Poslední hrané hry

Juwel Swap Deluxe

12.5.2014
66%
Hra - Juwel Swap Deluxe
Video se načítá
Pokuste se ukrást co nejvíce diamantů než Vám vyprší čas!! Abyste ukradli diamanty, musíte vždy spojit 3 stejné kameny. Když seberete diamanty, tak dostanete i bonusový čas.

Atlantis Jewels

26.6.2014
72%
Hra - Atlantis Jewels
Video se načítá
Ve hře Atlantis Jewels budete tvořit skupinky stejných krystalů o minimálním počtu tří. Mohou být srovnány v řadě či sloupci. Cílem je odemknout všechna vyznačená pole a tím se dostat do dalšího kola. Dokážete vyřešit všechny políčka?

Cat RevengeHra na skóreHra o medaile

7.8.2014
52%
Hra - Cat Revenge
Video se načítá
Cat Revenge je hra, ve které jsou kočky proti psům. Vaším úkolem bude za pomocí koček zničit objekty, na kterých jsou psi. Snažte se mířit přesně, máte omezený počet pokusů.

Chameleon SurvivalHra na skóreHra o medaile

6.12.2013
72%
Hra - Chameleon Survival
Video se načítá
Přežití v divoké přírodě je poměrně náročné. Své o tom ví i mladý chameleon, který se musí uživit. Pomoci mu však musíte Vy. Zamiřte na hmyz a vystřelte jeho jazyk. Vždy musíte chytit nějakou kořist než Vám dojde energie.

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaile

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete odbourávat barevné kostky. Vždy musí být u sebe minimálně dvě stejné kostky. Můžete si vybrat ze dvou režimů, klasický a výzva. V klasickém máte 50 kol se zvyšující se obtížností.

Finger FootyHra na skóreHra o medaile

6.10.2015
72%
Hra - Finger Footy
Video se načítá
V této hře máte za úkol cvrnkat kuličku do branky a získávat body. V cestě vám však budou stát vojáci, kteří se snaží k vám dostat a zabránit vám v cvrnkání. Pokud trefíte vozíček, tak dostanete extra body.

Jelly Friend

28.6.2015
79%
Hra - Jelly Friend
Video se načítá
Vaším úkolem v této logické hře bude spojovat bonbóny stejných barev a tvarů a tím jejich odebírat z hrací plochy. Čím více najednou se vám je podaří spojit, tím více bodů získáte. Kromě toho můžete využívat i rozličné bonusy, které se ve hře náhodně objevují.

ValentinerHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
78%
Hra - Valentiner
Video se načítá
Buďte na chvilku amorkem a posbírejte co nejvíce lásky! Vaším úkolem bude sbírat zlatá srdíčka a snažit se vyplnit ukazatel lásky. Pokud nasbíráte srdíček více, převedou se vám do dalšího kola.

AvoiderHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
70%
Hra - Avoider
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte sbírat fialové kruhy s body. Body se však rychle odečítají, proto musíte sbírat rychle. Dávejte si pozor na modré tečky, díky kterým můžete prohrát.

Hungry Worms

18.2.2015
77%
Hra - Hungry Worms
Video se načítá
Cílem hry je sbírat ovoce co nejdříve, aby jej nesežrali slimáci. Je nutné vytvořit vždy nejméně trojici stejného ovoce v řadě či ve sloupci. Dokážete si poradit s takovým úkolem a zachráníte úrodu?

Angry Brain HalloweenHra na skóreHra o medaile

1.9.2015
45%
Hra - Angry Brain Halloween
Video se načítá
Máme tu parádní hru, která je podobná angry birds, akorát s jinými postavičkami. Hra obsahuje několik desítek levelů. V každé úrovni se na co nejméně pokusů musíte snažit sestřelit všechny postavičky v domečku.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.