Poslední hrané hry

Korean Supermodel Makeup

25.1.2022
85%
Hra - Korean Supermodel Makeup
Pomozte krásné dívce s výběrem vhodného outfitu pro večerní bál. Hru ovládáte myší.

Friend Rescue 2

1.7.2020
85%
Hra - Friend Rescue 2
V této hře budeš muset zachránit jednotlivé človíčky takovým způsobem, aby jsi je dostal k sobě. Vyndávej jednotlivé zábrany ve správném pořadí tak, aby se postavy mohly dostat k sobě. Hru ovládáš myší.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Puffy Cat

23.7.2021
85%
Hra - Puffy Cat
V této hře musíte dostat kočku ke všem balonkům. Dokážete to?

Frosch

9.4.2020
90%
Hra - Frosch
Ovládejte odvážnou žabku, která se vydala do nebezpečných prostor dnešní doby. Vyhýbejte se všem překážkám a úskalím, která na vás čekají a ukažte, co ja skokana ve vás je.

My Kitty’s Kiss 3

22.12.2013
85%
Hra - My Kitty’s Kiss 3
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem se líbat s vaším kočičím milencem. Je to jednoduché, zmáčkněte levé tlačítko myši a pusťte, když se budete chtít přestat líbat. Dávejte pozor na hlídacího psa a na kocoura co je za vámi. Musíte ho nějak zabavit, jinak přicházíte o život.

Fiona's Double Makeover

29.8.2013
86%
Hra - Fiona's Double Makeover
Video se načítá
Princezna Fiona z filmu Shrek se potřebuje upravit. Můžeš jí pomoci v její lidské i zlobří podobě. V obou případech tě nejdřív čeká čas strávený v koupelně s různými přípravky a pleťovými maskami, poté můžeš Fionu namalovat a obléci.

Where Is The WaterNÁŠ TIP

1.5.2022
95%
Hra - Where Is The Water
Dostaňte vodu do sprchy roztomilého krokodýla. Vaším úkolem bude ničit strategicky hlínu tak, aby se dostala vždy tak, kam má.
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Lilly Kissing Pet Salon

15.8.2011
92%
Hra - Lilly Kissing Pet Salon
Video se načítá
Přestali vás bavit klasické líbací hry? Vyzkoušejte tuto onlinovku, která je jiná. Vaším úkolem je pomoct Lilly, která pracuje v salonu pro domácí mazlíčky, aby políbila svého přítele, který ji přijde navštívit. Kromě toho se ovšem musíte starat o domácí mazlíčky a dávat si pozor, aby vás neviděla…
Hra - Jolly Jong - Sands of Egypt
Video se načítá
Jolly Jong je další Mahjongová hra, která se vám bude zaručeně líbit! Odkrývejte kameny, dokud vám nezbyde ani jeden. To se vám vždy nemusí povést, takže si dávejte pozor a rozmýšlejte si tahy. Podaří se vám nahrát TOP skóre?
Hra - Barbie Xmas Real Haircuts
Video se načítá
Barbie Xmas Real Haircuts je hra, ve které můžete Barbie vymyslet nový účes, problém je jen v tom, že musíte být přesné a trpělivé protože vlasy jsou nepoddajné a vymyslet krásný účes, může být náročné. Dokážete Barbie novým účesem potěšit?

Timberman

17.8.2022
85%
Hra - Timberman
Video se načítá
Hra - Christmas Model Makeover
Video se načítá
Připravte tuto krásnou ženu na vánoční párty. Napřed jí budete muset udělat pleťové masky, vythrat obočí a další různé procedůry. Naličte jí, udělejte jí krásný účes a pak už můžete začít oblékat.

Design Your Prom Look

29.3.2014
88%
Hra - Design Your Prom Look
Video se načítá
Pomozte této krásné a mladé dívce s výběrem make-upu a oblečení na dnešní maturitní večírek. Je celá nedočkavá, že ani neví co si vzít na sebe. Takže jí hezky naličte, vytvořte jí krásné večerní šaty, které můžete i upravovat. Nezapomeňte i na módní doplňky, které jí dodají velký šmrnc.

Monkey GO Happy TalesNÁŠ TIP

4.4.2014
86%
Hra - Monkey GO Happy Tales
Video se načítá
Monkey GO Happy Tales je další z mnoha úspěšných dílů série Monkey Go Happy. Pomůžete různým pohádkovým postavičkám získat, co potřebují? Trpaslíkům chybí hudební nástroje, čertovy boty a skřítkovy je zase zima.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.