Poslední hrané hry

Beauty SalonNÁŠ TIP

28.5.2014
96%
Hra - Beauty Salon
Video se načítá
Beauty Salon je hra, ve které dáte své zákaznici tu nejlepší péči. Budete jí čistit pleť, nohy, záda a dokonce jí uděláte manikúru a pedikúru. Za tyto jednotlivé procedury dostanete určitý počet bodů, je lepší mít určitě víc. Protože čím více bodů máte tím se vám otevře v sekci make-up více možností…
Hra - Blondie Lockes Ever After Secrets
Video se načítá
Tahle milá blondýna čeká na dívku, které jí udělá kosmetiku a nakonec vybere, pěkný make-up a oufit. Budeš to ty?

Winter Runway Secrets

2.3.2014
88%
Hra - Winter Runway Secrets
Video se načítá
Nevíš co na sebe? Tento problém má i tato slečna, která si neumí vybrat ze čtyř různých stylů. Pomoz jí vybrat ten nejlepší hit této zimní sezóny.

Brownies

9.12.2014
93%
Hra - Brownies
Video se načítá
Jedli jste už někdy pravé brownies? Pokud máte rádi sladké tak se určitě rozplynete při pohledu na poctivé brownies. Neváhejte a postupujte podle receptu až do úplného konce. Jenže to nebude tak sandné, protože budete omezeni časem.

Elsa Nails Spa

17.7.2014
85%
Hra - Elsa Nails Spa
Video se načítá
Zahraj si další hru z Ledového království neboli Frozen. Elsa potřebuje kompletní péči o její ruce a nehty a následně nehty co nejlépe nalakovat a vybrat si hodící náramek. Myslíš, že jí můžeš pomoci?
Hra - Princess Half Up Hairstyle
Video se načítá
Zahrajte se na kadeřnici a vytvořte této slečně jeden ze tří účesů, které najdete v její nabídce. bude od vás odcházet se šťastným úsměvem.

Laser Cannon

30.8.2013
85%
Hra - Laser Cannon
Video se načítá
V logické hře Laser Cannon tě čeká likvidování nebezpečných monster pomocí laserového děla. V každém kole je monster hned několik. Protože je ale tvé dělo připevněné ke stěně, je třeba velmi dobře promyslet, jakým způsobem budeš střílet, abys zastřelila všechny zlé příšery.
Hra - Four Dances with Princesses
Video se načítá
Oblečte Rapunzel, Annu a Elsu na jednotlivý druh tance, který se Vám ukáže a zjistěte, která z nich si vybrala nejlepší oblečení.

Deleted Game

5.8.2100
85%
Hra - Deleted Game
Video se načítá

Monkey Go Happy Elevators

21.11.2013
85%
Hra - Monkey Go Happy Elevators
Video se načítá
Zahrajte si další díl Monkey Go Happy! Na začátku si stačí vybrat opici, kterou chcete mít ve hře. Vaším úkolem bude hledat hračky pro mláďata. Když to zvládnete co nejrychleji tak tím více bodíků budete mít. Podaří se vám vyřešit všechny levely a zároveň být TOP v tabulce?
Hra - Princess Wedding Preparation
Video se načítá
Rapunzel bude mít s Flynnem svatbu a proto se na ni musí připravit. Zvolte oblečení Pro nevěstu Rapunzel ženicha Flynna a dvě družičky. bude jejich svatba dokonalá?

Celebrity Look Challenge

30.5.2016
85%
Hra - Celebrity Look Challenge
Video se načítá
Amanda chce vypadat jako filmová hvězda a proto potřebuje moderní účes a oblečení. Pomozte jí s výběrem, aby vypadala podle svých přání.
Hra - Rochelle Goyle´s Chic Makeover
Video se načítá
Je tady Rochelle z Monster High aby se svěřila do Vaší péče a nechala si od Vás ošetřit pleť. Víte jak správně postupovat při čištění, úpravě obočí, dodávání živin i líčení? Pokud ne, jistě se to v této hře naučíte.

Papa´s Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papa´s Pancakeria
Video se načítá
Je tady další z restaurací Papa´s, tentokrát specializovaná na palačinky. Přijímejte specifické objednávky, smažte správně palačinky a ozdobte je podle přání zákazníka. Nakonec bude Váš kuchařský výkon ohodnocen a podle toho také dostanete peníze. V každém dalším levelu bude víc ingrediencí a tím i…

Mimozemská restaurace

16.5.2012
86%
Hra - Mimozemská restaurace
Video se načítá
V této hře se stanete obsluhou v hodně neobvyklé restauraci. Vašimi zákazníky toužícími po našem oblíbeném jídle jako jsou koláče, hamburgery nebo cola, budou ti nejzvláštnější mimozemšťané. Dokážete jich včas dost obsloužit, než jim dojde trpělivost?
Hra - My Little Pony Chibi Twilight Sparkle
Video se načítá
Máme tu další hrdinku z My Little Pony, která potřebuje poradit s účesem a oblečením. Poradíš jí právě ty?

Princess Beauty Makeover

17.11.2013
86%
Hra - Princess Beauty Makeover
Video se načítá
Princess Beauty Makeover je dívčí hra, kde bude vaším úkolem připravit princeznu na ples. Vyberte jí jedny ze zajímavých šatů a nezapomeňte ani na make-up. Příjemnou zábavu.
Hra - Katie Holmes Celebrity Makeover
Video se načítá
V této hře budete mít jedinečnou možnost upravit jednu ze známých celebrit. Dneska k nám dojela slavná americká herečka Katie Holmes! Katie už není se svým vzhledem spokojená a potřebuje profesionálního maskéra. Myslíte si, že zvládnete tuto výzvu?

Hot Berry Pie

22.10.2013
90%
Hra - Hot Berry Pie
Video se načítá
Připravte si i vy svůj vlastní chutný koláč, od začátku až do konce. Ale pozor, abyste jej mohli upéct, musíte pracovat se surovinami velmi rychle. Pokud jejich nestihnete připravit do časového limitu, prohrajete. Dokážete být rychlými kuchařkami?

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.