Poslední hrané hry

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Love Percentage

29.3.2016
89%
Hra - Love Percentage
Video se načítá
Nevíte, zda se k vám partner hodí? udělejte si tento test a zjistit, na kolik procent se k sobě hodíte. Stačí napsat vaše jméno a jméno partnera a udělat menší test. Po něm zjistil jak na tom jste.

Wordsmith V6

21.6.2013
85%
Hra - Wordsmith V6
Video se načítá
Ve hře Wordsmith V6 je hra na způsob Scrabblu. Máte písmenka a z těch skládáte slova. Abyste získali co nejvyšší skóre tak stačí je skládat co nejrychleji a zbavit se všech v poli, buď složením slova, nebo položením bomby, která je odstraní. Hra vyžaduje znalost angličtiny! Tak kdo z vás si troufne…

Need Water!

14.9.2013
86%
Hra - Need Water!
Video se načítá
Otestujte si svoji logiku na této bezvadné hře! Nebude to nic jednoduchého, vaším úkolem bude dostat vodu do elektrárny a později ropu do rafinérií. Provrtejte si cestu až k potrubí a nejlépe vysbírejte všechny kameny. Samozřejmostí jsou i vylepšení, které vám budou během hry hodně pomáhat. Když…

Sweet Angels

23.10.2014
77%
Hra - Sweet Angels
Video se načítá
Postarejte se o tyto dva krásné anděly. Musíte je nalíčit, učesat a obléct do krásného oblečení.

Čarodějnický kotlík

17.4.2012
60%
Hra - Čarodějnický kotlík
Video se načítá
Staňte se na chvilku malou čarodějkou a vytvořte ten nejzajímavější lektvar. Vyberte si tvar kotle, barvu lektvaru i ty nejzajímavější přísady. Obrázku pak můžete zvolit jedno ze tří pozadí.
Hra - Barbara Spy Squad Dress Up
Video se načítá
Máme tu super trojku špionek, kterou vede Barbara. Všem třem můžete zvolit ten nejlepší outfit tak, aby k sobě ladily. Také můžete měnit vzhled motorky.

Run 2

3.3.2014
82%
Hra - Run 2
Video se načítá
Skvělá skákačka, ve které se budete snažit překonat všechny plošiny buď běháním, nebo bruslením. Dávat si musíte pozor na mezery mezi bloky, které Vás pošlou opět na začátek kola. Můžete běhat i po bočních zdech nebo po stropech.

Run Run Hamster

11.3.2012
78%
Hra - Run Run Hamster
Video se načítá
Vydejte se jako zamilovaný křeček na strastiplnou cestu za svou vyvolenou. Cestou budete sbírat semínka a skákat na různé živočichy, za které dostanete body. Pozor ale abyste se nezřítili do propasti, kterých je cestou opravdu hodně. Hra není zase tak jednoduchá, protože křeček se nezastavuje a vy…

My sweet hamster

28.3.2012
85%
Hra - My sweet hamster
Video se načítá
Dokážete se správně postarat o křečka? Takový křeček má spoustu potřeb. Musíte mu čistit klec, krmit ho, starat se o jeho zábavu, zdraví, dávat ho spát a spoustu dalších věcí. Udržujte křečka šťastného a zdravého, aby byl u Vás spojený a nechtěl z Vašeho terária utéct.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.