Poslední hrané hry

Truckage

17.11.2012
64%
Hra - Truckage
Video se načítá
Truckage je závodní hra, ve které bude vaší prací převážet náklad na korbě vašeho auta. V každém kole budete muset projít opatrně po náročné dráze a při tom se snažit, abyste po cestě nevysypali vzácný náklad. Dokážete uspět ve všech levelech?

Body Dumper

25.5.2014
63%
Hra - Body Dumper
Video se načítá
Hra, ve které budeš mít zvláštní úlohu - v každém kole se zbavit mrtvého těla, které dostaneš. Pomocí myši ho nalož na korbu náklaďáku a poté bezpečně bez vyklopení doprav přes náročný terén až k útesu, kde můžeš tělo shodit dolů.

Barbie and Pony Coloring

24.11.2013
78%
Hra - Barbie and Pony Coloring
Video se načítá
Příjemná omalovánka s Barbie a jejím koníkem. Na výběr máte mnoho barev a jejich odstínů. Vyhrajte si s barvičkami a vytvořte umělecké dílo!

Barbie's Winter Pony

9.2.2014
78%
Hra - Barbie's Winter Pony
Video se načítá
Postarejte se o koně, který patří Barbie. Nejdříve jej umyjete a vykartáčujete. Po úpravě mu můžete vybrat tvar a barvu hřívy. Nakonec obléknete i samotnou Barbie do zimního oblečení.

Barbie Play House

2.9.2013
68%
Hra - Barbie Play House
Video se načítá
Barbie se rozhodla svým dětem postavit zahradní domek s klouzačkou a houkačkou. Pomůžeš jí s dekorací, aby se domeček dětem líbil?

Moontype

3.1.2013
69%
Hra - Moontype
Video se načítá
Moontype je postřehové hra, ve které budete chránit měsíc před útokem různých vesmírných plavidel. Pokud chcete nějaké plavidlo zlikvidovat, je potřeba napsat jeho jméno a potvrdit klávesou Enter. Následně se z měsíce vyšle naváděná raketa, která zničí svůj cíl.

Bass Fishing Hero

5.5.2012
66%
Hra - Bass Fishing Hero
Video se načítá
Staňte se tím pravým rybářem v postřehové hře Bass Fishing Hero. Vždy když správně "opíšete" sérii šipek, ulovíte rybu. Podle náročnosti série bude ryba i veliká. Kolik stihnete v časovém limitu nachytat ryb?

Pony Care 3NÁŠ TIP

3.4.2015
95%
Hra - Pony Care 3
Video se načítá
Vyberte si jednoho koně a postarejte se o něj nejlépe, jak umíte. Budete mu muset vyčistit stáj, vyměnit podkovy, vyčistit zuby nebo vybrat moderní doplňky. Vyber si svého favorita a užij si s ním tento den.

Pony Care

27.12.2013
94%
Hra - Pony Care
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jaké je to vlastnit koně, není to jen zábava, ale i starosti. Ve hře bude vaším úkolem uklidit stáj, vybrat si koníka, kterého budete mýt, čistit zuby a vyměňovat podkovy. Nakonec mu můžete vybrat pěkný kostým.

Sweet Pony

8.3.2014
89%
Hra - Sweet Pony
Video se načítá
Staňte se majitelkou krásného kaštanového koně, se kterým budete přeskakovat překážky, postaráte se o jeho srst, kopyta a zuby. Nakonec mu můžete vybrat hezké doplňky na ježdění.

Doba ledová omalovánka

11.8.2012
70%
Hra - Doba ledová omalovánka
Video se načítá
Máte rády film Doba ledová? Pak Vás jistě potěší tato omalovánka, ve které si budete moc podle předlohy nebo i vlastní fantazie vybarvit dvojici hlavních hrdinů Sida a Diega.

Scrat Kissing

23.7.2012
73%
Hra - Scrat Kissing
Video se načítá
Veverka Scrat z Doby ledové chce políbit svou vyvolenou. Neustále ale chodí kolem lenochod Sid, který je nesmí při líbání přistihnout. Pomůžete jim odhadnout pravé chvíle k polibku?
Hra - Obleč lenochoda z Doby ledové
Video se načítá
Užijte si tuto oblíkačku se super grafikou, ve které podle sebe oblečete a upravíte jednoho z hlavních hrdinů oblíbeného filmu Doba ledová, slavného lenochoda Sida.

Doba ledová rozdíly

7.8.2012
64%
Hra - Doba ledová rozdíly
Video se načítá
V této postřehově-logické hře s obrázky z oblíbeného filmu Doba ledová budete mít za úkol najít vždy 6 rozdílů. Časový limit nemáte, ale čas Vám poběží, a tak si budete moct změřit, jak se budete zlepšovat. Když kliknete na špatné místo, odečte se Vám život. Těch máte sice na začátku dost, ale i tak…

Monkey GO Happy MadnessNÁŠ TIP

3.8.2015
92%
Hra - Monkey GO Happy Madness
Video se načítá
Opět tu máme další díl se smutnými opičkami. Čeká na vás 27 úkolů, které budete muset vyřešit a opičky rozesmát.

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Edgestone

25.5.2014
70%
Hra - Edgestone
Video se načítá
Zahraj si na tajného agenta, dostaň se do vědeckého centra jménem Edgestone a zde zachraň ubohého mimozemšťana, na kterém chtějí dělat pokusy. Budeš muset brát předměty, vhodně je používat a dostat se skrz všechna zabezpečovací zařízení.

The Visitor

28.4.2014
55%
Hra - The Visitor
Video se načítá
Velmi krvavá adventura, ve které hraješ za mimozemšťana, který se dostal na naší planetu na meteoritu. Aby zde přežil, musí parazitovat na živých organismech. Tvým úkolem je tedy najít si vždy cestu do něčeho živého.

Gold Miner

23.1.2016
65%
Hra - Gold Miner
Video se načítá
Zlatník potřebuje pro svou obživu zlato, proto ho každý den těží. Vždy musí splnit určitou normu, pomůžete mu, aby nepřišel o práci? Pomozte mu ulovit ty nejlepší kousky.

Reel Gold

2.10.2013
85%
Hra - Reel Gold
Video se načítá
Reel Gold je super postřehovka, ve které budete mít za úkol těžit zlato. Hra se ovládá pouze šipkami. Začněte se zlatem, co svítí. Zlato, které nesvítí, tak ani neberte! Podaří se vám vytěžit všechno zlato v okolí?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.