Poslední hrané hry

Black Knight

30.5.2011
56%
Hra - Black Knight
Video se načítá
Logická hra Black Knight funguje na principu jízdy šachového koně. Vaším úkolem je dostat se k hvězdičce, která je umístěna na hracím poli. Vy se svým koněm ovšem můžete jezdit pouze ve tvaru L, takže dostat se k hvězdičce není tak snadné, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Easy Chess

23.5.2011
56%
Hra - Easy Chess
Video se načítá
Patří šachy mezi vaše oblíbené hry? V tom případě vyzkoušejte tuto onlinovku Easy Chess, ve které si můžete vyzkoušet vaše dovednosti. Podaří se vám podařit počítač a zvítězit? Hra umožňuje v případě špatného kroku vrátit poslední akci zpět, takže máte vítězství podstatně jednodušší.

Cats Slot Machine

20.3.2012
59%
Hra - Cats Slot Machine
Video se načítá
Zkuste si zahrát na automatu. Bez rizika ztráty vlastních peněz a navíc s pěknými obrázky koček. Do začátku dostanete kredit, který můžete buď rozmnožit nebo prosázet a rozhodně se dobře pobavíte.

Dinner Party

30.5.2011
45%
Hra - Dinner Party
Video se načítá
Trochu neobvyklá karetní hra. Cílem této hry není porazit nepřítele nebo nasbírat co nejvíce bodů. Úkol v této hře je jiný - musíte usadit hosty, kteří přišli na návštěvu tak, aby seděli stejně barevné karty vedle sebe. Vypadá to jako jednoduchý úkol, ale sami uvidíte, že to tak není.

SteppenWolf - 3

17.7.2013
70%
Hra - SteppenWolf - 3
Video se načítá
Steppenwolf je několika dílná adventura, kterou každý z vás jistě zná. Hrajete za mladou ženu, která uvízne v džungli. Čeká na vás spousta překážek a hádanek, které je nutno splnit, abyste se posunuli dále ve hře. Hra má spoustu pokračování. Podaří se vám utéct z džungle?

Obama in the Dark 2

24.7.2013
70%
Hra - Obama in the Dark 2
Video se načítá
Máme tu pro vás další hru ze série Obamovek, tentokrát se objevíte ve strašidelném domě. Čeká na vás spousta nástrah, kostlivců, duchů a sorta jednoduchých úkolů, které vy určitě hravě zvládnete. Sbírejte předměty po celém pozemku a ve správný čas je použijte. Prezident Barack Obama se však ničeho…

Crazy Hangover 3

14.10.2013
84%
Hra - Crazy Hangover 3
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete hrát za rockovou hvězdu, která se probudí ráno po večírku na záchodě. Váš úkol je jasný, dostaňte se ven a najděte manažera a zbytek kapely. Sbírejte předměty a použijte je ve správnou chvíli.

The Proposal

1.8.2013
84%
Hra - The Proposal
Video se načítá
The Proposal je adventura, ve které hrajete za chlapíka, který chce večer požádat svojí dívku o ruku. Jenže dívka záhadně zmizí a vy se jí musíte vydat hledat. Navazujte kontakt s místními, sbírejte předměty a ve správnou chvíli je použijte. Pomůžete tomuto mladíkovi najít jeho lásku, kterou si chce…

Happy Hairdresser 3

7.8.2013
88%
Hra - Happy Hairdresser 3
Video se načítá
Zahrajte si na kadeřníka! V této hře si můžete vybrat dva herní režimy. Pak budete obsluhovat jak muže, tak i ženy. Vždy budete mít obrázek, jak mají vypadat a podle toho je budete muset ostříhat, učesat a nabarvit vlasy.

Bratz Real Haircuts

12.10.2013
90%
Hra - Bratz Real Haircuts
Video se načítá
Ve hře Real haircuts si zahrajete na kadeřnici postavičky Bratz. Je na vás, jaký účes, barvu a střih jí vyberete. Vlasy můžete natáčet, žehlit, stříhat, a dokonce i barvit. Nakonec jí můžete vybrat hezké šaty a doplňky. Jak bude vypadat vaše postavička Bratz?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.