Poslední hrané hry

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.
Hra - Stylish Office Makeover
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol udělat ze svěřené slečny opravdovou dámu a krásku. Ale tentokrát ne proto, aby udělala dojem na kluka, ale vypadala co nejlépe na přijímacím pohovoru do nového zaměstnání. Jak by se pro tuto příležitost měla nalíčit, učesat a obléct? Poradíte jí?

Scary Lily's Halloween

16.2.2014
91%
Hra - Scary Lily's Halloween
Video se načítá
Vytvořte si jednu z Halloween postaviček a to za pár minut, za pomoci strašidelného účesu, oblečení a make-upu. Tato hra je přesně pro ty, kteří mají bohatou fantazii a vědí zkombinovat oblečení, make-up a účes. Myslíš že to zvládneš i ty?

Ellie Wedding Prep

30.9.2014
92%
Hra - Ellie Wedding Prep
Video se načítá
Na Ellie čeká v tento den velká svatba. Je nevěstou a proto potřebuje musí vypadat nádherně. nejdříve jí vyčistíte pleť, vyberete make-up a nakonec svatební šaty a hezké doplňky.

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Ballet Slacking

2.9.2013
86%
Hra - Ballet Slacking
Video se načítá
Skvělá postřehovka, ve které budete dělat vše, jenom ne se učit balet. Vaše učitelka vás hlavně nesmí při těchto neplechách chytit, a tak musíte být na pozoru. Vaším úkolem tak bude se nepozorně nalíčit, napsat smsku nebo si jen tak pro radost zatančit.

Charming Girls

23.3.2012
98%
Hra - Charming Girls
Video se načítá
Charming Girls je bezvadně propracovaná hra ušitá přímo na míru pro holky. Uplatníte v ní své strategické schopnosti, postřeh i soutěživost. Půjde totiž o to, ovládnout všechny kluky v okolí ;) Vyberete si postavu a vrhnete se do ulic, kde s kluky začnete flirtovat a uvězňovat do pod svůj vliv do…

Harley Quinn

28.2.2017
85%
Hra - Harley Quinn
Video se načítá
Parádní oblíkačka, kde si vezmete do parády komiksovou postavu a členku sebevražedného oddílu Harley Quinn. K dispozici budete mít mnoho různých oblečků a šatů, u kterých můžete měnit i barvu. Také budete moci vybrat různé typy účesů, líčidel a doplňků.

Barbie Off To Neverland

15.5.2016
88%
Hra - Barbie Off To Neverland
Video se načítá
Oblečte Barbie do krásných šatů a pomozte jí aby se dostala do Země Nezemě, do světa fantazie. Podaří se vám pro ni namíchat správný koktejl?
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Sunset Shimmer Dress
Video se načítá
Vyberte Rainbow krásné oblečení a doplňky, aby vynikla mezi svými kamarádkami . Myslíte, že tento úkol splníte ?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.