Poslední hrané hry

Trollface Quest 2

18.11.2015
87%
Hra - Trollface Quest 2
Video se načítá
Vymaňte se od logického myšlení a pusťte se do netradiční hry, která má za úkoly vás zabavit. Podaří se vám hru dohrát do konce?

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.

Školní vtipálek

25.9.2012
86%
Hra - Školní vtipálek
Video se načítá
Baví Vás dělat ve škole nejrůznější žertíky a nepříjemné schválnosti spolužákům? Hlavního hrdinu této postřehové hry určitě ano. Pomozte mu, aby mohl své nemilé plánu uskutečnit a nezahlédla ho paní učitelka.

Snail Bob 5: Love StoryNÁŠ TIP

15.11.2013
96%
Hra - Snail Bob 5: Love Story
Video se načítá
Máme tu opět našeho šnečka Boba a s ním i spousty dobrodružství! Čeká na vás několik desítek úrovní, ve kterých budete muset překonat mnoho záludných překážek. Odměna vás však nemine, vaše cesta totiž směřuje k vaší milované.

Hobbit Scene Maker

7.8.2013
95%
Hra - Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Výborná hra, která potěší každou z vás! Než začnete, tak si vyberte postavu ženy nebo muže v levé spodní části okna. Potom se s chutí pusťte do svého díla. Tato hra je opravdu velmi propracovaná. Ze začátku vyberte barvu postavy a vlasů, tvar hlavy a obočí. Potom se pusťte do účesů, které jste ještě…

Lisa Simpson Saw Game

29.8.2013
88%
Hra - Lisa Simpson Saw Game
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Saw Game. Tentokrát přišla smůla na Lisu Simpson, které zlý Pigsaw (znát ho můžeš z filmové série Saw) unesl celou rodinu a ona je chce zachránit. Připrav se na spoustu předmětů a možností, jak postoupit ve své misi dál.

Totally spies dance

14.3.2012
88%
Hra - Totally spies dance
Video se načítá
Špionky Totally spies ze známého animovaného seriálu se tentokrát rozhodly odpočinout si od náročné práce tajných agentek a trochu si zatančit. Vaším úkolem je jim v tom pomoci. Musíte ve správnou chvíli mačkat zadané písmena nebo šipky na klávesnici. Když se spletete, některá z agentek upadne.…

Cute Hair Styles

24.6.2012
89%
Hra - Cute Hair Styles
Video se načítá
Vytvořte podle předlohy nebo podle své fantazie zajímavé účesy modelce v této skvělé hře pro všechny slečny, které se rády věnují úpravě vlasů. Budete stříhat, česat, barvit... Zvládnete všechny účesy z nabídky?

Jumporama

30.5.2011
85%
Hra - Jumporama
Video se načítá
Zahrajte si tuto hru s koníkem a překonejte celou trasu. Vaším úkolem je co nejrychleji proběhnout určenou cestu, ale musíte si dávat pozor na překážky, které stojí v cestě. Ty můžete přeskočit, důležité je ale odhadnout správný čas výskoku. Čím lépe se vám bude dařit, tím vyšší levely jsou vám k…

Jeníček a Mařenka 2

29.9.2012
85%
Hra - Jeníček a Mařenka 2
Video se načítá
Přinášíme vám druhý díl strašidelné adventury Jeníček a Mařenka, ve které tentokrát budete muset pomoci dětem najít cestu ze strašidelného lesa. Hrát budete za Mařenku, která je vyzbrojena prakem a odhodlaná dostat sebe i svého bratra do bezpečí.
Hra - The Great Bathroom Escape
Video se načítá
V této zábavné hře jste zamčení v obrovské koupelně a nemáte klíč od dveří. Co s tím? Sbírejte věci, které jsou rozházené po koupelně, vyřešte jednoduché úkoly a dostaňte se co nejrychleji ven. Hra má výbornou hudbu a zvuky. Přejeme příjemnou zábavu.

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Sulky Riders

17.4.2012
79%
Hra - Sulky Riders
Video se načítá
Sulky Riders jsou super dostihy, ve kterých si vyberete koně a žokeje a pak už bude jen na hbitosti Vaši prstů, jak rychle pojedete. Koně budete totiž pohánět střídavým mačkáním šipek vpravo a vlevo.
Hra - Oblékání kamarádek ze školy
Video se načítá
Jak chodíte oblékané do školy? Dáváte si na svém vzhledu záležet? Tři kamarádky z této hry určitě ano a Vy jim teď můžete pomoci vybrat nejlepší oblečení, účesy i doplňky.

Výroba trička

28.11.2012
93%
Hra - Výroba trička
Video se načítá
Zkuste navrhnout vlastní model trička v této super dekorační hře. Začněte s barvou a pokračujte výběrem nejlepšího potisku, zajímavého obrázku a na konec některého z vtipných citátů jako: "Chceš snídani do postele? - Tak spi v kuchyni!" nebo "Jestli v nebi nemají čokoládu, tak tam nejdu."

Pedicure Game For Girls

27.8.2012
90%
Hra - Pedicure Game For Girls
Video se načítá
Nejen krásné nehty na rukou, ale i na nohou jsou Vaší vizitkou. Zvláště v létě, kdy se nosí sandálky je důležité mít krásné nohy. Vytvořte podle své fantazie tu nejkrásnější úpravu nohou v této bezvadné hře, kde upravíte a nalakujete nehty, vyberete náramek i prstýnky na nohu, tetování a na konec i…
Hra - Cheerleader Preparation Makeover
Video se načítá
Chtěli jste být roztleskávačkou? Díky hře Cheerleader Preparation Makeover se jí můžete stát, alespoň na pár minut. Sice se nebude týkat, přímo roztleskáváni, ale právě módy. Vyber i ty roztleskávačce pěkný make-up a nakonec i šaty, aby vypadala, co nejlépe.

Gift Rush 3

4.10.2014
85%
Hra - Gift Rush 3
Video se načítá
Zahrajte si 3. díl této bezvadné hry! Pomozte pavoukovi nakrmit jeho mladé. K tomu budete využívat vaše pavučiny. Pohybujte se pomocí pavučiny a dopravte jídlo nebo mladého až k jídlu. Zvládnete vyřešit všechny levely?
Hra - Jessie's Stylish Real Haircuts
Video se načítá
Přivítejte Jessie ve vašem kadeřnictví! Jessie se těší, že ji vytvoříte nějaký pěkný účet. K dispozici budete mít sprchu, fén, strojek, nůžky nebo žehličku na vlasy. Také můžete vybrat nějakou pěknou barvu na přeliv.

Harry Stick Journey

12.10.2012
78%
Hra - Harry Stick Journey
Video se načítá
Harry Stick Journey je skvělá logická hra, která je v mnoha ohledech velmi podobná klasické adventuře. S hlavním hrdinou budete procházet krajinou, kde je potřeba správně použít několik dostupných předmětů, abyste se dostali dál. Předměty však nebudete sbírat, ale na začátku každého kola je budete…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.