Poslední hrané hry

Hra - Gorillaz Tiles of the unexpected!
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete spojovat stejná pole vedle sebe. Jakmile odstraníte i spodní pole, tak se začnou ostatní posouvat. Ve hře jsou celkem 3 kola.

Spot N SmashHra na skóreHra o medaile

28.5.2014
77%
Hra - Spot N Smash
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru Spot N Smash! Vaším úkolem bude vždy najít příšerku, která se nějak liší od ostatních. Na tu pak kliknete a zmizí všechny příšerky. Dávejte si pozor na počet životů a časové omezení.

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaile

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete odbourávat barevné kostky. Vždy musí být u sebe minimálně dvě stejné kostky. Můžete si vybrat ze dvou režimů, klasický a výzva. V klasickém máte 50 kol se zvyšující se obtížností.

BalanceHra na skóreHra o medaile

15.11.2014
70%
Hra - Balance
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, kde budete mít za úkol udržet balanc co nejdéle to bude možné. Level hry se zvyšuje každých 30 vteřin.

HelicopterHra na skóreHra o medaile

31.10.2014
70%
Hra - Helicopter
Video se načítá
Podaří se vám ovládat helikoptéru tak, abyste uletěli co největší vzdálenost a nenarazily do překážky? Překážky se navíc neustále zvětšují.

Gather GemsHra na skóreHra o medaile

16.6.2014
75%
Hra - Gather Gems
Video se načítá
Zahrajte si zajímavou logickou hru, kde skládáte barevné diamanty. V prostředním poli se vám vždy objeví kus diamantu a vy ho musíte dosadit na správné pole. Snažte se skládat diamanty z jedné barvy, abyste dostali co nejvíce bodů.

Top BasketballHra na skóreHra o medaile

16.2.2014
83%
Hra - Top Basketball
Video se načítá
Cílem hry Top Basketball je v omezeném časovém limitu nastřílet co nejvíce košů a tak získat vysoké skóre. I když se vám hře zobrazuje směr, kterým míč poletí, trefit koš není vždy zrovna nejlehčí. Navíc před každým hodem změní míč svou polohu.

3 Point ShootoutHra na skóreHra o medaile

14.1.2015
72%
Hra - 3 Point Shootout
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru na skóre, ve které budete házet na koš. Pokud se vám povede naházet určitý počet košů, tak se dostanete do dalšího kola. Dávejte si pozor na nepříznivý vítr.

Eye See ThingsHra na skóreHra o medaile

21.7.2013
65%
Hra - Eye See Things
Video se načítá
Eye See Hings je jednoduchá postřehovka, ve které bude vaším úkolem hledat stejné obrázky. V levé části okna vám vyskočí každou chvíli dvojice nebo trojice obrázků a vy je musíte co nejrychleji najít a označit. Pouze pomocí myši na ně klikejte. Hra vyžaduje pozornost a rychlost, protože jste omezeni…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.