Poslední hrané hry

All My Gods

3.8.2013
89%
Hra - All My Gods
Video se načítá
Máme tu pro vás skvělou strategii, ve které stavíte novou římskou osadu. Hra vás ze začátku provede, takže se nemusíte bát. Jakmile bude mít postavenou hlavní budovu, stany pro dělníky, pilu, rybáře, školu a hospodu, tak už nebudete dostávat žádné rady, pouze úkoly. Doporučujeme vystavět více rybářů…
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

PlumetHra na skóreHra o medaile

18.9.2014
60%
Hra - Plumet
Video se načítá
Zahraj si hru jménem Plumet. Budeš muset s panáčkem přeskočit co nejvíce pater, přičemž s každou úrovní se rychlost zvyšuje. Také můžeš zkusit získat bonusový vzhled pro panáčka.

Barbie Girl Dress Up

11.8.2011
58%
Hra - Barbie Girl Dress Up
Video se načítá
Baví tě upravovat vzhled různých barbínám a panenkám? Potom by tě mohla zabavit tato hra. K dispozici dostaneš barbie panenku, které můžeš vybírat množství oblečení, ať už šaty, boty či naušnice.
Hra - Barbie's Date With Ken Dress Up
Video se načítá
Barbie se musí připravit na první rande s Kenem, proto chce udělat co nejlepší dojem. Avšak neví co si vzít a proto potřebuje vás. Pomůžete jí?

Happy Birthday, Barbie!

10.9.2015
62%
Hra - Happy Birthday, Barbie!
Video se načítá
Barbie mě v dnešní den narozeniny a proto by se měla každá z nich na tuto událost připravit. Vyberte každé vhodné oblečení.

Barbie Halloween Princess

10.11.2014
68%
Hra - Barbie Halloween Princess
Video se načítá
I Barbie se letos chystá na Halloween. Vyberte jí pro tento rok nový kostým. Rozhodnete se pro romantický nebo strašidelný?

Bubble Hit Christmas

27.12.2012
71%
Hra - Bubble Hit Christmas
Video se načítá
Bubble Hit Christmas je povedená postřehová hra typu bubble shooter, kterou si tentokrát můžete užít v pravém vánočním stylu. Jednotlivé různě barevné vánoční baňky a zvonečky budete vystřelovat z cukrové hůlky a když se Vám tak podaří spojit 3 a více stejných zvonků nebo baňek, tak zmizí. Cílem hry…

Bubble Mix

12.6.2013
82%
Hra - Bubble Mix
Video se načítá
Bubble mix je velmi neobvyklý bubble shooter, protože se zde střídá více her, není to pouze jenom míření a spojování, ale v každém levelu na vás čeká pokaždé něco jiného. Takže si otestujete své reakce a postřeh. Není to taková sranda, jak se zdá, protože hra s každým levelem je těžší. Podaží se vám…

Bubble Shooter Bird

28.1.2013
70%
Hra - Bubble Shooter Bird
Video se načítá
Je tady moc pěkná postřehová hra typu bubble shooter, která je tentokrát svou náročností určená spíše začátečníkům a nejmladším hráčům, kteří se nemusejí bát, že by ji nezvládli. Stejně jako vždy budete z děla ve spodní části obrazovky vystřelovat barevné míčky a snažit se jimi vytvořit skupinky tří…

Surroubble

3.10.2012
70%
Hra - Surroubble
Video se načítá
Jak jednou s touto super postřehovou hrou typu bubble shooter začnete, už nebudete chtít přestat. Vašim úkolem bude odstranit z herního pole všechny kuličky a přitom nasbírat co nejvíce bodů. Kuličky odstraníte tak, že vystřelením jedné uděláte skupinu tří a více kuliček stejné barvy. Pokud se Vám…
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Rarity Dress Up
Video se načítá
Oblečte si dalšího poníka ze seriálu My Little Pony, kterému můžete změnit vlasy, oblečení a doplňky.
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Pinkie Pie Dress Up
Video se načítá
Změňte Pinkie účes a oblečte ji do krásných šatů. Nezapomeňte ani na doplňky a změnit jí barvu pleti. Jak bude vypadat po vaší proměně?
Hra - Miss Loyalty Rainbow Dash
Video se načítá
Vyberte Rainbow nový vzhled. Změnit jí můžete účes, šaty a doplňky. Příjemnou zábavu.

Commando

21.3.2013
69%
Hra - Commando
Video se načítá
Commando je akční střílečka, ve které se s vojákem speciálních jednotek vydáte do boje proti nepřátelské armádě. Bojovat budete proti pěšcům, stíhačkám a dokonce i tankům. Naštěstí však máte k dispozici široký arzenál zbraní, díky kterému můžete zvítězit.

More Zombies

12.12.2013
66%
Hra - More Zombies
Video se načítá
Cílem hry More Zombies bude ochránit hlavního hrdinu i jeho stánek před útokem lidí, který se změnily na zombie. Ti na vás budou útočit ze všech stran, takže porazit je bude skutečně náročné. Naštěstí budete mít k dispozici mnoho účinných zbraní, které vám v boji dozajista pomohou.

Abobo's Big Adventure

18.10.2014
70%
Hra - Abobo's Big Adventure
Video se načítá
Zahrajte si tuto starou hru od Nintenda! Budete hrát za drsného Aboba, kterému unesli kamaráda, ale on to jen tak nenechá. Trochu mu ruplo v bedně a jediné co se mu žene hlavou je pomsta. Vaším úkolem bude dát nakládačku každému, koho potkáte. Klávesou S můžete zvedat předměty a zároveň je vrhat po…

Kill Bill

4.4.2012
70%
Hra - Kill Bill
Video se načítá
Máte rádi film Kill Bill? Pak právě pro Vás je tada bojová hra inspirovaná jednou z nejslavnějších scén tohoto filmu. Jako neohrožená hrdinka s mečem se postavíte hned 88 pološíleným bojovníkům. Dokážete je porazit všechny?

Krokodýl

21.10.2012
58%
Hra - Krokodýl
Video se načítá
V této postřehové hře sice najdete miminka, ale rozhodně není pro slabé povahy. Děti tu jsou totiž jen jídlo pro velkého krokodýla, kterého máte za úkol nakrmit. Na začátku, když bude v klidu, to bude snadné. Později se ale rozpohybuje a trefit se mu batoletem do pusy bude opravdu náročné.

Puzzle Freak

23.5.2011
74%
Hra - Puzzle Freak
Video se načítá
Tato stolní hra se skládá z různých miniher, kde je vaším úkolem správně poskládat rozházené puzzle ve vymezeném čase. Hru mohou hrát až čtyři hráči proti sobě, nebo proti počítači.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.