Poslední hrané hry

Impulse J5: nightHra na skóreHra o medaile

25.4.2013
76%
Hra - Impulse J5: night
Video se načítá
Výborná oddechovka, která zaručeně pobaví. Cílem hry je postavit co nejvyšší stavbu, aniž by vám spadla, k tomu máte omezený materiál. Čím vyšší stavba, tím vyšší skóre. Dokážete nahrát to nejvyšší skóre?

Pou Jump Adventure

24.11.2014
74%
Hra - Pou Jump Adventure
Video se načítá
Pou se rozhodl, že si užije také trochu jiné zábavy. Musíte mu pomoci vyskákat co nejvýše se Vám podaří. Jakmile minete podložku, následuje krutý pád a musíte začínat znovu.
Hra - Monsterland 3: Junior Returns
Video se načítá
Monsterland 3 je skvělé pokračování logické hry, ve které máte za úkol probudit spící nevrlou červenou kostku. V každém kole budete moci dosáhnout až 3 hvězdiček, podle toho, kolikrát kliknete, než kostku probudíte. Tak neváhejte a zapojte logické myšlení!

Chubby Hamster

22.2.2012
93%
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Křeček Chubby se rozhodl utéct od své zlé malé majitelky a tak se musí dostat z klece i z celého bytu. Pomůžete mu? Používejte všechno, co v domácnosti najdete a nebojte se ani bláznivějších nápadů :)

Cat 3 Around Asia

25.8.2013
76%
Hra - Cat 3 Around Asia
Video se načítá
Třetí pokračování zábavné logické hry. Tentokrát se vydáš s kočkou do Asie a opět jí musíš obstarat dostatek potravy. Aby se ti povedlo ke kočce dopravit všechno jídlo a pamlsky, postupně odstraňuješ různé herní prvky. To však musíš udělat ve správném pořadí.

Space Artist

12.6.2014
70%
Hra - Space Artist
Video se načítá
Ve hře Space Artist získáš přehled o pohybu vesmírných těles. Můžeš si nasimulovat situace, které Tě zajímají. Třeba Ti pomůže hra s pochopením pohybu vesmírných těles.
Hra - Snoring 2: Winter Edition
Video se načítá
Zahrajte si skvělé zimní pokračování skvělé hry Snoring. Vaším úkolem v této hře je probudit spícího slona. K dispozici budete mít několik zvířátek, které Vám v tomto úkolu jistě pomohou.

Snoring

19.9.2012
80%
Hra - Snoring
Video se načítá
Tato výborná logická hra je vhodná i pro nejmenší hráče. Má krásnou animovanou grafiku milých zvířátek a Vašim úkolem bude v každém kole shodit z útesu sympatického slona. Aby se Vám to podařilo, budete do něj muset strčit některým menším zvířátkem, jehož kutálení, skok nebo pád si budete muset…

Horse Eventing

9.3.2015
79%
Hra - Horse Eventing
Video se načítá
Zkuste si zahrát tuto sportovní hru, ve které bude vaším úkolem vyhrávat parkurové závody na koni. Myslíte si, že to zvládnete? Tak se ukažte co ve vás je!

Pony Run

13.9.2012
87%
Hra - Pony Run
Video se načítá
Vydejte se na závodní dráhu s jedním ze tří krásných barevných poníků. Čekají na Vás překážky a samozřejmě časomíra. Tahem myší dopředu svého koníka popoženete a kliknutím skočíte (dvojjlikem výš).

Školka pro poníky

17.8.2012
92%
Hra - Školka pro poníky
Video se načítá
Kdo by neměl rád malé roztomilé poníky. V této graficky velice dobře vyvedené hře se budete starat navíc o jejich hříbátka. Abyste postoupily do dalšího náročnějšího kola, budete muset rychle a správně plnit jejich přání - krmit je, česat, mýt, dávat jim pít...

Frog Dares

17.11.2011
85%
Hra - Frog Dares
Video se načítá
Ve hře Frog Dares budete ovládat malou žábu, se kterou musíte procházet jednotlivé levely. Cestou musíte překonávat různé překážky, skákat přes ostrůvky a chytat hmyz, který vám stojí v cestě. Zároveň se musíte snažit, abyste posbírali co nejvíce mincí, které cestou objevíte.

I Can Fly

17.4.2013
78%
Hra - I Can Fly
Video se načítá
Pomozte prasátku ve hře I Can Fly překonat všechny překážky a vyletět až na měsíc. Na první pokus se vám to dozajista nepodaří, avšak s řadou vylepšení, které můžete kupovat za nasbírání peníze se do cíle určitě dostanete. Koupit můžete nejen lepší křídla, ale i ochranu proti překážkám či další…

Uphill Rush 3

24.3.2013
72%
Hra - Uphill Rush 3
Video se načítá
Uphill Rush 3 je již třetím dílem perfektní závodní hry, ve které se tentokrát na motorce převezete přes město. Na každé trase vás bude čekat mnoho překážek, které vám však dávají příležitost vyzkoušet všemožné triky a vydělat tak body a peníze navíc.

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Hopyon

16.9.2013
73%
Hra - Hopyon
Video se načítá
Fialový míček se zajímavou anténkou se chce dostat co nejvýše, a to pomocí přeskakování z plošiny na plošinu. Nesmíš s ním spadnout dolů! Myslíš si, že se dokážeš dostat až k Plutu?

Papa´s Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papa´s Pancakeria
Video se načítá
Je tady další z restaurací Papa´s, tentokrát specializovaná na palačinky. Přijímejte specifické objednávky, smažte správně palačinky a ozdobte je podle přání zákazníka. Nakonec bude Váš kuchařský výkon ohodnocen a podle toho také dostanete peníze. V každém dalším levelu bude víc ingrediencí a tím i…

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Nurse Slacking

11.8.2013
81%
Hra - Nurse Slacking
Video se načítá
Pokud tě baví hry ze série Slacking, pak tě jistě potěší, že je tu další. V tomto případě se nudí sestřička v nemocnici. Strašně moc chce pomáhat nemocným, ale dělá to po svém a doktorovi se to úplně nezdá. Během toho, co se nedívá, musíš stihnout spoustu věcí, jako například utěšit malé dítě,…

Elsa's Baby Birth

28.12.2014
77%
Hra - Elsa's Baby Birth
Video se načítá
Elsa je těhotná a zjistila, že za pár minut bude rodit proto jí musíte pomoci sbalit tašku, zavolat 911 a přemístit se do nemocnice. Během tohoto pobytu jejího musíte pomáhat s porodem a péčí o dítě. Dokážete to?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.