Poslední hrané hry

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Red WireHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Red Wire
Video se načítá
Zahrajte si velmi obtížnou hru, ve které musíte protáhnout obruč drátem. Drát se různě kroutí, takže musíte obruč různé natáčet. Povede se vám překonat všechny úrovně a nasbírat co nejvíce bodů?

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…

Hidden HillsHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Hidden Hills
Video se načítá
Hidden Hills je výborná hra na procvičení vašeho zraku. Vaším úkolem je hledat skryté symboly a snažit se je najít v co nejkratším čase. Čím dříve je najdete, tím více dostanete bodů.

Lady Anime Dress Up

5.4.2015
71%
Hra - Lady Anime Dress Up
Video se načítá
Vaším úkolem v této oblíkačce bude vybrat oblečení pro anime dívku. K dispozici budete mít velké množství elegantních šatů, bot, doplňků a také několik šperků. Není důležité, jaké oblečení zvolíte, jen abyste byli s výsledkem sami spokojeni.

Geek Girl Dress Up

13.7.2014
76%
Hra - Geek Girl Dress Up
Video se načítá
Dokážete pomoci mladé slečně s výběrem obleční a makeupu? Stačí povolit uzdu fantazii a můžete vytvořit zcela unikátní vzhled. Dokážete vytvořit ten nejlepší model?

Ellys Jump JumpHra na skóreHra o medaile

16.9.2014
70%
Hra - Ellys Jump Jump
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s Ellys v hlavní roli. Vaším úkolem bude skákat po kartách a z každou získat body. Snažíte se vyskákat co nejvýše. Pomůže vám k tomu i pružinka, která vás vystřelí větší rychlostí.

Thor TowersHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Thor Towers
Video se načítá
Ve hře Thor Towers budete mít za úkol postavit opět co nejvyšší stavbu z velkých bloků. Bloky jsou zavěšeny na řetězu, který se houpe, proto musíte vychytat přesně, kdy kvádr pustit na již usazený blok.

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.

Hop To The TopHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Hop To The Top
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete skákat do výšky s míčkem. Máte však omezený čas. Po cestě nezapomeňte sbírat bonusy.
Hra - Green Room Hidden Objects
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které budete hledat objekty schované po místnosti. Vždy máte zobrazeno, jaký předmět máte najít. Dávejte si pozor, máte omezený čas.
Hra - Barbie and Daughter Fashionistas
Video se načítá
Připravte Barbie a její krásnou dceru na nakupování. Upravte jim vlasy a vyberte krásné oblečení.

Cookie CruncherHra na skóreHra o medaile

13.9.2014
73%
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete pojídat sušenky. Vaším úkolem jich bude sníst co nejvíce během časového limitu. Snažte se jíst co nejvíce stejných sušenek pro násobení bodů.

EatHra na skóreHra o medaile

31.7.2014
70%
Hra - Eat
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které budete muset v časovém limitu sníst co nejvíce porcí jídla. Jídlo jíte tak, že na něj klikáte myší.

Sky DropHra na skóreHra o medaile

1.8.2014
70%
Hra - Sky Drop
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které se budete snažit dostat atrakci s dětmi co nejvýše. Vždy se musíte snažit, aby ukazatel byl na zeleném či modrém poli.

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se stanete chirurgem. Ovšem, do té doby jste jenom poslíčkem s pizzou a podle toho vypadají i Vaše lékařské zkušenosti a vybavení.
Hra - Amateur Surgeon Christmas Edition
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této hry, ve které opět budete operovat těžce zraněné pacienty. Nebude to nic snadného, protože tento skřítek je pořádný nezbeda. Když budete něco z něj vytahovat tak buďte velmi opatrní. Použijte nástroje tak, aby pacientovi ubylo co nejméně krve. Jakmile zahojíte…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.