. Hra totiž nabízí mnoho druhů účesů, barev, šatů a mnoho dalšího.

Trollface Quest

14.9.2015
92%
Hra - Trollface Quest
Video se načítá
Zažijte zábavu s netradiční adventuru, ve které musíte své logické myšlení odložit stranou. Myslíte si, že překonáte miny hry, které jsou pro vás přichystány?

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Douchebag's chick

4.7.2013
91%
Hra - Douchebag's chick
Video se načítá
V této hře hrajete za ošklivou ženu, která potřebuje práci, aby měla peníze na to se udělat krásnější. Napřed jí přes internet najděte práci, abyste mohli vydělávat peníze. Potom můžete chodit nakupovat oblečení, boty a doplňky. Můžete chodit i do salónu krásy, kde vám můžou udělat naprosto vše od…
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Monkey Go Happy Tales 2

16.5.2014
90%
Hra - Monkey Go Happy Tales 2
Video se načítá
Další hra ze série Monkey Go Happy je tu. Tentokrát tě čeká pět různých příběhů, ve kterých musíš zachránit malé opičky. To nebude jednoduché, musíš použít vhodně všechny věci, které ve hře najdeš.

PlainChess

7.4.2017
79%
Hra - PlainChess
Video se načítá
Zahrajte si super šachy, které můžete hrát i se svým kámošem na jednom PC. Pokud však nemáte kámoše u sebe, můžete hrát online. Vyberete si bílé figurky, pojmenujete svoji hru a dáte play. Následně pošlete jméno příteli a ten se připojí za černé figurky.

BlosicsHra na skóreHra o medaile

20.11.2014
72%
Hra - Blosics
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete sestřelovat zelené kostky z platforem. Čím déle podržíte kuličkuj v zeleném poli, tím bude větší a bude vás stát více bodů. Dávejte si pozor, abyste nesestřelili červené kostky.

Diamond MineHra na skóreHra o medaile

5.8.2013
65%
Hra - Diamond Mine
Video se načítá
Hra Diamond Mine je postřehovka, ve které si bude moct otestovat svůj postřeh a reakce. Cílem této hry je spojovat diamanty stejné barvy. Hra je na pohled jednoduchá, ale občas se vám může i stát, že vám dojdou možnosti a hra skončí. Podaří se vám jich spojit co nejvíce?

Jigsaw Palace

6.4.2017
76%
Hra - Jigsaw Palace
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem dosadit do hracího pole objekty tak, aby vyplnili všechna volná pole. Některé objekty tak budete muset otočit, rozdělit nebo jinak posunout.

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!
Hra - Elsa's True Love Jack vs Hiccup
Video se načítá
O Elsu se zajímá Jack, ale i Hiccup. Mezi ni mi se Elsa neumí rozhodnout a proto chce každému položit pár otázek. Pomozte každému z nich, aby si konečně vybrala.

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

Azaela's 1940s Fashion

6.2.2017
85%
Hra - Azaela's 1940s Fashion
Video se načítá
Máme tu super retro oblíkačku, kde si můžete slečnu nastylovat jak z časopisu ve 40. letech. K dispozici budete mít mnoho různých šatů a doplňků.
Hra - Taylor Swift Ex–Boyfriends
Video se načítá
Taylor Swift se rozhodla, že se pomstí svým bývalým přátelům a poškodí jim věci na kterých jim nejvíce záleží. Pomozte jí s různými úkoly, aby byla pomsta dokonalá.

Winx Club Mermaid Layla

29.4.2012
93%
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá
V této hře se seznámíte s vílou Winx z mořských hlubin. Layla je totiž mořská panna, kterou tentokrát nebudete oblékat, ale podniknete nebezpečnou cestu za krásnými perlami a dalšími cennostmi na v moři. Musíte si dát ale pozor na zákeřné ryby, které Vám můžou ubrat životy a vyřadit Vás ze hry.

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.