Poslední hrané hry

ArcheryHra na skóreHra o medaile

29.6.2014
72%
Hra - Archery
Video se načítá
Zahrajte si skvělou lukostřelbu! Vaším úkolem bude mířit přesně a počítat i s bočním větrem. Dávejte si pozor na omezený počet bodů.

Butterfly Fantasy 3Hra na skóreHra o medaile

22.9.2014
78%
Hra - Butterfly Fantasy 3
Video se načítá
Butterfly Fantasy 3 je skvělá hra s příběhem, ve které budete hledat rozdíly na obrázcích. Obrázků je ve hře více než 10 a na každém je několik rozdílů. Zbývající čas jsou vaše body a pokud budete klikat na špatná místa, tak o body přijdete.

Square AsembleHra na skóreHra o medaile

19.10.2014
70%
Hra - Square Asemble
Video se načítá
Podaří se vám odbourat co nejvíce stejně barevných kostek a získat tak co nejvíce bodů? Odbourávat musíte vždy minimálně dvě stejně barevné kostky.

Ultimate Mega HoopsHra na skóreHra o medaile

2.7.2014
73%
Hra - Ultimate Mega Hoops
Video se načítá
Další skvělá hra na váš postřeh. Vaším úkolem bude naházet během 10 kol, co největší počet košů. Obtížnost se stále zvyšuje.

Blast BiliardsHra na skóreHra o medaile

22.9.2016
76%
Hra - Blast Biliards
Video se načítá
Máme tu další parádní hru na skóre, ve které budete dostávat koule do jamek. Musíte se snažit, aby jim nedošel čas. Čím dříve se vám to povede, tím více dostanete bodů. Hra má několik kol.

Pop'em UpHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou hru Pop'em Up! Vaším úkolem bude odstranit z herní plochy co nejvíce barevných kostek tak, že budete klikat na minimálně dvě stejné vedle sebe.

EatHra na skóreHra o medaile

31.7.2014
70%
Hra - Eat
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které budete muset v časovém limitu sníst co nejvíce porcí jídla. Jídlo jíte tak, že na něj klikáte myší.

Pop A BalloonHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
75%
Hra - Pop A Balloon
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou a jednoduchou hru, ve které propichujete balónky. Musíte propíchnout jen ty zelené a nenechat žádný uniknout. Pokud propíchnete červený, nebudete moci nějakou dobu propichovat.

KongrecopterHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
68%
Hra - Kongrecopter
Video se načítá
Další vyrovnávací postřehovka je tady! Vaším úkolem bude ovládat vrtulník a snažit se vyhnout všem překážkám, které se v tunelu nachází.

The Smurfs MahjongHra na skóreHra o medaile

26.5.2014
73%
Hra - The Smurfs Mahjong
Video se načítá
Cílem hry The Smurfs Mahjong je odebírat kameny tak, aby na konci nezbyl ani jeden. Jsou na nich vyobrazení šmoulové, kteří vykonávají zajímavé činnosti. Dokážete si poradit se všemi kameny?
Hra - Basketball Championship 2012
Video se načítá
Máme tu parádní basketbalovou hru, ve které se budete snažit trefit míč na koš. V cestě máte však několik překážek, které budete muset překonat. Dávejte si pozor na restart, protože přijdete o body.

Hello Kitty MahjongHra na skóreHra o medaile

6.10.2014
76%
Hra - Hello Kitty Mahjong
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které budete z pyramidy odebírat vždy dvě stejné kostky. Na výběr máte 3 typy pyramid, které mají rozdílný počet kostek. Pokud se zaseknete, můžete 3x zamíchat rozložení kostek.

Mahjong Titans

10.1.2013
72%
Hra - Mahjong Titans
Video se načítá
Další výborná hra z rodiny mahjong je tady. Spojte dvojice kamenů se stejnými symboly a odstraňte je tak. Důležité ale je, aby kameny byly "volné" - žádné další kameny na nich z větší části neležely nebo je neobklopovaly.

ControlHra na skóre

28.8.2014
70%
Hra - Control
Video se načítá
Control je parádní hra, ve které ovládáte dvě čáry. Ty se pohybují neustále směrem dopředu a vy se musíte vždy snažit vyhnout hlavní čáře. Pokud do ní narazíte, tak přijdete o život. Životy máte pouze 3.

AlienDashHra na skóreHra o medaile

9.5.2014
72%
Hra - AlienDash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které na vás neúprosně tlačí čas! Ovládáte malého panáčka, který má za úkol přejít rušnou ulici, aniž by ho přejelo vozidlo. S každou úrovní se rychlost aut zvyšuje!

Dolphin OlympicsHra na skóreHra o medaile

24.5.2014
84%
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Zaskákej si s delfínem! Snaž se vždy do vody doskočit co nejvíce hladce, abys poté vyskočila vysoko. Přitom dělej triky pomocí šipek. Můžeš se zkusit dostat až do vesmíru, možné je všechno!

Ratman RalphHra na skóreHra o medaile

16.8.2014
73%
Hra - Ratman Ralph
Video se načítá
Ve hře Ratman Ralph musíte pomoci myšce jménem Ralph posbírat co nejvíce sýru. Dávejte si však pozor na jed, který se objeví vždy, když sebere kus sýru. Ve hře máte pouze 3 životy.

Hop To The TopHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Hop To The Top
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete skákat do výšky s míčkem. Máte však omezený čas. Po cestě nezapomeňte sbírat bonusy.

Western ShooterHra na skóreHra o medaile

30.7.2014
70%
Hra - Western Shooter
Video se načítá
Sestřelte co nejvíce letících láhví! Body získáte i za sestřelení terče, který má sova. Dávejte si pozor na letící rybu, tu nesestřelujte.

WinterHra na skóreHra o medaile

24.9.2014
70%
Hra - Winter
Video se načítá
Winter je parádní hra, ve které budete chytat zmrzlé žaludy. Žaludy padají z roury, která se pohybuje, takže je musíte chytat. Dávejte si však pozor na postavičku, která hází sněhové koule. Pokud vás trefí, přijdete o 5 žaludů. Dávejte si také pozor na čas.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.