Poslední hrané hry

Hra - Talking Angela Foot Injury
Video se načítá
Angela je zraněná a potřebuje vaší pomoc. Dokážete jí pořádně a včas ošetřit?

Treating Stuck Fish Bone

22.3.2020
85%
Hra - Treating Stuck Fish Bone
Princezna Bella si dopřává vydatný a velmi chutný oběd. Když v tom jí v krku uvízně kůstka, která ji dusí a bolí. Princezna Bella se proto vydá za svojí zubařkou, která jí s problémem velmi ráda pomůže. Musíš Belle vytáhnout kůstky a vyčistit ústa, aby byla krásně zdravá a čistá.

Orange Gravity 2Hra na skóreHra o medaile

25.1.2013
83%
Hra - Orange Gravity 2
Video se načítá
Logická hra, která je druhým pokračováním oranžového čtverečku, který sbírá žlutá jablíčka. Čtvereček je připevněn na laně, které musíte vždy přeříznout tak, abyste posbírali všechny prvky.

Bratz Facial Makeover

18.11.2012
95%
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Je tady panenka Bratz, která tentokrát není úplně dokonalá a je jen na Vás, abyste z ní udělaly krásku. Vzpomeňte si jak je potřeba postarat se o pleť před samotným líčením a upravte jí obočí, zbavte ji pupínků, použijte pleťové masky a další nezbytnosti. V závěrečné fázi uplatněte svou fantazii a…

Tuesday Dress Up

14.3.2014
80%
Hra - Tuesday Dress Up
Video se načítá
Tuesday Dress Up je zábavná oblíkačka, ve které musíte pomoci hlavní hrdince vybrat to nejlepší oblečení na úterý. Je jen na vás zda zvolíte spíše elegantnější vzhled, nebo vyzkoušíte něco odvážnější. Důležité je, abyste s výsledkem byly samy spokojené.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Monkey go happy 3

13.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 3
Video se načítá
Monkey go happy je tu již se svým třetím pokračováním a tentokrát budete dělat radost rodince tří opiček. Čeká na Vás dalších 15 nových zajímavých úkolů u kterých se pobavíte i si zapřemýšlíte. Opět musíte dát ale pozor, abyste zbytečně nepoužívali nepotřebné věci, protože každé kliknutí se počítá…

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

FlightHra na skóreHra o medaile

18.7.2012
84%
Hra - Flight
Video se načítá
Ve hře Flight budete mít opravdu důležitou roli. Malá holčička si napsala své vánoční přání na letadlo z papíru, které se nyní musí dostat až k Santovi. Vaším úkolem je zajistit, aby letadlo bezpečně dostalo až ke svému cíli. Můžete si nakupovat různá vylepšení, které zvýší vaše šance na úspěch.

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.
Hra - Kawaii Magical Girl Dress Up
V této oblíkačce se nemusíš obávat, že bys neměla dostatek výběru. Díky mnoha detailům a přesným barevným paletám bude dívčin vzhled naprosto jedinečný.
Hra - The Lion King Online Coloring Page
Video se načítá
Lví král je jednou z nejznámějších pohádek z Disney tvorby. Vyzkoušejte si je sami vybarvit s hrou The Lion King Online Coloring Page, kde se můžete snažit postavičky vymalovat podle originálu nebo podle vlastní fantazie.

Draw My Cute Cat

5.3.2013
78%
Hra - Draw My Cute Cat
Video se načítá
Spojovačky, které mají tolik rádi právě ti nejmenší, nenajdete už jen v papírové podobně, ale i virtuálně. Klikejte myší na jednotlivé body a hezky postupně spojujte čísla od jedničky až do úplného konce. Uvidíte, jak pěkný obrázek se Vám po spojení všech bodů ukáže :)

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

PupzzleHra s oceněním

13.3.2014
81%
Hra - Pupzzle
Video se načítá
Pupzzle je logická hra pro nejmenší, ve které bude vaším úkolem pomoci malému smutnému pejskovi. Rozveselíte ho tím, že mu budete pomáhat v jednotlivých kolech. Kola které se ve hře nachází jsou z praktického života. Abyste kolo prošli musíte používat nejen mozek, ale i správný postup. Dokážete…

Classic Pacman

17.9.2013
80%
Hra - Classic Pacman
Video se načítá
Hra Pacman je sice stará, ale právě o to lepší. Zahraj si tuhle klasiku a se žlutým Pacmanem se vydej jíst kuličky a utíkat duchům v zapeklitém bludišti. Aby ses dostala do dalšího kola, musíš sníst úplně všechny. Kolik se ti povede získat bodů?

Ms. PacmanHra na skóreHra o medaile

9.7.2013
80%
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Ms pacman je super stará hra, na kterou mnozí z vás rádi vzpomínají. Vaším úkolem bude vysbírat všechny malé tečky a vyhnout se všem příšerkám. Sníst je můžete jen tehdy, když sníte velkou blikající tečku tak je zpomalíte na omezenou dobu a můžete je požírat za extra body navíc. Za každých 10 000…

Pac - Xon

18.5.2013
84%
Hra - Pac - Xon
Video se načítá
Pacman je tady! Hrajte e pacmana a budujte zdi tak, aby vaši nepřátelé měli co nejméně místa kolem sebe. Musíte si dát pozor, aby se do vaší zdi, kterou zrovna budujete, protože o život. Užijte si senza hru od které se jen tak neodlepíte.

Pac Xon Deluxe

15.2.2014
78%
Hra - Pac Xon Deluxe
Video se načítá
Zahrajte si zajímavou adaptaci hry Pac-man. V této verzi máte za úkol zabírat jednotlivé části hrací plochy. Zabrat můžete jak jeden bod, tak i půl hrací plochy najednou. Stačí vždy spojit pevné body a prostor mezi nimi se zaplní. Ovšem, pokud v tomto prostoru není žádný duch ani podobný objekt.…

Pihovatá dívka

21.9.2012
80%
Hra - Pihovatá dívka
Video se načítá
Pihovatá dívka sedí zasněně ve svém pokoji nad knihami a je na Vás, abyste z ní udělali tu největší možnou krásku. Jaký účes jí bude nejvíc slušet? A co barva očí, tričko a celé líčení?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.