Poslední hrané hry

Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.
Hra - The Night of The Witches Jigsaw
Připravte se, pozor, teď. Vzhůru do toho. Soutěž v roztomilém skládání puzzlí začala a jen vy můžete ukázat, co ve vás je. Před začátkem každého skládání si vyberete obtížnost a poté se necháváte unést roztomilým skládáním puzzlí. Dokážete složit všechna puzzle?

Lil Bratz Angel Baby

13.1.2013
96%
Hra - Lil Bratz Angel Baby
Video se načítá
Skákejte z obláčku na obláček a zachraňute roztomilá zvířátka jako malý Bratz andílek. Myší si dobře naplánujte úhel a sílu odrazu a skočte tak, abyste se dotkly co nejvíce zvířátek. Pokusů máte kolik chcete, ale omezené budete časovým limitem. Když se Vám v něm podaří zachránit všechna zvířátka,…

Butterfly Fantasy 3Hra na skóreHra o medaile

22.9.2014
78%
Hra - Butterfly Fantasy 3
Video se načítá
Butterfly Fantasy 3 je skvělá hra s příběhem, ve které budete hledat rozdíly na obrázcích. Obrázků je ve hře více než 10 a na každém je několik rozdílů. Zbývající čas jsou vaše body a pokud budete klikat na špatná místa, tak o body přijdete.

Hogwarts Scene Maker

12.7.2014
89%
Hra - Hogwarts Scene Maker
Video se načítá
Zahraj si oblíkačku z prostředí Harryho Pottera a vytvoř známé i neznámé studenty, kteří by bez problémů zapadli do Bradavic. Troufneš si na to?
Hra - Harry Potter Magical Eyes V2
Video se načítá
V této hře na motivy známého známého filmu a knihy Harry Potter se dostanete do jedné místnosti se zlým a mocným čarodějem. Jeho zbraní je ničivé vše vidoucí oko, před kterým se musíte schovávat a utíkat. Jak dlouho mu dokážete vzdorovat?
Hra - Ever After High Briar Beauty
Video se načítá
Další klasická makeover oblíkačka. Nejdříve slečně v koupelně ošetříš pleť, abys jí pak vzápětí mohla nalíčit a obléct do jedněch ze sexy šatů. Vybrat si můžeš třeba i fialové vlasy, rty a stíny.

Princess Photoshoot

13.8.2013
73%
Hra - Princess Photoshoot
Video se načítá
Princess Photoshoot Dress Up je zajímavá, ale přitom jednoduchá hra pro dívky. O co ve hře jde? Vaším úkolem je vybrat modelce hezké šaty, účes, boty a samozřejmě různé doplňky. Zajímavostí na této hře je, že si oblečení můžete barevně pozměnit.

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…
Hra - Summer Beach Swimsuits Couple
Video se načítá
Summer Beach Swimsuits Couple je zajímavá hra, kde bude vaším úkolem obléci pár. Chystají se na dovolenou a chtějí na pláži vypadat dobře. Vyber jim pestré oblečení a různorodé drinky do ruky i ty.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...
Hra - Baby Barbie Christmas Prep
Video se načítá
Čas Vánoc vyžaduje kompletní přípravy. Dokážete se postarat o malou dívku, která chce nový účes, nové věci do šatníku a mnoho dalšího. Ve všem budete samozřejmě postupovat krok po kroku. Vyberte ideální oblečení a všechno.
Hra - Paris Princess Shopping Spree
V Paříži je vždy co dělat. Krásná princezna se rozhodla, že si udělá pěkný den. Zajde si na nákupy a nechá si udělat nový účes. Pomůžeš jí s jejími plány? Nejdříve si společně zajděte na nákupy, poté můžete navštívit kadeřnictví, salón krásy či manikůru. Společně prožívejte krásné chvíle.

Shopaholic: Rio

18.2.2016
90%
Hra - Shopaholic: Rio
Video se načítá
Další parádní pařba, kde budete nakupovat oblečení jako šílení. Na své kartě máte však málo peněz a tak musíte pracovat jako průvodce. Pracovat můžete jednou denně. Využívejte akčních nabídek v obchodech a prodávejte nepotřebné oblečení a doplňky. Taky navštěvujte akce, kde je však potřeba přísný…

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
Jsou tu Vánoce a proto i my pro vás máme malý dárek v podobě jedné z nejpropracovanějších a nejoblíbenějších her plných módy, krásy a nakupování. Vyrazte do ulic a navštivte ty nejlepší butiky, klenotnictví, kadeřnictví apod. Najděte tu nejkrásnější kabelku nebo boty. Vše je jen na Vás :). V této…

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Dandelions 2

7.2.2016
70%
Hra - Dandelions 2
Video se načítá
Marta a Denisa se spolu chystají na procházku a na vás bude je hezky upravit. Vyberte jim oblečení, účes a hezky je naličte. Bude pouze na vás, jak si s tím poradíte.

Pixel Coloring

17.5.2020
90%
Hra - Pixel Coloring
Máte rádi veselé a jednoduché omalovávání? V tom případě bude tato hra právě pro vás. Na začátku si vyberete jeden z mnoha připravených obrázků a poté se již vrhnete do samotného kreslení. Obrázků je opravdu spoustu, od roztomilých zvířátek, přes dopravní prostředky až po robůtky a jiné věci. Pomocí…

Kitten Maker

20.10.2012
94%
Hra - Kitten Maker
Video se načítá
Nejen pro milovnice koček je tady super dekorační hra, ve které si vytvoříte úplně podle svých představ a fantazie malou kočičku. Jakou jí dáte barvu, vzor, ouška, ocas i pozadí? Bude z kočičky nakonec šelma jako tygřík, lvíček, gepard,... nebo dáte přednost milému domácímu koťátku?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.